brist på rubrik?

kvällen har tillbringats i turingeparken med linda, stina, nicen och hennes släkt. så jävla klockren. men vid  10 blev det kallt så då gick vi hem till nicu och chillade galet. nu sitter vi här med varsin aaas god smoothie som denices ur gölliga papi gjort. men eftersom nicen är så hemsk mot sin pappa så vägrade hon äta den. =S har aldrig varit med om någon taskigare dotter, helt serious. hon skriker typ: men nej du kan inte göra såna, dom blir så jävla äckliga! och ställer den på bänken. bussigt! och det är ju inte första gången det händer heller.. nej men nu ska jag vara lite social, hoppas ni haft en bra kväll, för det har jag haft! puss


 

jag och stina har föresten planerat vad vi ska göra på gotland mot en viss person. hahhaha kmr dö av garv..
(kan tyvärr inte nämna vad ifall personen skulle läsa detta)



snart åker vi

hejsan svejsan! hann inte skriva igårkväll för jag var först på match och kollade när stina och sara spelade med 93orna (vinst med 2-0, woho!) och efter det åkte jag hem och åt på bar och kök (numera johnny och elisabeth).. när jag ätit klart gick jag hem och packade mina fotbollsgrejjer och gick sedan för att möta s&s igen. Påvägen träffade vi jesper marcus och danny som undrade om vi ville vara med och grilla så vi hänkade på dom och hade en trevlig kväll tillsammans med j,m&d plus massa andra people. urmysigt jöh! sen begav vi oss hem till sara och somnade så sött. vi var ju tvuuugna att sova, hade nämligen match idag klockan 9, samling 7 på ip. om ni undrar varför vi samlas så tidigt så är det för att vi har gemensam frukost, haha. matchen slutade tyvärr 2-1 till järla. vi hade hela första halvlek men tappade andra, tråkigt men that's lfie. vi tar igen det nästa gång brudar! .. nu har jag legat och solat enda sen jag kom hem och har förhoppningsvis fått lite färg. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. jag ska först till min kusin som fyller 9 och efter det ska jag träffa denice och linda. diddi har ju liksom också fyllt år. festligt värre!



vet inte om jag hinner skriva så mycket imorgon för jag har typ tusen miljoner saker att göra, jag ska bl.a. städa, inhandla några grejjer, hjälpa mamma med en sak och framför allt PACKA. wiihooO! på måndag åker vi till gotland. det kommer bli bäst! .. jag kanske bloggar från mobilen, annars får ni ta och vänta ända till fredag. so long!

fredag!

godmorgon! sitter i datasalen och har "svenska".. det är ju nästan sorgligt att det är typ sista gången jag befinner mig här inne, alltså inte att jag aldrig får sitta vid den här datan mer men det är själva tanken :'/ lite mycket tjat om det här men det är såna tider ni vet. nu ska jag kolla på nån tiger-attack-video som vår störtsköna svenskalärare ville visa. haha, cíao!

hälsn. från millan

tjaa! no:n klar. svenskan klar. slöjden klar (snart) .. allt klart! fyfan vad najs. och imorgon är det sista vanliga dagen i sturebyskolan. nästa vecka blire klassresa på gotland och veckan efter är det andra grejjer som står på schemat. kommer sakna allt och alla sjukt mycket men det är samtidigt skönt. grundskolan över, wie! pratade nyss med millan föresten och berättade nyaste nytt. jag skulle hälsa från henne till: therese, fanny, sassa, sara, stina, danne & gea! (kanske var någon mer, minns inte haha) ..saknar dig bebis! skriver imorn istället då jag bl.a. ska göra:

- stan, köpa present till nicen(?)
- sola, måste. hoppas att jag hinner bara
- vara med tessie, om hon inte bestämt ngt annat för jag var för seg

Puss på er sötisar!


kort inlägg

hejsan svejsan! skriver inte så mycket nu, för jag måste verkligen plugga. skön dag iallafall, med hela .. 25 grader(?) .. har varit i skolan och avslutat en massa grejer, skönt! om ett tag kommer stina hit och hjälper mig med min novell lite grann, och senare ikväll blir det fotbollsträning. efter den ska jag plugga igen. skriver senare om jag har tid, annars får det bli imorgon! ha en underbar dag i det fina vädret sola nu!. eller också sitter ni inne och läser min blogg. valet är ert =)

observera att den här dagen är speciell! den 29/5, var den sista torsdagen i sturebyskolan för klass 9D. omg  :'/


nyklippt

tjenixen! lite sen uppdatering idag kände jag, men har inte varit hemma. först har jag varit i skolan hela dagen fram tills klockan 5 (var på extra slöjd, blev klaaar woho!) .. då jag åkte till skogås med stina för att klippa mig. det blev en rejäl "ut tunning" av håret plus blonda slingor, det behövdes, och jag är faktiskt nöjd! det jobbiga är att det alltid tar sån tid hos frisören, menmen, vad gör det om 100 år?.. nu är iallafall både jag och stina ganska blonda vilket kommer innebära ett helvette för oss i Italien i sommar, jag menar, där blir det ju värsta uppståndelsen om man nu råkar vara just blond. folk hänger ut genom bilfönstrena och grejjer. dom blir som galna, haha! nej nu ska jag lämna datan för en gångs skull och försöka skriva lite på min novell som ska vara inne på fredag. det går ju så lagom bra. fick ju ingen hjälp av er så =P aja, här har ni iallafall en bild på min nya frilla =) .. puss & godnatt!



okej jag måste medge att det inte ser speciellt blont ut här, men det är det irl =)
..sen så är det ju lite ruffsigt på vissa ställen men whatever. annars ser det ut typ så. vad tycks?

_________________________________________________________________

föresten så vill jag bara säga grattis till denice som fyller 16 år idag, gör det ni också! http://denicethunberg.blogg.se


I<3Candy

tjäännna alla läsare! (särskilt hej till anton & peter då, eftersom jag nu råkar veta att ni läser min blogg^ ).. hmm, egentligen har jag inte så mycket att skriva om just nu, men ville bara lägga in en ganska så suktande bild. ser det inte stört jävla gott ut eller?



okej att jag typ är största godisgrisen dåra. men vadå, det är ju så jävla mkt godare än läsk och grejjer. någon som håller med?


skön dag!

hejsan! har inte blivit mycket bloggande idag inte, har haft fullt upp. nej men det är så himla skönt med den här värmen, och har befunnit mig i den the hole day. här är lite kort om dagen: vi hade en väldigt skum vikarie typ hela dagen, eller på matten och idrotten (dvs. tre av fyra lektioner), haha vi har ärligt talat inte haft en ända normal vikarie på tre år. fattar inte varför vi får alla konstiga, eller också så finns det bara konstiga? alla drev iaf sönder med honom. stackare. på tio rasten hängde jag med tessie, honeypie! sen hade vi gympa, också det med freak-vikarien. hahaha han var ju så lagon duktig som idrottslärare. sen runt 12 drog jag, fanny, peter, anton, jesper och marcus till donken och åt. haha vi gick faktiskt. wow. sen gick vi tillbaka igen också. hade fotboll, även det med honom. hah. sen var dagen slut och snälla anton skjutsade mig hem till stina på da moped. där chillade jag bara medan jag väntade på att stina skulle komma hem från skolan (hon hade spanska, vi slutade).. hon kom hem och vi la oss på balkongen för att plugga. slutade med att vi halvsov. sen runt 5 vare bara att rycka upp sig och dra iväg på träning. det var ju trevligt det med, fast var ganska seg i benen efter allt springade, vandrande och solande i dag. haha. men dagen har varit jätte rolig och skön, hoppas jag fått färg. hihi =).. apropå inget så är optikprovet imorgon inget jag direkt prioriterat, menmen man får ta det som det kommer. jag orkar verkligen inte plugga, vill bara ha sommarlov. och det får vi ju snart, nästan iallafall. på måndag drar vi till gotland, ska bli så jälva najs! sen kommer vi hem och har bal och skolavslutning. sen är det över.

.. nej nu ska jag hoppa in i duschen med seal - amazing spelandes på högsta volym.  den låten är så sjukt bra, lyssna och njut =)




henrik larsson

så jävla underbart att se dig spela. du är och förblir min favorit
utan henke inget landslag. that's it



såg att du har nr 17 i landslaget nu också (gammal bild).. det måste ju bara vara ödet va. u, me and seventeen. föralltid. haha.. (kanske lite oseriöst där) men nej, du är bäst helt enkelt!


sommarlängtan!

tjänna alla glada! åt nyss en middag som bestod av pannbiffar och potatis, ganska gott. innan dess kom stinas pappa förbi med min cykel, och han hade dessutom lagat den, det tycker jag var mycket snällt av honom! nu efter middagen kollade jag på hm's olika strandstilar. här nedan är lite grejjer jag gillade. säger bara en sak: sommar feelings! .. fyfan vad jag längtar till i sommar då jag ska spendera 2 veckor i Italien tillsammans med stina. I can't wait!

..nu när jag la upp bilden blev det nått knas så den är tyvärr ganska liten. men jag hoppas ni ser vad det är för något iallafall.. vad tycks?



nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag verkligen skriva min novell, vilket kommer gå rent åt helvette. men ni får ha en jättebra kväll allihopa, puss!


plugg

shooo. måste egentligen plugga för vi har typ optik prov på onsdag och jag kan nada. men det har jag självklart inte gjort utan jag har enbart chillat vid datan. dåligtdåligt. sen har vi den där jävla novellen. verkligen ingen som har tips? får väl ta och klura på det där, men inte nu för ska kila till stina strax.. har inte så mycket annat att tillägga just nu så jag slänger en bild på min snyggsnygga outfit istället, enjoy! höhö



invigde min nya top - som sagt från gina tricot
tröjan med dragkedja är köpt i nån affär i Barcelona


novell tips?

godmorgon sunshines! sitter i datasalen med min kära klass (känns som jag är här all the time, men nej) .. håller på med min novell. å herre vad dålig den är, måste nog göra om hela. någon som har ett förslag, vad ska jag skriva om? måste verkligen ha tips nu om jag ska hinna till torsdag!

måste kila, puss!

sol!

hejsan allihopa! kom nyss in för första gången idag. har varit ute på värmdö som sagt. spelade lite fotboll med bror kusin papi och jonas. sen åt vi, och jag solade, länge. jag solade nu när vi kom hem också för den delen, häärligt! haha nej men vadå, nu när millan åkt till kreta *snyft* så gäller det att ligga i. okej att hon kommer vara brunare än mig när hon kommer hem, men det får inte skilja allt för mycket. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. välkomna min bränna, eller mitt röda tomato fejs med andra ord kanske? vi får väl se. sen kansek jag skriver lite på min novell som ska vara inne på torsdag. den suger verkligen, känns som jag måste göra om typ hela. tungt. men nu ska jag bara chilla inne ett tag. är lite seg efter allt solande. någon mer än jag som befunnit sig i solen hela dagen? =)

här har vi halsbandet jag köpte igår ..

 
.. det är ganska långt, men whatever


lördagkväll

tjuez! =) kom hem för ett tag sen. var till en början hos nicklas på 20års fest, trävligt trävligt, och sen åkte jag hem för att dra till bellas fest. mötte danne, millan och clark och när man kom dit var det ju lite små kaos. ja vad säger man mer än att folk skrek, rev ner grejer, sprang runt med kniv, bråkade och bara allmänt skämde ut sig? .. fast förutom det så var det jätteroligt. höhö. nej men ska snart ta och krypa till sängs. är för det första skit trött och ska för det andra upp tidigt imorgon. jag ska till landet som vi så fint kallar det här hemma. skriver imorgon när jag kommit hem därifrån. puss och knull mina hjärtegull
______________________________________________________________________________

var föresten i farsta med stina idag också. köpte mina balskor (som jag visat i tidigare inlägg) så nu är det avklarat, skönt! sen köpte jag ett trä halsband. love it! visar bild på det imorgon =) .. plus en morsdag present, mycket snällt av mig. *blink*


lördag

godmorgon! .. eller god dag kanske man ska säga, klockan är ju halv ett. gårdagen blev ganska trevlig måste jag ändå säga. vi spelade fotboll och åt pizza, efter det drog boysen iväg och jag och millz chillade lite själva, sen kom gea, danne, matilda, johanna, viktor, och anton förbi en sväng. vi var här hemma ett tag och sen var vi ute och åkte mini moto, haha rätt kul faktiskt! den var bara lite seg ibland. höhö. runt kvart över 12 gick vi hem igen och då hade mamma och dom kommit hem. dom var inte jätteglada men inte heller sura, tur det. vi hade iallafall ganska roligt. max åkte hem och jag millan och danne hängde i mitt rum och snackade hur länge som helst. sen somnade vi och vaknade runt halv 3, då var det dags för danne att gå hem, alldeles ensam. jag och millan gick och la oss och ställde klockan på kvart i 7. vi gick dock upp halv 12. tycker lite synd om millan, hon har nämligen väldigt mycket att göra idag. och jag hoppas verkligen att hon kan vara med mig ikväll. hon åker ju till kreta imorgon runt halv 4 på morgonen. fyfan vad jag kommer sakna dig skitunge, men du får ha det fucking bäst där borta! nu ska jag ringa och störa millan, måste höra lite grejer, sen ska jag typ städa mitt rum. ikväll blir det grillning eller 20-års fest, we will see! ha en underbart solig lördag! puss på er

igår hann jag också med en runda i stan tillsammans med millan, nathalie och bella.
inhandlade lite plagg. förmodligen sämsta bilden ever, menmen.


randig top frångina tricot, två toppar från hm, en till från gina och en liten väska från hm. 
somrigt sådär =)


datasalen again

hejsan! känns lite smått dåligt av mig att endast blogga i datasalen, haha. men har inte orkat med datan de senaste dagarna, har gjort lite andra grejjer plus att jag har pluggat, eller skrivit so uppsats i religion, boring. men här med lovar jag att bättra mig. dock inte nu i helgen för då har jag andra saker planerade, men kanske klämmer in ett inlägg. ska vara barnvakt med millan ikväll, till min kusin och brorsa som inte klarar sig själva. höhö. imorgon ska jag till vårat så kallade land ett tag, sen ska jag eventuellt på 20års fest och efter det blir det grillning med lite friends. najs! hoppas ni får en skön helg allihopa! =) nu ska jag fortsätta med min novell i 7 min, sen äre rast. puusss!

datasalen

hello! ännu en ny dag, mys. sitter i datasalen och håller på med den digitala berättelsen om miljön. den kommer verkligen bli super bra! .. eller inte, haha vi får väl se =) vi har iallafall tagit riktigt schnygga pics. idag slutar jag kanske sent, kvart i fyra. när jag kommer hem skriver jag mer, ha en bra onsdag =) cíao!

internet igen, tack gode gud!

äntligen! mitt internet har varit ur funktion hur länge som helst. eller ja, ibland känns tre dagar som 65. eller har för mig att det varit knas med det hela helgen men stina sa att jag var inne på msn hela söndagen? tss, låter som ren bullshit men har faktiskt för mig att jag va inne ett tag då. skumt. aja whatever. har iallafall inte bloggat så mycket, och ville bara komma fram till vad anledningen var. men nu är internet tillbaka och jag likaså. hah, gölligt. iallafall så har dagen varit ganska kul. på mattelektionen spelade vi fotboll, sen drog vi till donken och åt. efter det spelade vi fotboll igen (i regn) och då hade jag sönder mina skor. mindre kul. men i helhet var det roligt. efter skolan åkte jag hem och det jag gjorde då var i stort sett att bråka med min brorsa. helt seriöst undrar jag vad det är för fel på honom. iallafall, imorn äre fys som gäller vilket jag inte ser fram emot. tråkigt. jobbigt. nej men nyttigt är det åtminstone. nej nu ska jag sova, behövs. skriver imorn då jag har mer tid på mig. internet började nämligen funka ungefär 21.30 idag. tårkigt inlägg men that's life. puss på er

måndag igen

godmorgon allihopa! sitter i datasalen och har svenska. skriver när jag kommer hem runt halv 3 istället, har nämligen inte så mycket att skriva om just nu. ska fortsätta med min novell. höhö.  ni får ha en jättebra dag! pyss

dålig update

ojojoj vad jag bloggat dåligt på senaste tiden. har inte hunnit i helgen helt enkelt, plus att vårat internet endast funkar på en dator (och tyvärr den segaste av dem) .. men lovar att börja som vanligt igen imorgon. min helg har iallafall sett ut såhär, i ordning:

fredag: skola, fixat inför discot, haft disco för lågstadiet, vart med lite folk.
lördag: fotbollsmatch mot sätra (förlust med 2-1), segat sönder, gäster
söndag: plugg plugg plugg I guess. skulle iaf behövas, ska försöka sola också

Har som sagt lite att göra nu i form av plugg. ska lämna in en so-uppsats på torsdag och har inte börjat. men jag skriver senare ikväll eller imorgon. ni får ha en jättebra dag =)

bilder från helgen kmr senare

I <3 ÄLVSJÖ AIK F16

tjenixen! vill bara berätta hur stört underbart mitt lag är. så jävla bra sammanhållning, så jävla roligt på träningarna. bättre kunde det nog inte blivit. grönan på söndag blir bäst brudar, och matchen mot sätra på lördag, dom ska vi fan ta! nu måste jag gå, sitter i datasalen och gör ett engelskaarbete. ikväll är det disco för småpluttarna igen, sbn 2. (sturebybynight) skriver kanske ikväll efter den runt 22.00 =) puss hej


fotboll

sho! hemma efter "fotbollsskolan", eller ja, har vart hemma ett tag. det gick bra (om man bortser från att ingen gjorde som vi sa) =P nej men dom var bara lite tröga till och från. ganska irriterande. tror fan att jag sa 5 gånger: 
- okej, alla med gula västar gör mål där, och alla med vitt gör mål där (och pekade) .. då står en liten tjej och kollar åt andra hållet. så jag säger "amanda, vart skulle du göra mål nu då, vet du det?" då nickar hon och pekar åt helt andra sidan av IP och säger "där" ajo absolut liksom. vad tröööött man blir. nej men dom var söta! bjuder på en bild här också, gölligt va? tjejerna ser ut att vara otroligt aktiva måste jag säga =)

image165

känner mig lite seg när det gäller bloggandet. men ska försöka bättra mig nästa vecka, det är lite mycket just nu. men imorn är det tyvärr högdalsbadet som gäller. så ska ta och raka benen nu, hah. puss på er


mums

hej! just nu sitter jag i soffan och kollar på thevoice med millzan. vi försöker verkligen plugga in massa skit om idrottsskador, men det går helt enkelt inte. uuuuusch vi har så mycket nu känns det som. idrott, so, svenska. blä. och vi har ju självklart inte börjat med någonting. sen runt 5 ska jag iallafall ta bussen till älvsjö, ska först förbi apoteket och sen till IP. jätte roligt i det här vädret. det suger. hur har eran dag varit? =)
(jag var aldrig i stan med millan idag för vi "hann" tyvärr inte. får bli chinos en annan dag)

image164

och här har vi millans och min lunch som vi gjorde när vi kom hem, ser det gott ut eller ser det gott ut? (det är pannkakstårta med sylt, hallon, banan, grädde och strössel för er som inte ser det, haha)


najs

hej alla glada! har precis duschat och smörjt in mig med sån där grejj ännu en gång. vet inte om det blir så naturligt, men brunt blir det iallafall. kan ju behövas inför högdalsbadet på torsdag. USCH. nej vill inte prata om det. men ska iallafall försöka sola imorgon om jag hinner, då vi slutar 12! skönt. jag och millan ska nämligen till stan och checka lite grejjer. jag vill ha ett par chinos, men har beslutsångest. jag har hittat ett par jättefina svarta som jag gillar, men ändå känns det fel. svart liksom? känns som beige är finare i de flesta fallen, så kan verkligen inte bestämma mig, hjälp mig. vad tycker ni? spelar det ingen roll eller är det beige som gäller? tacksam för svar(a)
.. föresten så ska jag möta upp nicen imorgon runt 5 och bege mig till älvsjö ip där vi ska ha knatteskola för småttingar. alltså vi ska hålla en träning för 99or/00or, så sött! =) haha vi får väl se hur det går, men önska mig lycka till! nu ska jag sitta och rulla tummarna, slå en pling till millan och sen sova. hare!.. (och kanin som sassa säger) (a)

nu skulle jag också länka till en grymt cool blogg, checka: http://paunited.blogg.se/

=/

om det inte vore för att du ljuger, hittar på, låtsas och bara är allmänt konstig hade det varit precis som förut. men just nu vet jag inte vad jag ska tro. jag kan inte se dig som den personen jag gillade extra mycket, för du är inte den personen längre..


träning

träning är ett bra ord att beskriva den här dagen med. jag cyklade till skolan, cyklade till millan på lunchrasten, cyklade hem från millan tillbaka till skolan, spelade innebandy på idrotten, började cykla hem från skolan. observera började. den där jesper förstörde nämligen min cykel, eller ja. vettefan hur det gick till men trasig är den iaf. så den lämnades hos stina och sen promenerade jag hem. den får hämtas upp och lagas senare ikväll efter min fotbollsträning. haha känns som att den här dagen kommer ha gett motion eller nått, härligt härligt. ganska jobbig dag förövrigt, och känner att jag måste göra något vettigt som typ religion eller svenska novellen eller idrottshäftet eller något annat som har med skolan att göra, men jag orkar helt seriöst inte, as usual. så får se när jag tar itu med det. tog sönder våran kaffemaskingrejj när jag kom hem också. känns som om de senaste 45 minuterna av mitt liv inte vart så bra. men jag hoppas att er dag varit bättre än min =) nu ska jag kila, skriver senare ikväll. hare gött!

image162

här är jesper.. han är dum, irriterande och jobbig. nu vet alla det!


trevlig sopgubbe sökes

hejsan! sitter i datasalen chillar, för det finns inget att göra. vi har iallafall no och gör digitala berättelser. våran (min,sassas och ellens) uppgift var att fota när vi kramade en sopgubbe, men det gick väl sådär. eller ganska dåligt om jag ska vara ärlig. ellen var inte ens här. jag och sassa försökte prata med en sopgubbe som var ute på skolgården (som vi letat efter i typ nåra veckor) .. men han lyssnade/hörde inte. sen när han hörde frågade vi: ehm vi håller på med digitala berättelser på no:n och vi behöver ta kort på en renhålls-eh-vad-heter-det, kan vi få fota dig? då sa han: okej visst sen frågade sassa om han kunde göra tummen upp, då sa han aldrig i livet och sen gick vi. otrevlig typ det där. men å andra sidan kanske man inte blir så glad av att jobba med skräp varje dag. aja, vi får ta det på torsdag ist, med en TREVLIGARE sopgubbe, om han nu finns =) nu ska jag försöka göra lite nytta på den här no lektionen. ni får ha en bra dag =)

image161

skulle hellre stöta på den här sötingen, ser mer trevlig ut, höhö


godkväll

hhello guys! sitter för tillfället här och gör nada. har precis smörjt in mig med nån brun-utan-sol bronzer grejjsimojs vilket resulterade i att jag nu glittrar över hela kroppen, jätte mysigt. nej men det blir säkert jättefint. not(?).. aja, ikväll har det iallafall inte hänt mer än att jag hängt hos stina. vi kollade på tv, sov, åt, kollade på tv lite till och snackade om allt mellan himmel och jord, hur mys som helst liksom! okej det kanske lät lite segt men det va roligt =) nu ska jag inte skriva mer utan faktiskt sova .. orkar inte vara dödstrött imorgon bitti som jag alltid är. och dessutom är det hur mysigt som helst att gå och lägga sig i tid och lyssna på musik =) sov så gott och dröm så sött, för det ska jag!

image160

detta är vad min stereo spelar just nu,
Duffy - tjejen har ju en grym röst!


najs

skola idag igen då. jätte roligt, inget mer med det. vi, eller ja, halva klassen, slutade 14.20 och då drog jag mig hemåt tillsammans med michaela och en otroligt irriterande jesper. nu sitter jag bara och chillar lite, kollar bloggar, alltid kul! snart, eller runt kvart i 4 ska jag bege mig till stina och hänga där ett tag. vet inte riktigt vad vi ska göra men skriver senare när jag är back home. ha en fortsatt bra dag kisar!

image159

jag och millan kollade på lite utlandsresor idag, och vi vill hemskt gärna åka typ hit.
jag menar, vem skulle tacka nej till några dagars segling i karibien? inte jaaag iallafall!


älska

favoritlåten just nu
Chris Brown - Forever
någon som håller med mig?





shoes

sådär ja. här kommer skorna jag hittade. dom passar min balklänning eftersom den är svart med glittrigt, och likaså skorna. eller de är både lack-svarta och glitter-svarta, lite 50/50 sådär =) bilderna blev i en ganska konstig vinkel för var tvungen att böja fötterna, men vad tycker ni?

image157
ena sidan är glittrig..

image158
.. och andra i lack


föresten, när man lämnar tillbaka kläder som man köpt med kort, hur lång tid tar det för pengarna att sättas tillbaka på kortet? 4 arbetsdagar? någon som vet? tacksam för svar på den fronten =)


söndag fast ändå inte

soligt, varmt, underbart - inte söndag. okej söndagar kan ju också vara soliga och varma men den här var ngt speciellt. haha. hängde iallafall på skinnarviksberget(?) med millan, nicen, bella och johanna. där solade vi samt svullade godsaker, höhö. onyttigt men mysigt. efter ett tag blev jag för övrigt sjukt kissnödig så jag och nicen försökte hitta en toalett, vi gick då in på zinkensdamm ip där jag bad nån som jobbade jäättteesnällt om att få låna toaletten, och det fick vi. han blev väl rädd när jag sa att det skulle ske en olycka om han inte öppnade, hahah. det var väl min dag. aja, åt nyss och är fucking proppmätt efter en pasta carbonara som iofs var god. men whaaatever. nu ska jag smälta maten genom att chilla galet. sen ska jag ringa millan och prata ut om vissa grejjer. hahahaha på den också. jävligt råååligt inlägg måste jag säga. nämen ska dra, lite senare lägger jag upp bilder på några balskor jag hittat, så får ni säga vad ni tycker. so long!

image156

bellu & millz, gullungar =)


söndag

gårkvällen tillbringades med denice, millan och isabella. vi var hos tessie ett tag där det var hm, dels kul dels kaos. men det var ju roligt på sitt sätt =) höhö. hinner inte skriva så långt inlägg för ska hjälpa mamma med lite grejjer här hemma (hon har stukat foten) och eftersom hon erbjöd sig att betala tackar man inte nej, haha. skriver mer senare ikväll. hoppas ni gör den, enligt mig, typ tråkigaste dagen på hela veckan  till något bra, puss  =)


dålig uppdatering

har inte hunnit helt enkelt. har vart full rulle =) igår var det stan med nicen där vi träffade massa, sen spelade jag match med 93orna (vi vann med 2-0) och efter det var jag med lite people i älvsjö, samt i örby. najs! idag spelade vi får tredje seriematch mot vendelsö och vann med 3-1, så nu har vi 9 poäng. bra jobbat girls! det är bara att vänta på den nya bloggen som skapas snart av linnea renntoft. per-åkeunited.blogg.se tror jag det blir. den fick nämligen inte heta realper-åke eftersom han håller på manchester, höhö. aja, det ser man ju fram emot! bella smsade för ett tag sen och undrade om man skulle hänka till långsjöparken och sola med lite folk, men kan tyvärr inte för ska kolla på ett sommarhus på värmdö (som vi kanske ska hyra nån månad). komiskt jag vet, men fett bra ju när jag kan dra dit själv med kompisar och grejjer. iallafall, så ska väl ringa bella när jag kommer hem därifrån och får väl se vad som händer då. ska träffa nicen också. bättre uppdatering nästa vecka I promes. puss på er

image155

älska


fredag!

GODMORGON! ska snart cykla iväg till skolan, var bara tvungen att logga in för att göra om min gymnasieansökan, men sket i det trots allt. pallar inte ändra något. det får bli som det blir, höhö .. men nu ska jag kila, ha en super bra fredag =)

stan

tjo alla söta kisar! kom precis hem efter en dag i stan. kändes som en väldigt lång dag i stan dessutom. millan kollade som sagt runt på balklänningar och fastnade för en söt en (men som inte fanns i hennes strl för tillfället, så vi får väl se hur det går med det). jag själv lämnade tillbaka de ljusa shortsen från vila (bild i tidigare inlägg) och förutom det så kollade vi såklart på massa andra kläder, och sen åt jag med linda i kungshallen, mums!.. iallafall så hittade jag självklart massor av grejjer jag bara måste ha, men inte kan köpa för tillfället, måste spara mina pengar (de få jag har kvar, haha). men bl.a. så vill jag ha svarta eller beige chinos  och en svart siden jacka (har velat ha hur länge som helst men lyckas aldrig hitta rätt modell/strl, dampar fan sönder snart) sen hittade jag en jättefin scarf och miljontals andra grejjer. detta ska garanterat bli mitt när plånboken tillåter det =) önskar verkligen att jag bara vann 3 miljarder och kunde köpa precis va jag ville. har blivit helt pengakåt. seriöst. tänker på det varje dag, pinsamt! .. nej men nu ska jag joina mami och papi som sitter ute i den underbara solen, sen ska jag duscha och fixa mig lite sådär va. imorgon har jag match med 93orna och sen ska jag hänga med nicu. ni får ha en trevlig kväll, puss hej!


image154

escada moon sparkle. luktar den gott eller är den alldeles för söt?
vad tycker ni? =)


godmorgon

nu är klockan 20 över 8 och jag sitter i datasalen med millan, flajsa, linnea, jenny och johanna. skriver ut fakta om jessica alba, chilligt värre =) idag slutar vi typ 14.45 och då ska jag och millz cykla hem till mig och lämna grejjer, sen ska vi bege oss in till stan där vi ska möta upp linda, tror jag(?) mer om dagen senare, ha det bra. puss

Föresten, självklart vann ju BAJEN med 2-0 igår kväll, fyfan va bra!
.. så nu kan hålla käften alexander clark =)

rolig rubrik

tjena. nu har jag suttit med svenskan ett bra tag, och är faktiskt klar snart. okej att den suger åsne balle, pallar inte bry mig. han får ta den som den är! =) är föresten ensam hemma just nu, mamma, pappa och august är på fotbollsmatch. inte hammarby - dif då, utan hammarby - örby is p.96, hm, boring. men innan dom åkte började mamma prata om skolavslutningen, vilken dag den är, och vilken tid den är. och oj vad det kändes. jag blev liksom helt tom inom mig, kändes typ som om allt bra framöver bara tonade bort. okej herregud kanske ni tänker. men tror inte att ni förstår. när nian känns som slutet på den bra delen av mitt liv, känns det inte helt okej. 

vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte ..
.. nej men ska försöka se det från den positiva sidan. synd bara att den inte finns.

men bara för att lägga in något roligare här då. vad tycker ni om de här? =)

image152    image153

 älskar trä. ge mig


onsdag

hello! kom hem ganska nyligen efter en otroligt lååång hemgång. eller ja, det tog lång tid. först kunde jag inte cykla pågrund av jesper och marcus som höll i min cykel, jobbigt. sen träffade jag, millan och peter linda på vägen hem. vi stannade då i en halvtimme och pratade med henne om allt mellan himmel och jord, och peter lyssnade flitigt. stackarn. nej men han tyckte nog det var ganska roligt om jag ska vara ärlig. vi har faktiskt sjukt kul på vägen hem från skolan nuförtiden. igår sa peter t.ex. en lite rolig grejj: men vadå när man söker till gymnasiet ska man ju inte ta det där poängen är över 280. då äre liksom verkligen glasögon! hahhahahaha. som om alla med glasögon är pluggisar liksom, man bara what? lite finnurlig den där kisen alltså! aja. förövrigt har det inte hänt så mycket idag heller. bör egentligen göra svenskan som ska vara inne imorn. för har inte ens börjat. och okej, alla ska typ skita i att lämna den imorn, men iallafall. palla att jag inte gjort den tidigare så jag har den klar. palla göra den nu. men vi får väl se hur det blir med den saken. imorgon ska jag iallafall till stan med millan, och kanske linda. millan ska kolla balklänning och jag ska lämna tillbaka ett par shorts (nån av dom jag la in bild på, men vet fortf. inte vilka, haha) .. så det blir ju mysigt. ikväll är det derby som gäller. HEJA BAAAJEN! men nu ska jag vara duktig, dvs. göra lite sweeedish. tråkigt inlägg, men får hitta på något roligare att skriva om ikväll. har iallafall haft en rolig dag, hur har ni själva haft det? =)

image151

bild på therese, millan och mr. L (som vi spelade basket med på rasten)
är han inte bedårande söt? puss på dig sweetie =)


frukost tips, haha

shosan! träningen ikväll gick väl bra. vi har ju faktiskt väldigt roligt tillsammans, eller vad säger ni brudar? (om ni nu läser det här, haha) speciellt för den här träningen var att jag, linnea, denice och johanna totalt utklassade alla andra på små matcherna. värt att nämnas, höhö. jag hatar att säga vad vare jag sa? eller hur var det? .. i bilen påväg hem berättade också lisa om när hon var inne i tobaksaffären i örby och såg (med egna ögon, woow) en busschafför vinna 10 miljoner. fatta vilken känsla. hon typ hoppade och skrek och ringde alla på sin kontaktlista, och där stod lisa med sina två trisslotter och hade inte vunnit ett skit. tänk om hon valt den lotten istället? haha.  stackars lilla söta lisa. nej men seriöst, att liksom gå från typ 10kr/h till 10 miljoner. är så sjukt avis på den människan. men jag kan ju drömma vidare =) mår bara dåligt av att tänka på det, så nog om det.

men nu ska jag komma till saken. tänkte ge ett litet tips till er som hatar att äta frukost, för jag kan verkligen intre förstå det. det är ju lätt dagens bästa måltid, eller vad säger du nicu? haha. här har vi iallafall de tre olika flingorna som vi kör på här hemma, och som typ ger mig beslutsångest på mornarna. (illa? nej inte alls)


image145image147   image146

först har vi start & chruncy som man ska äta till fil. egentligen ska man inte ha chruncy naturell för det är godare med hallon och youghurtbitar, menmen. sen har vi kellog's red berries, och då ska man ha mjölk till. värsta delikatessen säger jag bara! =) .. okej, jag vill hellre ha gröt på mornarna, men jag är alltid för seg så jag hinner inte ens ägna tre minuter åt att koka det, tyvärr. och när det gäller latte så tar jag det bara efter skolan, det tar nämligen också för lång tid. men aja det var det. tycker iallafall det är värt att testa någon av dessa alla ni som aldrig äter frukost. det är verkligen ren njutning, haha. så köp er ett paket, och ja, enjooooy!



tuesday

sho! tisdag idag då. idag har det inte hänt så mycket. vi hade fångarna på fortet på idrotten. lite halv larvigt kanske, men ganska kul. fick även reda på spanskaprov resultaten idag - fick MVG, och det behövde jag om man säger så. man pallar liksom inte sänka sig och grejjer nu i slutet av nian.. annars är det ändå ganska så chill. idag fick vi t.ex.  reda på att vi typ inte kommer ha någon mer matte framöver, fyfan va najs säger jag bara! vi har gjort klart alla nationella och ska väl lägga fokus på idrotten eller så, antar jag. good news. men aja, ikväll är det fotbollsträning för min del, på Gubbängens sportfält plan 4 för att vara exakt.  hah. skriver när jag kommer hem efter den =) puss på er

image144

måste bara tillägga att jag och millan skriver om jessica alba på spanskan,
och hon är ju bara såå himla sööööt. någon som håller med?


sista inlägget för idag

god kväll allesammans. haha det där lät ju så lagom gölligt =) kom precis hem efter en sväng på willy:s. gick ju lite bättre den här gången än förra. mindre kö osv. tycker det är ganska roligt att storhandla. eller roligt och roligt. det är skönt när kylskåpet inte är helt empty om ni fattar vad jag menar, och det är ju trevligt när det finns saker man gillar. haha. fick mig föresten lite sol idag innan middagen, trots att det såg mörkt ut för mig på den fronten. men jo, jag satt faktiskt ute i närmare en timme och läste gossip girl. dom böckerna är ju bara bra. har verkligen känt mig totalt efter när det gäller det. inte läst på länge och inte kollat på serien på länge heller för den delen. men nu är jag på g igen =) ikväll har jag bestämt att jag inte ska sitta vid datan hela kvällen, dvs. inte slösa bort hela kvällen. igår blev det alldeles för mycket nämligen, vilket resulterade i att jag inte hann göra någonting typ. kom i säng väldigt sent, och när jag väl gjorde det låg jag och smsade med en viss person lite för länge. haha, liten jävel som inte lät mig sova. närå. men som sagt, inte ikväll igen för somnade runt 1,2 och var därför sjukt jävla trött hela dagen. inte bra. därför ska jag försöka hinna med lite mer ikväll, och detta genom att sluta ungefär.. nu. hejdå =)

image142

jävligt risig bild, men ligger iallafall på den här boken just nu. och för er som varken läser gossip girl eller ser på serien så säger jag bara, gör det! ni har ingenting att förlora =)

beach 08? nej tack

god dag på er sötnosar! solen skiner och jag anser att man inte kan annat än vara glad =) .. hade en otrolig huvudvärk när jag kom hem så orkade inte göra någonting annat än att dricka latte och spana lite på andras bloggar, alltid kul! men nu börjar det gå över, skönt! tänkte bara tala om att jag och stina vid flera tillfällen har diskuterat hur extremt otaggade vi är inför beachen, usch. visst, sol & bad, underbart! men sådär i början av sommaren då man ligger totalt back när det gäller solbränna. näe usch och fy säger jag bara. men tog mig iallafall en titt på bikinisarna jag har hemma, och hittade massor som verkligen gjort sitt. men de övriga har vi här under. och vad tycker ni, funktionella för beach 08 eller?

image141

den leopardmönstrade samt den gula med palmer är köpta i år.
den guldmönstrade köpte jag på en marknad i Italien förra sommaren, för endast 80:- dessutom! jag älskar den, men den börjar tyvärr tappa sin färg nu *gråter*.. så vi får väl se hur mycket mer den kan användas.  de andra bikini delarna är bara några som låg i byrålådan. en liten kombination sådär. inte direkt super snygga men kan väl användas när man badar i pool eller nått. för att slippa missfärgning på de andra liksom(?) haha, det var väl det. ska köpa en bh-bikini också hade jag tänkt. ville först ha en svart, men det kanske blir lite för tråkigt och osomrigt? så har ni tips på ngn fin modell i nån färgglad färg så får ni gärna säga till  =) 

nu tänkte jag pallra mig ut i solen. ni får ha det så bra, skriver lite senare. cíao




seg söndag

har inte skrivit tidigare idag, för har typ segat sönder. har vart as trött verkligen. ni vet fotbollsmatch, i värme. och jag dricker inte överdrivet mycket heller. I guess that's why. haha. efter matchen (som slutade 2-0 till oss) åkte jag hem, duschade, sen kom stina förbi. vi snackade lite, bl.a. om hennes poesi och allt vare va. ganska roligt måste jag säga. MVG på det alltså. sen låg jag ute i solen ett tag, och det var ju mysigt så länge det varade (vilket var typ 5 min max) till middag blev det pizza. usch. onyttigt. menmen, gott? .. sen kollade jag iallafall på trångt i kistan, ganska rolig måste jag säga. men nu ska jag se en till film, predikanten. sen ska jag sova, puss & kram

snackade föresten med millan nyss också. roligt att höra hennes röst. ja men vafan vi har ju inte träffats sen i onsdags ju. och imorn får vi ses, wiie! =) typ värsta dramatiskt

JAG OCH NICEN HAR KUL!

hola! sitter för tillfället hos diddi efter en fasligt händelserik kväll, naaaaaaat. vi hängde i örby med fanny, nikita, pernilla, jossan, frida, alex, oliver, rasmus, nisse, hampus.. sen typ  danne, gea och viking lite grann. nu tror jag att jag fick med alla =) värsta gänget liksom. nej men nu ska vi chilla galet och sen sova, man har ju match med 93orna imorn. kommer ju gå super duper bra! nej men snackar bara massa skit. godnatt på er!


störtskön grabb, eller vad säger ni?

fönstershopping för min del

yo! kom hem för ett tag sen. dagen har som sagt tillbringats i stan, den här gången tillsammans med stina. hon köpte ett par balskor, mycket fina! men det var väl sådär kul att gå i stan med henne, med tanke på att hon är rik och jag är fattig just nu *gråter* haha nej men jag får skylla mig själv att jag handlar upp alla pengar. skulle iallafall bli otroligt glad om jag vann på lotto eller nått. oj vad jag skulle handla. men dream on på den liksom. höhö. vi fikade även på café 60 och efter det tog vi oss en liten promenado i stan! det var en trevlig dag med en jävla massa skumt folk i omgivningen, men vi ska inte gå in på detaljer. aja, nu ska jag snart fixa till mig lite granna sen ska vi gå till min kusin och äta middag (dom skulle tydligen inte hit som jag sa förut, hade fel) och efter det ska jag träffa nicu, vi drar väl typ till stan och.. kollar på solnedgången(?) eller inte ;d nej men vi får se vad vi hittar på. cíao!

image140
cheesecake för hela slanten, mums!
.. vi satt för övrigt och diskuterade våran italien resa i sommar, längtar som 17!


lördag

hejsan. nu är det lördag. shiat vad dagarna går fort känns det som. sitter för tillfället och kollar på scrubs med stintu, vi ska snart fixa oss och dra in till stan runt 12. kolla bal skor och lite =) ikväll får vi gäster så ska väl äta hemma och grejjer, sen får jag se vad som händer. men skriver senare, ni får ha en trevlig lördag!

svårt att välja

hejsan! som ni kanske märkt har jag väldigt svårt att välja design. jag ändrar ungefär 10 ggr per dag, haha. beslutsångest. väldigt jobbigt problem vill jag lova. aja, det är väl kul med lite variation då & då, eller har jag fel? idag var jag i stan igen och tänkte nu slänga in lite pictures på det jag köpte:

image135
avslutningsklänning, plus skor

image136  image137
ljusa shorts vila, mörka mango. men ska bara behålla ett par, vilka tycker ni?


image139
klocka från ur & penn. sorry för den dåliga bildkvalitén.

det var lite bilder med min otroligt grymma mobilkamera. men nu ska jag kila till stina,
imorn drar vi till stan (ännu en gång) där vi ska göra några ärenden. men ni får ha en fortsatt trevlig kväll!


godmorgon

hello alla! känns verkligen som om det är söndag, väldigt skönt att det inte är det. fredag idag, får se vad jag hittar på. ska försöka övertala mamma att åka till stan eftersom jag verkligen skulle behöva det. men vi får väl se, annars ska jag väl träffa käre therese. ikväll vet jag inte heller vad som händer så har lite svårt att berätta vad jag ska göra idag liksom. återkommer senare istället. puss

föresten så var det inte speciellt många som hade kommenterat förra inlägget, men på dom som gjorde lät det  som att den här designen var bättre än den förra. men tycker ni annorlunda, SÄG TILL ÄR NI SNÄLLA! =)

image130
saknar min lilla millzan, trots att hon bara vart borta en dag, buuhuu 


hjälp mig


gjorde om designen lite, men funderar på att byta tillbaka. vad tycker ni?


långt inlägg

hejsan! gårdagen var väl sisådär lyckad. visst hade vi roligt och så, men det var inget höjdar väder precis, och vi var ju ute. men roligt att träffa allt folk iallafall. aja valborg är för mig ingen speciell dag. vad är meningen? nämn ett själ till att fira den dagen? och då bortser jag från att kungen fyller år (patetiskt, som om jag ändå skulle fira honom) .. fast visst får man ju självklart supa ner sig totalt om man nu vill det just den dagen, bara för att våren är kommen (wow, riktigt bra anledning).. men det gjorde inte vi. punkt.

idag har jag varit istan igen då, trevligt. nicen köpte en avsluntingsklänning, men jag köpte bara lite småprylar. jag hittade däremot massor med grejjer som jag behöver, och ännu mer som jag skulle vilja ha. men det är en annan femma. påväg hem därifrån satt vi och lyssnade igenom alla låtar på våra iPodar och drömde oss bort om vad vi ska lyssna på på vår bergsprängare som vi ska övertala per-åke att köpa =) men vadå, fatta vilken känsla, varje gång innan match. vi ska fan ha en sån! en nackdel är att han säkert bara går med på att spela rock låtar, haha kul liksom. nej men vi får ta ett snack med honom idag innan träningen och se va han har att säga.. efter träningen ska jag hem och duscha/fixa mig ganska snabbt. sen ska jag iväg och äta med nicen, linda och jessica. pizza hut kanske? back in the days. haha! nej men vi får se vart det blir, kanske stannar i örby och äter, vem vet? ^ tss. aja, nu ska jag fixa lite med låtar och grejjer. skriver senare ikväll. cíao!

image129

här kan man verkligen snacka om back in the days

föresten, jag hittade massa fina klockor idag också. ska nog ta och köpa mig en.
alltså när jag har tid. eller jag menade pengar.


RSS 2.0