wiie

hola amigos! vaknade nyss. sover bort varenda dag känns det som, lite jobbigt men vafan. ;d idag ska jag kanske träffa millan och ikväll kommer det ungefär 20 pers hit, mamma fyller år. vi ska väl äta och sen kolla på finalen. HEJA SPANIEN!  .. gårkvällen spenderades på café60 med linda jessi och millan, det var trevligt. sen satt jag hemma från 00.15, boring. nu ska jag väl göra nått vettigt, typ duscha. föresten åker jag till italien nästa måndag den 7 juli, lääääääääääängtar! haha aja, cíao!

ajdsaijfsfk

vaknade vid 2 idag, hemskt jag vet. chillade vid datorn, kollade gymnasiegrejjen. nu är det klart. jag ska gå på sjödal i huddinge. ingen kommentar. jag snackade lite med folk om vart alla skulle gå och sen åkte jag och handlade mat med mamma, klockan var ju redan runt 6. så åt middag, sen kom millan hit. vi drog till lucas och hängde där. inte direkt fest. snarare chillkrök, som det så fint kallas. vi var iaf där ett tag, tills grannar kom och allt vare va, då hände det inte mycket så jag och millan följde med danne viktor viking och gea till viking och gjorde nada där istället. sen gick jag millan och danne hem till mig och myste lite. nej men vi snackade till kl 2 då vi cyklade med millan hem. det var ju min kväll, inte speciellt märkvärdig men.. sommarlovet har varit ganska segt hittils, hoppas det blir lite mer .. fartfyllt. godnatt

wiie

kvällen spenderades med gea viking och millan till en början. drog till bandhagen, v & g åt pizza. geas moppe blev nästan baxad. scary. efter det kollade vi matchen hos viking. danne viktor och joel tillkom. =) efter första halvlek drog millz och vi andra var kvar.. ett tag. sen drog vi till viktor. spelade volleyboll, drog tillbaka till viking och spelade fotboll, marcus jesper och danny tillkom. roligt roligt. har mycket att skriva nuförtiden. men det blir korta uppdateringar om dagarna, juuuubel! =D .. nej men skriver imorn, ska höppa in i duschen, cíao!

lite pics

kom hem från stan nyss. har handlat presenter och allt vad det var med stina. ikväll är det väl matchen som gäller, får se vilka man ser den med. men tänkte jag kasta in lite bilder här som ni kan få kolla på. jätte roligt liksom


stan med emma och millan, ett tag sen men iaf


bad på stinas land - hemskt


lunch/middag hos tessie =)


look like a fuckface men whatever, hos tessie =)


fotboll hos viktor. hm, gea är en otroligt spännande fotograf eller vad säger ni?


och jag är nästan lika spännande.. här har vi stina, today =)


mina efterlängtade skor som jag köpte idag. lite knasig bild I know


och så sist men inte minst .. min goda frukost som jag skulle slänga in här, hah:


fotboll

kom hem för ett tag sen. såg matchen och hade allmänt kul med grabsen, dvs. gea, danne, viktor, marcus,  joel och jesper, hemma hos viktor. måste bara säga det: ni är för sköna =) .. nej nu ska jag väl hänga lite till på msn, sen sova. godnatt!

städning

helluu. vaknade runt halv 1 och gjorde en väldigt god frukost/lunch. den är fan värd att visads så jag tog en kort som jag slänger in här senare ikväll. bortsett från det har jag haft en städdag hela dagen. har damsugit och grejer, plus att jag har rensat och testat alla kläder i min garderob, vilket tog .. ja, hela dagen. sen har jag inte gjort så mycket mer än duschat och hängt lite på msn, chillerilligt värre. snart kommer my little cousin med familj hit och då ska vi äta middag. sen kl. 20.45 är det tyskland-turkiet som gäller! (som inte ska ses här med miljoner folk, vilket cp gea säger!) aja, ha en trevlig kväll! =)

min dag

jag vaknade hos stina och begav mig in till staden för att shoppa lite grann. handlade 2 linnen, 1 par shorts och 2 diadem för 153:- väääärsta fyndet jö! .. var där till halv 4 då stina skulle på bio, så jag mötte millan och therese, kollade lite till och åkte sedan hem till T för att äta lunch. pasta och tonfiskröra, riktig delikatess måste jag säga! millan åkte hem och jag var kvar hos tessie ett tag. vi ringde och bestämde träff med clark och åkte sen hem en snabbis. åt, duschade mm. efter det drog jag och mötte clark och tessie i svedmyra och åkte till örby. mötte jesper, marcus, danne, joel och danny och vi drog till donken. chillade där ett bra tag och lyssnade på dannes alla miljoner skämt som tydligen bara vissa förstår, HAHA.. tessie var ganska bored och drog hem efter ett tag, eller kanske till karlaplan vettefan hur det blev med det =) .. jag hängde iaf med boysen ett bra tag och vi gjorde massa buuuusiga saker som jag inte kan berätta asså, topphemligt liksÅm. ska kolla klart på the day after tomorrow, chilla framför datan och äta vindruvor. najs najs najs. vad mer kan man säga? imorn ska jag tamefan ut och jogga. röra på mitt FETA fläsk, innan jag gör något annat. det är ett måste ffs. men godnatt på er mina 9 000 läsare. kyss och smek i rymdraket <33333

heeeeeeeelllooooo

 hallojsan! vill bara göra klart för en sak. fine att det är sommarlov, men det ska tamefan kännas som det också så skärpning nu väderguden(?) ..  gårdagen spenderades iallafall med jessica och linda tillslut och vi gjorde inte något särskilt, bara var. eller vi satt mest och pratade och det är ju också skönt ibland, haha. =) jessi sov hos mig och vi kollade på the day after tomorrow, grym film som vi dock inte såg klart (så det får väl göras ikväll eller nått), och så drack vi te, vilket jag typ aldrig gör. haha wow. idag drog vi till farsta och plockade med oss millzon som också behövde åka dit, trevligt trevligt. nu sitter jag här och har precis pratat i telen med tessie i några år. den damen har alltid så mycket att berätta förstår ni, hihi love to her <3 ikväll får jag se vad som händer. kan bli precis vaaaaad som helst liksom. eller inte, haha nej men vi får väl se vad kvällen kan erbjuda.. något töntigt det där. cíao!

ps! sara, en fågel viskade i mitt öra att du saknar mig (a) .. och ifall du nu skulle läsa det här: saknar dig också sötnos! vi får ses snaart ju


home

hem ljuva hem - eller ja, så kunde det ha vart, men det blir ju dock mindre mysigt i det här gråa, fula, äckliga, tråkiga vädret. det var ju fan fint hela tiden innan sommarlovet, och nu är det plötsligt aldrig fint längre? blir så trött. aja, ska väl duscha och äta och grejjer. sen ska jag antingen träffa jessica och linda, eller vara med viktor danne matilda & co. får väl se. puss på er


jag glömmer dig inte therese :)

fest igår hos tessie med massa people jag typ inte träffat på år och dar, roligt. och sen kom clark jesper och marcus också, trevligt värre! nej men det var roligt, har saknat dig tessie honey. nu ses vi inte på minst en vecka, ska till tandläkaren om en kvart och efter det drar jag till hälsingland! kmr alltså inte blogga, oh no! so long! =)


segish

råseg dag faktiskt, men det är ändå så jävla skönt. jag sov tills millan ringde och väckte mig, vilket fick mig att tro att klockan var halv 2 då hon slutar jobba, så jag typ rusade upp men då var den bara halv 12 skönt nog. jag gjorde tacos med broe min och efter det städade jag lite och packade lite. ska nog ta och packa klart och senare ikväll ska jag till tessie och bl.a. reda ut lite saker. cíao

bilder

lite pics från den senaste tiden, höhö enjoy








sara millan emma - älskar er brudar!



 


haha och så jag och alex, så jävla snygga! =)



 


tss


okej ingen förtjänar att dö, men när du väl gör det hoppas jag nästan att det är av aids


summer 08 wiiiieeeehooo (=S)

tjohejsan, det var ett tag sen! orkar självklart inte dra i minsta detalj allt roligt som händer i mitt liv (ironisk) men ikväll har jag iallafall suttit hemma med grabsen + johanna och kollat på sverige - spanien som vi ju alla vet hur det slutade. tråkigt och framför allt grymt störande med det där jävla målet där i slutet, inget mer med det. men nu ska jag väl sova eller nått. imorn spelas vår sista seriematch för i "vår", mot norsborg, och den hoppas jag att vi vinner! trots att jag är helst sjukt otaggad på fotboll nuförtiden, sorgligt men sant! aja här kommer lite kort om de närmsta dagarna:

i torsdags hade jag fotbollsträning och på kvällen var jag med emma sara och millan, mysig värre! och igår, eller rättare sagt i fredags eller i förrgår eftersom klockan är 00:24) var jag i stan med -||- på dagen. på kvällen åkte jag och millz till landet och chillade galet, och idag (eller ja, igår) åkte vi hem ganska tidigt pågrund av vädret. jag var då i farsta och handlade lite med mamma, och jag fick ganska mycket kläder för mina betyg, wiie! (som om dom var så märkvärdigt bra liksom) 

sen sist men inte minst tänkte jag bara meddela att jag åker till hälsingland på tisdag och stannar där till söndag för att fira midsommar, då kommer jag att skriva ännu mer sällan än vad jag redan gör. omg! sakna mig inte för mycket om ni nu fortfarande läser min blogg vilket jag inte tror. buuhuu, men cíao cuties!


no more

 aldrig mer grundskolan, aldrig mer sturebyskolan - *snyft*.. nej jag har seriöst gråtit tillräckligt idag, haha. vi hade en väldigt sorglig skolavslutning 10.30 och efter den drog vi till pizza hut och åt. senare ikväll blire partaj. cíao på er!


Sverige vs. Grekland

hejsan alla! taggade inför matchen ikväll eller? jaaaaaag är! .. själv ska man se matchen här hemma med en massa polers och vi kommer ha det hur trevligt som helst, så jag hoppas att ni får detsamma! puss på er



HEJA SVERIGE NU FÖRFAN! =)


bal

hejsan! balen igår var rätt trevlig faktiskt. kul att se alla sötnosar med sina finkläder, haha. och vi har världens sötaste lärare som både skrivit en låt om oss och sedan skickade sms när vi drog därifrån vid kvart över 10: ta det lugnt nu ikväll alla våra prinsar och prinsessor - erik och andreas. naaw, fyfan va sött. kommer verkligen gråta imorn asså, så sorgligt att lämna allt (vilket jag skrivit kanske 232353 gånger, men det får ni räkna med) hihi. aja det var väl lite kort om gårdagen, inte för att jag tog så mycket bilder men här har vi iallafall några =)

   




helgen

halloj! hann inte skriva igår för jag var på landet. det var ju mysigt och så, men jävligt off. aja, nu är jag iallafall hemma, och väldigt utvilad inför balen imorn, haha rååå taggad. not. menmen det blir säkert roligt. ska snart äta grekisk sallad (den var för dig millan) , men tänkte först slänga in några bilder från helgen som ni kan checka =) cíao!


vår extremt märkvärdiga båt


broe


matildut y maddut


emmuttan


emma & madde


millz & carlens


omelettstekning till tusen, haha


tror föresten att jag kommer ta en paus från bloggandet, har inte tid och pallar inte skriva jämt helt enkelt. kommer väl uppdatera lite då och då, och lägga in lite bilder under sommaren. palla sitta inne liksom, DET ÄR JU SOMMARLOV (PÅ ONSDAG) FÖRFAN=D



partaj

tjohejsan! nu har alla äntligen(?) gått, och jag millz and bellu har städat bort det mesta, resten får vi ta imorn. det var en trevlig kväll med massa people. men jag ska upp om 4 timmar och åka till landet, verkligen taggad, hah. nej men vi ska nog ta och sova nu faktiskt, bella ser rätt trött ut. 8) .. godnatt! (kanske slänger in nån bild från kvällen sen, vänta & se)

gotland

hejsan! nu är jag hemma igen efter fyra härliga dagar på gotland. orkar inte dra exakt allt vi gjorde mer än att vi badade, solade, cyklade, klättrade, var på boda borg, gick i visby och allmänt bara chillade. det var hur roligt och mysigt som helst.
sätt på låten och checka picsen, för det här är 100% 9D..























































ja vad mer kan jag säga än att jag kommer sakna den här klassen mest..


sista inlägget innan gotland!

hejsan! är jättestressad för klockan är snart 20.00 och jag har inte ens börjat packa. men skriver iallafall ett inlägg nu. har varit i stan idag med stina och sophie, och jag köpte en bikini överdel och en tröja. make love not war - snygg bild här nedan också. sen har jag bara solat. najslili najs. har tusen miljoner saker att göra nu så måste verkligen då. ni får ha en bra vecka allihopa, cíao! =)



jag ska hälsa fåren(?) från er, lovar!


RSS 2.0