grönalund på vintern är ingen hit

vi kom in till stan runt 12 nån gång. då gick vi runt och kollade på lite kläder och fick lite damp sådär för det fanns nästan ingenting som någon av oss ville ha, och det som fanns var i fel storlek. men tillslut köpte jag iallafall en svart klänning/tunika och en vit sjal. sen gick vi till vår absoluta favorit resturang, tacobar såklart. och efter vi hade ätit där åkte vi till grönalund. där var vi i ungefär en halvtimme för det var skit tråkigt måste jag säga. svinkallt och dessutom mådde vi as illa. vi åkte 3 gånger och sen åkte vi tillbaka till stan igen. vi letade efter örhängen men hittade inga så vi åkte hem igen. nu när jag kom hem slog jag in ännu lite julklappar.  nu ska jag sova innan jag somnar för är skit trött :)


lördag 22 dec

godmorgon allesammans! idag gick jag upp ganska tidigt tycker jag allt. (09.30) då åt jag äcklig frukost och sen fixade mig. sen slog jag in lite julklappar och nu väntar jag på att nicen ska bli klar att åka. vi ska in till stan och leta efter lite kläder till julafton för har verkligen ingenting att ha på mig känner jag, sen ska vi in till grönalunds julmarknad där vi inte vart en enda gång faktiskt. wow! men nu ska jag fortsätta vänta på nicen och sen ska vi väl åka direkt antar jag. ni får ha det så trevligt! ;) puss

image66


mouva & nicu

Hejsan! Nu sitter jag här vid datan igen. Nej men seriöst så har jag faktiskt inte vart inne så jätte mycket på senaste tiden. Fast när jag väl sätter mig så blir det ju ett tag! Iallafall så har jag kommit hem från stan för ett tag sen. Jag var där med mina älsklingar Denice och Moa. Först var vi på söder och fikade på vårat favorit café fåtöljen, sen åkte vi in till t-centralen där vi träffade Lisa och hennes kompis, sen efter det gick vi runt och kollade på kläder och allt var det va. sen träffade vi massa folk, för alla var verkligen i stan idag, och sen när vi åkte hem igen efter några timmar träffade vi Yajja också. Ikväll får jag se vad som händer faktiskt. Har några planer men vet inte riktigt vilket som blir av. Nu ska jag iallafall chilla lite sen äta middag, så långt vet jag. pusshej!

snabbt

igårkväll var jag hos manfred på kvällen. idag vaknade jag runt 11 och då duschade jag och fixade mig. nu ska jag snart åka till stan med moa & nicen. ikväll ska jag vara med (millan, alex och filip?) eller vet inte men iallafall. nu  kommer bussen måste rusa. cíao!

stan

gårdagen tillbringades på donken tillsammans med millan, gea, danne, viktor, filip, alex, carro och ellen. väldigt trevlig avslutning måste jag säga. vi var där i flera timmer och sen sov jag hos millan. gick upp runt halv 11 och fixade oss. sen åkte vi in till stan för att köpa julklappar. där mötte vi också emma. sen gick vi runt i stan väldigt länge (kändes det iallafall som för jag fick as ont i fötterna). vi köpte klart våra julklappar och sen åkte vi hem. ikväll får jag se vad vi hittar på. ska iallfall vara med millan, och vi kanske tar en sväng till manne eftersom han ville det så gärna, men får se :D nu ska njuta av lovet ;d sen äta och efter det ringa millz. ha en trevlig torsdag kväll för det ska jag ha, puss!


bara en dag kvar

dagen idag har väl varit bra, men kall! det kanske inte är det skönaste klimatet men jag tycker ändå att det är bra att det är typ (frost?), för då betyder det att den riktiga snön kommer snart, förhoppningsvis. vi var i farsta hallen och åkte skridskor med klassen, och vi var lika duktiga som vanligt (iallafall tjejerna). sen när vi kom hem åt vi lunch och sen var det dags för gympa. vi körde indianer och cowboys vilket är en lek som jag hatar. man gör bara illa sig jämt. jag sprang rakt in i Saras fot så jag typ stukade tån eller något jag vettefan men det gjorde jävligt ont och det gör det fortfarande. den är alldeles blå nu. usch :( sen var det spanska men läraren kom inte så efter en kvart gick vi hem. kort och skön dag.

nu är det endast en dag kvar till lovet för våran del. det verkar som att väldigt många skolor slutar den 20e eller 21a men imorgon kväll slutar iallafall vi, fast jag vet inte vilken tid så det måste jag ta reda på. då ska iallafall kören sjunga på scen + att felicia och vonka ska sjunga själva. det ser jag fram emot för dom är verkligen jätte duktiga. (så ni som inte redan visste det vet det nu iallafall) sen efter avslutningen får jag se vad som händer. det återkommer jag om. jag längtar iallafall till imorgon kväll. gud så skönt det ska bli med lov. ni anar inte hur mycket jag har längtat. men nu ska jag se andra avenyn! ha en trevlig kväll :)

Ps! *pandris.blogg.se hälsar*


innebandy

jag kan ju inte påstå att vårat innebandy lag är så seriöst, men det är faktiskt ganska kul. egentligen vet jag inte varför jag ens spelar innebandy. men det bara blev att jag började. om med tanke på att det som sagt inte är seriöst så kunde jag ju fortsätta. en träning i veckan, det är inte mycket tid att offra så än så länge har det vart lugnt. men ibland känner man bara att man inte har lust. och jag har typ aldrig lust efter skolan. vadå när man kommer hem kl 4 en måndageftermiddag och sätter sig framför tvn för att se OC som börjar tio över,  så har man inte sån stor lust att sticka iväg 20 min innan pogrammet är slut för att träningen börjar prick 5, nej inte precis. det är bara fruktansvärt irriterande. men sen när man väl är på träningen så är det ju roligare. och även om det inte går så bra för oss så har det iallafall vart roligt. idag var det sista träningen för iår. det känns lite konstigt att det snart är nytt år och allt, men ändå väldigt skönt. jag får se hur jag gör med innebandyn nästa år. visst jag tycker det är rätt kul och så. men jag har ändå fotboll som huvudsport och i vår kommer jag att ha väldigt mycket skola. och då kan det vara praktiskt med mer än tisdagar som ledig dag, bortsett från fredag. annars kommer jag bli grymt stressad. typ dö i en hjärinfarkt innan jag är 30. inte så roligt. aja nu ska jag hoppa in i duschen, sen blire nog andra avenyn & House. pussheeej


sommar 08

ett steg längre i reseplaneringen, hoppas jag. igår var firade vi ju stinas bror och då snackade  vi även om resa. vi skulle ju till turkiet, men nu har våra föräldrar ändrat sig som alltid. dom vill till thailand. men hallå, på sommaren? aja vi får väl se vad det blir. vi kom iallafall fram till att vi ska åka på sommarlovet och inte på våren, och att vi ska åka 2 veckor. det är ju alltid nått. själv kan jag åka nästan vart som helst. bara det är varmt och skönt. men så ska jag till visby också någon vecka i sommar. najs. nu ska jag göra.. ingenting. puuuuss

fotboll

börjar bli väldigt trött på att sitta inne varje helg. minns fan inte när jag var ute senast. det är illa! men det är alltid massa saker. har vart barnvakt två fredagar i rad. segt segt segt. men vad gör man inte för pengar ;d och annars är det så mycket träningar och sånt så jag hinner aldrig någonting. men snart är det lov så, då får det bli ändring på det.
kom iallafall nyss hem från fotbollsträningen i västertorp. det va lite åkigt att det bara var jag från 92orna, men tillslut kom sara och stina. då vart det lite roligare. måste bara säga att jag saknar vårat lag otroligt mycket. egentligen har inte så många slutat. men hur ska man räkna det isåfall? för det är aldrig några som kommer, väldigt trist. aja det blir iallafall roligare och roligare nuförtiden när man lär känna folk. har "års-planeringen" för allt vi ska göra här bredvid mig. och det kan nog bli rätt kul ändå.

november - januari
2 fyspass i veckan
1-2 bollträningar i veckan
2-3 inomhuscuper

februari - mars
1 fyspass i veckan
2-3 bollträningar i veckan
1 träningsmatch i veckan

april - juni
1 fyspass i veckan
2-3 bollträningar i veckan
träningsläger + cup i Luleå
Seriematcher
Stockholm summer games?

juli
förberedelser inför cup (Gothia/Dana?)

augusti - september
1 fyspass i veckan
2-3 bollträningar i veckan
Seriematcher
Ev. slutspel


image65


bilder

och här kommer lite bilder från dagens lucia, enjoy!

image61

image62

image63

image64


torsdag

hejsan alla glada! nu är 13 december också snart över. allt går verkligen fort. känns som det nyss var höst, men det är vinter. eller är det verkligen det? man lir ju lite osäker med tanke på att det inte är någon SNÖ. ingen äkta vinter utan snö, så är det bara. iallafall så hade vi luciatåg idag och det gick väl bra. finns inte så mycket att berätta om det men det togs lite knasiga bilder som jag eventuellt lägger upp senare ikväll efter min träning som jag kanske/kanske inte ska gå på. och om millan för det första är så snäll och skickar dem till mig så..
Åh, snart är det lov också, och jag kan inte beskriva min längtan. fyfan va najs. jag ska verkligen försöka göra det bästa av det här lovet. det är sista chansen innan det blir seriösa tider, och då menar jag seriösa. vårterminen kommer verkligen bli hemsk känner jag. råplugg varje dag eller vadå? aja nu ska jag inte skriva mer om det, det gör mig bara deprimerad. ska kila, ska se OC som börjar ungegfär.. nu. tja!


lucia

hejsan! har precis duschat efter träning, en väldigt rolig träning dessutom! jag tycker faktiskt att träningarna tillsammans med 93orna bara blir roligare och roligare, det är ju bra! ;) iallafall,  idag efter skolan åkte jag och stina till Bea, eftersom jag behövde ett lucialinne (akut).. det är ju lucia imorgon! och jag ska ju då vara med i luciatåget och är lite smått nervös faktiskt för det skulle inte förvåna mig om jag gjorde bort mig. men jag hoppas det går bra iallafall :) nu ska jag nog sova för ska upp halv 6 imorn, usch. men ha en sån bra Lucia allihopa! :D

image60



idiot data

okej nu är jag inte lika glad längre. den här datan är så jävla fucking seg så det nästan är allvarligt!!!! jag undrar hur mycket tid den inte tagit av mitt liv egentligen. alltid när man ska fixa klart något och sedan se något på tv en viss tid SÅ TYVÄRR nej, det går inte. för då ska hela datan hacka så man måste sitta och få den normal igen. och när det är klart har man missat hela pogrammet. va kul! och dessutom så har mitt lucialinne som jag ska ha på torsdag trekvartsärmar vilket ser ut som om det är för litet och detta är extremt fult kan jag tala om!.. och det såg jag nu, så imrogon blir det väl att åka till ica maxi och köpa ett nytt för 70 spänn, + glitter. ush palla. aja.. här kommer iallfall en otroligt töntig bild från igår. gissa vilka? aja nu måste jag rusa, ska se House SOM JAG REDAN MISSAT HELA 15 MINUTER AV p.g.a. datahelvetet! cíaaaao

image59


glädje

glädje är olika för alla, och just nu är iallafall jag så jävla glad! :D för vi har inget matte prov imorgon och det betyder att jag inte behöver plugga ett skit. det är något som är värt att fira och därför har jag gjort det lite smått med lussebullar, pepparkakor och choklad. för övrigt så har dagen vart skön. först var vi i sjöstadshallen och spelade fotboll, innebandy och volleyboll i 2 timmar, sen åkte vi till skolan och åt. efter det hade vi idrott (volleyboll igen) och efter det var det kör. hur chill som helst. ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av att läxor och alla annan skit är slut. men nu ska jag se OC. heeeejdå! :)

image58

haha hur töntigt som helst, men iallafall..


heeeeeeej

hej. jag har inte bloggat på tusen år jag vet men ärligt talat så har jag inte lust. när det blivit jullov och jag blivit av med skolan så ska jag bättra mig. men just nu, nej. idag har det inte hänt något speciellt. jag gick mest runt med millan och ellen och töntade mig. så snackade vi rätt mycket om någon. men denna någon är ett frågetecken för tillfället. och jag ser inte fram emot morgonbitti. kvart över sju vid sturebys t-bana. JIPPI verkligen. aja, här är iaf någon tråkig grejj som jag tog från mikkans blog. kan ju göra det för jag har ändå inget annat för mig..

skriv ditt namn med lillfingret: julia
skriv ditt namn med armbågen: julia
skriv ditt namn med pannan:j87opl
skriv ditt namn med foten: julia
skriv ditt namn med näsan: juliaz
skriv ditt namn med örat:  vgt0+p
skriv ditt namn med munnen:  j8loia

sådär ja. det gick ju jättebra! :) nu ska jag packa väskan tills imorgon sen ska jag typ sova. cíao!

lalal

nu har jag precis duschat efter fotbollsträning. väldigt roligt sådär. och nu är det också endast 19 dagar kvar till julafton så då är man glaaaaaad (a).. och vi har nästan ingenting kvar i skolan. jippi! så nu har jag massa tid till annat vilket är väldigt skönt, som t.ex att fixa i mitt rum. här är två schnygga bilder. men nu ska jag ringa millan. cíao!

image56  image57


skönt

idag hade vi svenska uppsats i tre timmar som gick hyffsat bra och senare hade vi engelska prov som gick bajs dåligt. men vi fick också tillbaka det förra provet och jag fick MVG så jag är haaappyy iallafall. nu är alla prov över för i år, vad jag vet. och det känns så jävla skönt. vi kanske har någon läxa eller inlämning men ingenting jag vet ännu. och jag kan säga att jag njuuuuter. och snart är det julafton också. bara 21 dagar kvar. fast nu har det ju varit vinter ett tag (inte med mycket snö men iallafall) och nu vill jag nästan ha sommar igen. men först kan det få vara jul och nyår. sen så! sommaren 08, jag längtar. och snart kan vi beställa resa stinush. jippiiiiI! hoppas det blir nazar. det verkar ju rätt najs :)

image54


lördag

hejsan! igår var jag med stina. vi chillade mest, och jag övade gitarr som en galning. boring, men ett VG i musik skulle inte skada. imorse såg vi julkalendern, och den va sämst HAHA! ikväll ska jag va med nicen för första gången på tusen år känns det som. mysigtmysigt. och imorn ska vi sälja godis/städa med skolan för att tjäna pengar. roligt värre. och föresten så har jag har ett problem. det är förta december och därmed bara 24 dagar kvar till julafton, OCH JAG VET INTE VAD JAG ÖNSKAR MIG? förutom en mobil dårå. är det bara jag som tycker det är så jävla svårt att komma på vad man önskar sig? aja, nu ska jag fixa mig. hejdå!

image53


RSS 2.0