hejdå sthlm, hej gbg!

ÄNTLIGEN ska vi träffa dig elin älskling. imorgon bär det av till göteborg. jag & millz ska ta tåget från t-centralen runt 9 nångång. det ska bli jätte roligt att komma till dig,  jag lääääääängtar. vi är borta 4 dagar, kmr hem på torsdag.

image6

& så en bild på elin också, söötast! :D

helt vanlig torsdag

dagen har vart fullspäckad. eller inte men iallfall. har inte hunnit skriva tidigare för har pluggat engelska med millzu och sen for vi igväg på klass-möte eller vad man kan kalla det. vi bestämde att det trots allt blir klassresa till viktor och sebbes fjällstuga, även om jag är rätt less på att åka skidor i 110 minus grader då man ändå inte kan åka mer än två meter utan att frysa häcken av sig. efter att ha gjort det några år i rad så vet jag hur det blir, men den här gången kanske det underlättar att vi ska åka i april då det åtminstone är hyffsat varmt. så ja det kan faktiskt bli kul :) sen efter det var jag iallafall och köpte pizza, som jag fortfarande är mätt av, sen kollade vi på någon skum vampyr film. det var lite scary men samtidigt en aning komiskt. får se om jag vågar sova i mörkret (a)
nu ska jag faktiskt gå och sova så man orkar imorn när det är cooper test, fyfan va jag inte längtar.

ps! eftersom jag inte kunnat lägga upp bilden på tönten från igår så kommer här
 istället en liten  del av det roliga hjälp örjan som jag vet att alla vill se, enjoy!

infokomp gymnasiet

sho. nu har jag precis kommit hem från öppet hus på infokomp gymnasiet. jag och stina bestämde oss nämligen för att följa med sassa och hennes käre far dit, för att checka läget liksom. när vi kommer dit möts vi av en vinkade man i sina bästa år eller nått, trevligt värre. sen går vi in och hinner knappt säga hej innan vi fått 65 frågor om vad vi vill bli. ja för tjejen vi snackade med kunde typ inte va tyst en sekund. men så långt gick det bra och vi följde med henne in i ett annat rum och där fick vi träffa den personen som gjorde kvällen till något extra. HAHA. andreas andresson var namnet. han har för er som vill veta också varit med i FCZ. inte nog med att han pratade otydligt, utan han spottade som fan också. inte så att man knappt la märke till det utan riktigt jävla mycket. och det värsta var att vi, framför allt stina, var på extremt flumm humör och garvade åt precis allting han sa och gjorde. det var faktiskt till och med rätt pinsamt. men annars verkade det väl bra. jag grät en skvätt också eftersom jag tyckte så synd om honom. aja vi får väl se hur det blir med det, men jag måste nog söka dit iallafall, åtminstone för att vara snäll. Hemvägen va också rätt kulig. Bl.a. så snackade jag med två byggarbetare & så fotograferade vi värsta tönten. Jag kanske lägger upp bilden imorn, vem vet :D nu ska jag kolla igenom spanska glosorna. hejdå :)


bara för att två inlägg är roligare än ett

tjo alla glada. nu sitter jag här och gör i stort sett ingenting, försökte plugga lite spanska/engelska. men det är skittråkigt och jag kunde dessutom inte koncentrera mig så jag gjorde som indianerna, sket i det.
Ikväll var jag på info-möte men mitt fotbollslag, eller ja iallfall hälften va ju där.. vi snackade lite med vår blivande tränare hagrid, även kallad harry potter (fast egentligen heter han per-åke). ja han är väl najs. rakar benen gör han också elr vafan vet jag :D men iallafall, det ska tydligen storsatsas på vårat lag och jag kommer bli typ värsta seriösa liraren. och även om det är surt me fys två dagar i veckan så har jag och stina konstaterat att vi kommer bli värsta vältränade och få topp kondis. det är ju alltid något. synd att det inte hände 1 år tidigare bara, då hade jag kanske vart lite mer förberedd inför cooper-testet i skolan på fredag. vi ska maxa 2 km ffs. jag säger bara det, lycka till julia. ;) men nu ska jag nog bläddra igenom den där gymnasie katalogen, hur stressande det än känns. det kan behövas, jag har nämligen inte den minsta aning om vad jag ska gå. hur ska man veta när man är 15 år vad man vill jobba som resten av livet? det snacket går mig verkligen på nerverna. aja ska kila. hare gött, som elin säger (a)

första inlägget


 nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och gjort som alla andra, skaffat blogg. najs. Den här vackra höstdagen har jag naturligtvis vart i skolan som alla andra barn. Det var chill förutom att vi har så jävla mycket att göra/plugga på till kommande prov. Fattar inte hur dom ens kan trycka in så jävla mycket på bara några veckor. de tre veckorna efter höstlovet har vi liksom 6 prov sammanlagt, det känns ju jätte bra, inte ett dugg stressande. säkert.
Så det blir mycket framöver men det är bara bita ihop, le & spela lycklig.
Förutom det, en annan stor händelse idag var ju när jag och ellen testade filips stora fjällräven, och då menar jag alldeles-extremt-jätte-stora. Det va ju najs sådär liksom men sen när millan började filma, det va då det bedröövliga inträffade :O eller inte. det var bara per, (per är för övrigt en lärare som inte kan le) och han kom iallfall och ryckte min mobil ur millans händer. - kom upp klockan två och hämta den. sen försvann han blixtsnabbt in i lärarrummet. vi hajjade typ ingenting förns kristina kom med den usla bortförklaringen, och då hajjade vi fortfarande ingenting. vi hade tydligen fotograferat på offentlig plats, vilken man inte får då folk med skyddad identitet inte känner sig trygga och allt va det va... aja efter skolan var jag iallfall i stan med min käre vän millz. jag köpte ett par svarta jeans, inget speciellt sådär men det är alltid bra.
ska äta nu, cíao

RSS 2.0