barca tonight

sitter här och snackar ut med stina om viktiga saker, riktigt viktiga faktiskt. nej men, har fått saker på plats vilket känns skönt. men vi ska inte gå in på vad för saker. jag har redan lagt fram kläder och allt. men nu ska jag packa ner det i resväskan, sen se nån film, wallander kanske?.. eller nått. efter det är det nog läggdags, haha! åker 03.30 hemifrån, och tänker inte ta igen all sömn på ett skumpigt flygplan där man inte kan luta sig mot nått annat än en iskall -obehaglig - vägg eller inget alls, så måste sova ikväll. känner ändå lite för att vara hemma, men det är otroligt lite det. det kommer nog bli kul, får man hoppas. kommer blogga där nere om jag har tid och tillgång till data. annars kommer jag hem på fredag kväll. ni får ha det så bra här hemma i Sverige. kommer sakna vissa mer, vissa mindre, vissa inte alls. haha! aja, SO LONG!  :D <3


lördagkväll

idag har jag inte gjort så mycket. kom hem från gea runt tolv. gårdagen blev ju lyckad. tror aldrig att jag varit i mitt rum så länge i sträck faktiskt, haha. jag fick iallafall en peak tröja som jag hade önskat mig, sen pengar och lite annat. lägger upp en bild på millan & nicus presenter =) .. sen kom danne och gea och då hängde vi i mitt rum hur länge som helst, aas kul (a) sen runt halv 1 gick vi hem till gea och kollade på the break up, sen somnade vi. nu ska jag fixa iordning mig, sen åka in till stan för att träffa elin en sista gång innan hon åker hem till uddevalla igen. =( och ikväll är det packning som gäller. åker 03.30 hemifrån imorn, hur underbart som helst! =D .. naat. aja, nu ska jag kila, skriver senare ikväll. ha en bra dag =) puss!

image77 image78
jag danne och gea, mys.. och sen presenterna från m & n. tack tjejer <3

städning

okej, millz och jag vaknade ungefär 09.40, då klädde hon på sig och stack iväg med sin far till stan. solen skiner ute, vilket får nästan alla på mycket bra humör. det är ju bra! =) vi får ta vara på solen här i Sverige, för den försvinner ju lika snabbt som den kommer, oftast. jag satte iallafall igångmed att städa, och det har jag gjort fram till nu. otroligt kul =) nej men nu är jag snart klar, har bara lite kvar .. ikväll kommer det som sagt folk hit, och firar min födelsedag, så ska väl  fortsätta nu. ni får ha det så bra, skriver mer ikväll! ut och lek i det fina vädret nu, hah =) 


fredagkväll =)

okej, vi såg världens mest konstigaste, och antagligen sämsta, film! ping pong kingen. men ellen hade ju sagt att den var bra? måste missuppfattat henne, för hon kan inte vart seriös. det ända dom sa de första 50 minuterna var: "men vafan lägg av!" och "men håll käften" typ. jävligt segt, men ändå rätt kul eftersom dom var så jävla fula haha! och i roligt sällskap blir det ju kul trots allt =) vi var på heron, och efter filmen drog vi hem till anton, trodde det skulle vara lite roligt men där var det hur deprimerande som helst (a) nästan alla var helt döda/deckade = inte särskilt sociala alltså! så vi tog en promenad till högdalen där vi mötte viktor och gurra, sen åkte vi hem igen, vilket var rätt meningslöst jag vet =) aja, kvällen var hursomhelst rolig och nu sitter jag iallafall här med millz och chillar lite framför tvn. imorn ska jag städa mitt rum som är sjukt stökigt (och smutsigt), sen på kvällen får vi gäster =) (inklusive millzan och denajzy) nu ska jag fortsätta kolla på tv. ha det så bra, cíao!

image76

sötnosarna rille & erik, hahah!


vårdag.. vinterkväll :)

Hallå, millz here. Vi var ute i det fina vårvädret idag påväg hem från skolan. Eftersom att vi var "tvugna" att ta en liten genväg för att komma hem, eller rättare sagt en senväg, så vi passade då på att posa lite framför kameran. Bilderna blev vackra, otroligt vackra.. naat. Nu ska jag och julia snart in till stan och käka middag med elin och fanny, sen ska vi gå på bio. Vilken bio vi ska se vet vi inte än, men det kan julia meddela senare ikväll eller imorgon. Ha en trevlig kväll, för det tänker i alla fall jag ha! :D
 
image75


ja eller nej?

testade bland annat den här adidas tröjan idag. tyckte den var rätt fin, gillade färgerna. vad tycker ni? ska man köra på den eller? =)

image72

(det är lila ränder, inte blå)


21/2 - my birthay!

nu har jag precis ätit middag, kom hem runt 6. har varit i stan med min käre vän stina, det va najs. bytte en jacka som jag fick i födelsedagspresent, lägger in en bild på den senare. jag testade också diesel jeans och sen några tröjor, sen provade vi skor och och stina köpte ett par, ganska balla faktiskt, som ni får se om ni träffar henne nån gång(a) sen var vi också med i apples tävling. man skulle ta så fula bilder som möjligt med "webcamen", den som tar fulaste bilden vinner en apple data, så det hoppas jag (och tror, så fula som vi blev) verkligen att vi gör hahah! det tror dock inte stina.. men aja man kan ju alltid hoppas, och då ska vi iallafall dela på den har vi kommit fram till. taha, varannan vecka typ (a)
ikväll blir det iallafall fik med kladdkaka, yummiie! den här dagen har varit toppen! (förutom att millz var sjuk dåra =/ ) ..saknade dig, haha, men imorn kommer du och då blire som vanligt igen, höhö. sen ska vi gå på bio med elin och fanny på kvällen, najs, längtar. och på lördag blir det partaj, eller jag får gäster = presenter. så det blir också najs. haha. kände att det blev mycket "haha" i det här inlägget, och lite mycket "najs". men men. är man glad så är man. nu ska jag duscha och lite grejer. skriver igen senast imorn. ha en fortsatt bra kväll, för det ska jag ha! =D

OCH FÖRESTEN, TACK ALLA SÖTNOSAR SOM GRATTAT MIG IDAG, DET UPSKATTAS VERKLIGEN =D PUSS PÅ ER <3


seeegt

okej, den här dagen har jag gjort så mycket som suttit vid datan, gått till örbyskolans bibliotek och lämnat böcker (inte mina), pratat med min bästaste bästa vän om "allvarliga saker", kastat i mig middagen och sen suttit vid datan lite till. 110% ångest eller vad? borde träna, men pallar inte få mer ont i halsen, så det får bli nästa vecka, nej då är det ju lov, juste, så det får bli veckan efter. men problemet är att då har jag väl redan gått upp 10 kg. yeah! nej men har faktiskt inte ätit så mycket som man kan tro med tanke på hur jag skriver. så det får ni inte tro. höhö. men ska iallafall duscha nu, kolla på alla andra avenyn avsnitten som jag missat, närmare bestämt fyra, sen ska jag prata ännu mer med denice, och efter det kolla igenom so:n, ska ju avsluta uppsatsen imorn och det måste gå bra förstår ni =) pusspusspuss ha det bra!

onsdag

är det bara jag som blir deprimerad av att vara ensam? måste ha folk runt mig hela tiden, annars tänker jag bara på negativa saker vilket är otroligt jobbigt. men det försvinner väl nån gång får man hoppas. det är bara att försöka tänka på roliga saker.. som t.ex. tröjan som Peter gjort själv på slöjden, och på hur jävla kul det var att mobba honom på väg hem från skolan idag. haha. alltså, egentligen var det inget fel på den! den var bara lite speciell. ni vet vad jag menar fanny, anton & millan =) .. aja, för övrigt så har dagen varit lite seg, men ändå lugn och skön eftersom 8 pers var sjuka/borta. vi gjorde bl.a. våran SBN affisch (stureby by night) och jag var med älsklingarna fannzy & millzie i stort sett hela dagen =).. föresten så längtar jag jätte mycket till fredag, för då får jag träffa älsklings elin som kommer till stockholm redan imorgon! då ska vi fyra återförenas, gå på bio, svulla donken och kladdkaka och allt var det blir. inte så nyttigt men det hör till. yes, det hör till Elin haha! =D nej men, älskar er tjejer och det kommer jag alltid att göra, ni är bäst! nu ska jag chillerilla och fortsätta att snacka med mina vänner på msn. sen ska jag äta fiskpinnar med ris. RIS? FATTA! och pappa låtsas som att det är jätte normalt, fast jag vet att han inte heller tycker det och att han bara gör det för omständigheternas skull (han ska ha ris till sin mat).. aja men jag skriver senare ikväll! puss

image70  image71
Här har ni Peters schnygg-schnyggaa tröja & sen en bild på mig och Fanny!
(okej bilderna är inte så bra eftersom dom är ganska ihopklämda)

PS! JAG FYLLER ÅR IMORN GLÖM INTE ATT GRATTA MIG DÅ =D


deprimerande

åh blir galen. trött på att verkligen aldrig veta helt säkert, veta vart man har personer - att alltid gissa mig till allting! det plågar mig och jag hatar det. vet inte ens vad jag själv vill, usch. mitt liv är mer komplicerat än man kan tro ..

tisdag

hej alla glada! har precis kommit hem och sitter nu här med millz för att plugga so. för tillfället sitter hon och surar över att hon "inte kan nått", och över att hon har ont i halsen för att jag har smittat henne. riktigt happyface måste jag säga :) nej men seriöst, gud va segt att sitta inne och plugga när man helst av allt vill gå ut och leka i det fina vårvädret, haha. nej men har inget speciellt att meddela och nu ska jag fortsätta plugga. skriver mer ikväll. cíao!

image69

millan da freak! (: höhö


komiskt

Denna underbara februarikväll har tillbringats framför tvn utan något som helst so-pluggande trots att det är det jag kanske borde ägnat mig åt. men det får bli en annan gång, typ imorgon?

Iallafall så när Anna Pihl var slut så slog jag över till något pogram som hette konstiga relationer eller nått, kommer inte riktigt ihåg. hann inte se så mycket, men det verkade handla om nån häst och två "tjejer" som levde lyckligt och skulle gifta sig. men däremellan var det något som inte stämde om man säger så..

mamma: hon ser väldigt manlig ut. det måste vara en kille? måste opererat sig?

tystnad

pappa:
men vänta, om hon egentligen var en han.. vad var då meningen med att bli en hon, för att sedan ändå gifta sig med en tjej?

august: ?

jag: HAHAHAHH

sen kom vi fram till att det måste vart något i form av en lesbisk-transvestit.
okej ni kanske inte fattade, men lite små kul var det iallafall. hahahah!
 


comeback, haha

funderar på att börja skriva här igen nu efter mitt (otroligt långa) break. jag vill dock tillägga att jag inte skriver här enbart för besökarnas skull om det är det ni tror, utan också för att jag själv ska kunna kolla tillbaka senare och minnas alla roliga saker som alltid händer i mitt liv liksom, taha.  nej men det jag menar är bara att om det jag nu skriver tråkar ut er så otroligt mycket så behöver ni inte läsa eftersom ingen tvingat er. jag tänker främst på en person och du vet nog vem du är så! :)


Iallafall. Måndag idag, vilket för min del är en ganska skön dag med tanke på att vi slutar 20 över 2. Kom hem från skolan runt kvart i tre, gjorde en latte & två mackor och satte mig vid tvn. mys. Nu när jag för engångs skull känner mig otroligt taggad för att träna, vilket inte är så ofta, så självklart - host host. sjuk. boring. it' sucks. men men, inget direkt allvarligt, livet går vidare. nästa vecka är det måndag igen. och då åker jag till Barcelona btw, längtar! Nu ska jag nog snacka klart med millan i telefon, hoppa in i duschen, köpa mat på vivo, och sen kolla på Anna Pihl :) ni får ha en trevlig kväll. puss


RSS 2.0