döööööööööööd

tjabba tjena mittbena. sitter och försöker intala mig om att bli pigg eller något, men det kommer inte alls gå bra känner jag. somnade kl.6 i morse, gick upp kl.7,  så jag sov bara en timme. EN jävla timme. usch vad trött jag är. ögonen är typ helt röda, och somnade i duschen gjorde jag nästan också. haha aja, kvällen igår var iallafall stört rolig! och tack för alla fina presenter tjejer. nu ska jag kolla på day after tomorrow, sen sova i några timmar. ikväll blir det tacos med lillebror, höhö. efter det kommer nog lisa & lina hit, till en början. sen får vi väl se vart kvällen leder oss helt enkelt. om vi orkar röra oss en meter dvs. tveksamt. men sova var det! godnatt på er

  
 
några av alla snyggsnygga bilder vi tog. kattigt värre..
fler pics finns självklart på fejzan (för er som har turen och är vän med mig där alltså)

typ sthlm sightseeing

shohejsan! kom hem för ett tag sen, har varit på en bilfärd med pappa, runt ungefär hela stockholm känns det som, haha. vi började med att åka till ringen och ta mitt id-foto. (probably the worst ever, usch) efter det åkte vi till nordea vid sthlm södra och fixade legget, får väl det om nåra veckor, inget jag ser fram emot om man säger så =| efter det åkte vi till kungsholmen där pappa fixade lite stuff. var även nån annanstans som jag inte minns namnet på haha. tillslut åkte vi äntligen och handlade den där jävla maten på martin olsson =P och efter det drickan, på WILLY:S. nu är jag hemma och ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig lite. lina & lisa kommer väl runt 5. ha en jättebra kväll, för det ska jag ha!




chillkväll

tjabba! blev inget handlade idag, ägnade istället dagen åt att städa mitt rum och chilla. spelade ju match vid 5 också, det gick bra samtidigt som det inte gjorde. var inte speciellt mega seriös om man säger så. men skönt med träning var det, trots att min hals fuckar nu känner jag. iallafall, imorgon is the big day, haha. ska upp med tuppen, åka in och fota mig & fixa id-kort. usch kommer bli fett ful. efter det blir det handling med pappa, och sen när vi är klara ska jag försöka hinna sola. sedan är det bara hem, duscha, fixa mig och ladda inför kvällen. maskerad säger jag bara. kommer bli grymt! .. men nu kom nicen hit, så ska tagga från datan. blir väl bara chill och så, eftersom jag måste upp tidigt om jag ska hinna med allt. puss på nosen


ungefär såhär kommer vi väl se ut, haha


torsdag

shusan! allt bra? vaknade väl vid halv 1, trött och hungrig som faan, hade inte ätit på 18 timmar =P kvällen igår var väl helt okej. inte stört rolig men ändå skönt att komma hemifrån lite. jag och lisa ramlade väl in här runt kvart i 3 kanske. då somnade vi riktigt gott.. idag ska jag iväg och handla med pappa, sen vid halv 5 har jag fotbollsmatch (mer eller mindre seriös) .. ikväll får jag se vad jag hittar på. åh, måste ta foto också så jag kan fixa legg. men hell no i den här frisyren, och pallar inte duscha nu eftersom jag ska träna. får bli en annan gång, hur mkt pappa än tjatar. ha en bra torsdag!


haha mongona nummer 1, 2 & 3. men lite söta är vi ju =P
Italien 2005


brist på fantasi

hello people! sitter och skriver lite på min uppsats om ekologism, går väl sådär. lisa och lina är nere i badrummet och färgar håret. lisa - blondare, lina - svart. kommer nog bli rå snyggt tror jag ;) jag och lisa köpte godis idag också, vilket jag ångrar otroligt mycket. dels för att jag var tvungen att ta det på kortet och dels för att jag har stört ont i magen nu. usch! funderar på att ta en joggingrunda sen faktiskt, men vet inte om jag litar på att jag är helt frisk, det går typ upp och ner hela tiden. we'll see helt enkelt!.. samma sak gäller ikväll, får se vad vi hittar på. nu ska jag fortsätta på uppsatsen, och sedan vara lite social mot L & L. skriver senare ikväll. so long!



denna bild får symbolisera min dag. vad har ni gjort?

tro det eller ej - plugg.

goodmorning babes! sitter här med ett glas färskpressad apelsinjuice och väntar på lisa. vår samhällskunskapslärare måste ha något allvarligt problem som tydligen bestämmer att vi ska lämna in en uppsats om ideologier på tisdag. vi har för det första inte ens jobbat något om det här så jag vettefan vad vi ska göra, och för det andra är det lov.  vad innebär det? inte fan att plugga iallafall. aja, det är väl hur min dag kommer att se ut. ni får ha det så bra! cíao



Mitt facebook meddelande till Lisa klockan 00:08:
 EEeey langen! du är bjuden hem till mig imorgon nångång runt kl. 12! se till att ha stretchat,vessat pennorna och ätit frukost hyfsat tidigt, för hos mig blir det 100% plugg i sisådär 3,4 timmar. vi kommer dock att göra ett avbrott för lunch någon gång också (dvs. pirog/varma mackor) ..
sist men inte minst - glöm inte pluggmaterial, och kom med ett riktigt gott humör!
O.s.a senast inatt/imorgon
Puss på nosen!


käre lillebror

god kvällers! tänkte hinna med ett litet inlägg innan jag somnar sött. vad har ni gjort ikväll? själv kan jag inte minnas när jag spenderade såhär mycket tid med min lillebror. (japp, ni läste rätt) ..  nej men vi kollade på patrik 1.5 vilket var stört kul, skön film det där. sen åt vi dipp och morötter också, gottgott. fan alltså, jag ska ta tag i mitt liv efter det här lovet. no junk food. fastän morötter visserligen är nyttigare än chips så har jag käkat alldeles för mycket onyttigt den här veckan. men som sagt -  efter det här lovet ska jag ta tag i mitt liv. EFTER det här lovet. föresten skulle jag tränat i princip varje dag om det inte vore för att linda aldrig kan. fuck her. nej nu var jag taskig. puss på nosen lindut. aja ni får hare så bra, mina ögon går i kors nu och jag vet knappt vad jag snackar om. morgondagen tar vi imorgon. manana som man säger i spanien. kyss och smek i rymdraket



köpte te på vivo idag också. slog på stort helt enkelt


inte på topp

tjenizen. har precis käkat broccolisoppa & plättar, yummie! dagen har spenderats i stan tillsammans med lisa, jenny & cassandra. vi kollade runt lite och tog en fika på wayne's, det var ett tag sen. nu sitter jag i min säng, osminkad och allmänt degig. jag bara känner hur förkylningen kommer krypande. har ont i huvudet och är as trött. icke mys, men det får man ta. bara jag är frisk till på fredag så, för då jävlar! .. får väl bli myskväll ikväll igen, orkar ändå knappt göra något. nu ska jag gräva ner mig under täcket i väntan på lisa. puss på er

update:
 
hihi snodde den här fina bilden av jenny istället! =)


vichy produkter

god morgon på er! eller ja, morgon och morgon men whatever. det var iallafall en läsare som tyckte att jag skulle berätta lite om mina vichy produkter som jag använder, så idag tänkte jag göra det. först och främst finns det en väldans massa olika, så man måste välja efter sin hudtyp. jag har själv ganska fet hy och då är det den "gröna" serien som gäller.


vi kör från vänster då:
1. skintonic som har sammandragande effekt på stora porer. tar bort orenheter och förbereder för fukt.
2. nattcreme som normaliserar porernas aktivitet. natt efter natt blir de tilltäppta porerna rengjorda och drar ihop sig.
3. dagcreme som rengör och lugnar huden. minskar utvecklingen av bakterier och orenheter, exfolierar döda hudceller. skapar balans i talgproduktionen och har mattgörande effekt i upp till 6 timmar.
4. anti-spot koncentrat som effektivt reducerar lokala orenheter och lugnar röda partier. rengör och torkar ut.
5. Gelé som tar bort orenheter och rengör huden på djupet från makeup och smuts.

sedan finns det även en foundation som jag tycker fungerar superbra, den är liskom "lätt" på huden, bildar inget tjockt lager, och ser ut såhär:


för att läsa mer och för att se vilken hudtyp ni har kan ni göra testet här .. nu måste jag verkligen göra mig iordning, lisa kommer hit snart, om närmare bestämt 7 minuter. hoppas jag hjälpte dig lite nu nathalie =) pusshej ha en bra dag!
 


tisdag

shululu! ni vill inte ens veta vad jag gjorde nyss. haha, jag sydde kattöron =') maskerad. djurtema. det blir najs. kände bara att jag inte orkar lägga pengar på skiten när man lika gärna kan sy själv. får dock se om jag väljer att använda mina eller köpa ett par. haha! kvällen har iallfall tillbringats med L & L framför filmen 30 days of night. Cassen och Jenny tog en sväng förbi här också, och roligt hade vi. fan va chilliga vi blivit på senaste tiden alltså! fast filmade iofs när tjejerna shakade loss till Benny Benassis California Dreamin, haha klockrent! .. imorgon blir det en till tripp till stan, kanske en fika om plånboken tillåter't. nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen dricka massa teeee! känner att halsontet är tillbaka. fuck! godnatt sweeties

  
får bli en råsnygg bild på jenny bruuur & en på min fina lila halsduk jag köpte idag =)


måndag

good morning sunshines! första dagen på lovet då, härligt värre. måste därimot medge att det är ganska deprimerande väder utanför fönstret. jag vill ha vår vår vår, sommar sommar sommar. och vad får man? en stor fet vinter. jippi *hoppar av glädje*.. lisa sov iallafall här igår, och trots den icke händelserika söndagen hade vi det trevligt värre. idag ska vi nog åka in till stan lite senare, med lina cassandra och ja.. dom som nu vill följa med. men först tänkte jag göra lite frukost och ta en dusch. ha en bra måndag!

  
  
vi enjoy-ade snön


presenterna

hejsan hoppsan! är sjukt trött idag, blir fan alltid det efter att ha tränat och sen duschat. dessutom händer det inte särskilt mycket på veckodagarna, så idag får det bli en film & chillkväll med lisa helt enkelt. men innan jag ska möta henne tänkte jag slänga in lite pics på mina finfinaa presenter jag fick igår.

   
  

1. älsklingarnas snygga tårta
2. träningstights jag fick av moster =)
3. skor med kilklack, hur söta som helst. tack stina!
4. ipod hörlurar. (alla har, I know, men bra är dom!)
5. härlig duschcreme & bodylotion, tack kusin! perfa till badrummet
5. snyggsnygg bricka, haha (jag har alltid 1 miljon koppar ståendes i mitt rum)

sen fick jag ju converse, pengar och underkläder också, men orkar inte lägga in bild på det!


tack alla

god morgon! stina sov här och vi ska snart dra oss in mot stan för att byta ett par skor jag fick av henne, dom var lite små. jag hade iallafall en jätte bra födelsedag igår, tack för all uppvaktning! =) speciellt till släkten, tack för alla fina presenter. men också till världens bästa tjejer: lina & lisa. tack för tårtan sötisar! :D <3 nej nu måste jag kila, lägger upp bilder på vad jag fått sen!

my b-day

HIHI SÄG GRATTIS PÅ MIN FÖDELSEDAG! =D


tänk att man levt i 17 hela år.. =P

kvällen har för övrigt spenderats hos lisa med henne och lina. mycket skratt as usual!


LOV!

tjabba tjena! äntligen lov, fyfasen va skönt. själv firar jag detta med en supergod hallon- och banansmoothie! =) har inte så mycket mer att tillägga just nu, skriver lite senare istället. ha en underbar fredag allesammans.



dödstrött

hejhej. känner att mina inlägg blivit allt sämre på senaste tiden, sorry för det =P den här no:n har tagit all min energi antar jag, haha. sen har jag haft fotbollsträning/fys ikväll också, så har inte hunnit skriva. var iallafall riktigt skönt att röra på fläsket efter ca en veckas vilande, höhö. imorgon då, då är det den efterlängtade fredagen! detta innebär iofs simning, no prov och en lång dag med hemgång kl.4. MEN SEN ÄR DET LOOOOV! LOV LOV LOV! gud vad jag ska njuta av det alltså. wiho. aja, nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova gott tills klockan ringer imorgon 07.30. godnatt på er


jag längtar till sommaren. mer än någonsin!


fuck datorgrafik

hejsan gott folk. vad har ni för er? själv sitter jag på en datorgrafiklektion och håller på att avlida så tråkigt det är (läraren bryter på kinesiska, så jag förstår inte ett skit av vad hon säger). slutar dessutom halv 5, så den här dagen kan gå och hänga sig i granen. efter skolan ska jag förbi lina sötnos som ligger hemma sjuk, och senare ikväll är det träning som gäller. nej nu måste jag sluta med mitt fantastiska konsverk (det ser ut som skit).. ha en bra dag! pusshej


p som i plugg

tjenixen people! håller verkligen på att somna, har pluggat hela dagen typ. jävla no skit alltså, aja hoppas jag kommer ihåg allt tills på fredag bara. idag då, kan dra dagens mest patetiska händelse. hahaha. vi sitter och redovisar för varandra i små grupper på kriminologin. jag sitter med lisa, sofi och hannorna, och när vi är klara, kan ni gissa vad vi gör då? kan ni gissa? okej. håll i er... vi planerade, på allvar, matsedeln vi ska ha när vi åker till lisas land i sommar. I SOMMAR. det är 6 månader kvar. är vi sjuka eller är vi? hahah. aja jag älskar oss ändå. men nu ska jag ta en dusch och sen.. sova. nej men något sånt. ha en trevlig kväll! =) bjuder på lite grym musik med Enrique Iglesias. Wish I was your lover



plugg och träning hela dagen lång

tjabba! äntligen en ledig stund för bloggen =P bättre sent än aldrig liksom. jag har haft väldigt fullt upp idag och däför har jag inte hunnit skriva, men fan vad duktig jag varit alltså. efter skolan åkte jag och lisa direkt till fåtöljen och pluggade no (börjar bli som en tradition nu) och efter det åkte jag hem. hade fys vid 7 fast var bara med på styrketräningen eftersom min hals blivit värre. gah, måste köpa nya halstabletter imorn! kom hem därifrån ungefär 21.15 och sen dess har jag också pluggat bortsett från 10 min då jag duschade. nu känns det iallafall som att jag har koll på det mesta av no:n, så det är iallafall skönt. men jag har redovisning i kriminologi imorgon också, och känner att jag behöver förbereda mig lite bättre inför det. får bli nu helt enkelt, hur trött jag än är. men sen ska jag tamefan sova, som en stock. sov så gott sötisar!


blev en mozzarellamacka & grönt te för min del, sketa gott! =)


grattis julia & julius

hej alla glada. gissa vad? jag har namnsdag! märkte det för ett tag sen, så som ni själva förstår har hela kvällen gått ut på att få folk att säga grattis till mig =) nej men typ. har absolut inte pluggat något iallafall, inte ens öppnat boken faktiskt. illa? yesbox. men jag orkar inte. orkar orkar orkar inte. måndagar får bli mina chilldagar helt enkelt, utan träning & plugg, eller nått sånt. känner mig däremot stört duktig som tackade nej till hallonpaj nyss. den här veckan ska jag tamefan vara nyttig. nej nu äre time to sleep känner jag. bjuder på en fin låt såhär på kvällskvisten. natasha bedingfield - soulmate


gillar låten angel också, men idag får det bli den här!


måndag, dagen då flest dör i hjärtinfarkt

shosan! vad gör ni en sån vacker dag som denna? själv kom jag hem från skolan för ett tag sen och sitter nu och lyssnar på musik och kikar på lite bloggar. egentligen måste jag plugga, men vet inte riktigt vad det blev av det. ville träna ikväll också, men det verkade inte finnas någon rolig gruppträning idag, dessutom kan jag behöva ge halsen en sista chans till uppvilning eftersom jag har en fysträning imorn som jag tänkte gå på. jaja.. ska nog ta tag i no-pluggandet nu. vi hörs senare!


bli frisk nu bebo, miss ya!


storstädning

hola amigos, allt bra? själv mår jag great, magen framför allt. haha hade fett ont hela förmiddagen men nu verkar det lägga sig. har bestämt mig för att vara nyttig hela den här veckan, min kropp kan behöva det =P .. idag har jag iallafall varit på promenad med nicen, och sedan har jag bara varit hemma och städat mitt rum samt inskaffat mig en ny garderob. älskar att ha nystädat rum och rena lakan, så underbart! haha.
här har vi lite pics bara för det..

   
   
fint jag gjort va? haha. nu ska jag se beck - gamen. lite halv dålig men whatever.
ha en fortsatt trevlig kväll!


söndag

good morning! eller ja, jag gick faktiskt upp redan 9.20 idag. kunde inte sova längre för halsen fuckade.. hade inte direkt ont, var bara allmänt jätteobehagligt =P iallafalll, satte på enemy of the state och har kollat på den tills nu ungefär. tänkte städa mitt rum innan min fotbollsträning också, men fick helt plötsligt väldigt ont i magen så får se hur det blir med det. vet inte om det är så bra att jag tränar heller egentligen, för vill verkligen inte få ont i halsen igen. men samtidigt känner jag mig fett lat så. aja vi får se. nu en fråga till er.. jag fyller ju år på lördag, och tänkte bl.a. önska mig vita converse. frågan är:
höga eller låga? vad tycker ni är snyggast?

 


godkvällers

tjenixen folks! färdigtöntat med geléhjärtan, rosor och nallebjörnar? yeees. och jag överlevde. nu är det en ny dag och nya tag, men kvällen (igår) tillbringades iallafall hos linnea och trevligt var det. fick ett par sötsöta trosor av henne i förskottspresent, fyller nämligen 17 hela år på lördag den 21/2! wihooo längtar, då är det endast ett år kvar tills jag fyller 18, och tiden går ju fort när man har roligt. men nu är jag dödstrött av någon anledning (möjligtvis tiden på dygnet) så nu ska jag sova. puss hej godnatt


haha, tur att man fick såhär söta texter av någon iallafall. tack, det värmer =P

jullz e det finaste som finns jullz e det besta som finnz jullz har jag velat ha så länge jag minz!

julia e finast på jorden julia e värd mer än millioner julia e bäst på alla sett o jag vill träffa henne om det går på ngt jävla sett!

julia bli aldrig arg på mig älskar dig du är världens vackraste tjej!




okej då, happy valentine

hejsan svejsan. sov riktigt länge idag, hur skönt som helst. käkade tacos till lunch och nu ska jag iväg till farsta. glad alla hjärtans dag mina vänner!




fredag den 13e och alla <3-dag

hejsan. den här helgen känns inget vidare alltså. visst jag och lisa hade fett roligt men ändå, detta var ju endast för att vi råkar vara så grymt sköna liksom. annars var det ganska segt och hände inte mycket denna kväll. jaja, vi skyller detta på fredagen den 13e,och ser framåt emot.. imorgon. alla hjärtans dag. alla fucking hjärtans dag. depp depp depp eller vadå? hatar den dagen, den kan gå och hänga sig i granen =P precis som jag och lisa hade tänkt göra. okej, jag skulle kunna önska alla en glad alla hjärtans dag med sina flick och pojkvänner, men helll nooo =P sorry för den men seriöst. själv hade man tänkt träna, men icke eftersom jag fortf har lite halsont vilket bara kmr ställa till mer problem sen. så ja, vet helt enkelt inte vad jag ska göra på dagen men någonting som får mig att glömma bort vilken dag det är iallfall. sen på kvällen ska jag till älsklings linnea som fyllt år, ska bli trevligt. får se hur länge jag blir kvar där och vad som händer efter. nu är det duschen som kallar, sen sängen antar jag. pussss sötisar




saknar oss bruds!

shubreh! har precis käkat tacos, fuck vad mätt jag blev :P iallafall.. slutade skolan runt 3 idag och eftermiddagen har spenderats med lisa på café fåtöljen på söder (som alltid) .. vi åt godaste kladdkakan och pluggade no. är jävligt stolt måste jag säga, visste inte ens vad en cell var innan, och nu kan jag mer än hälften av det som vi ska ha prov på =) har dessutom 1 hel vecka på mig att plugga mer på det. nu ikväll får jag se vad som händer, men lisa kommer iallafall hit när hon är ready. tror bara vi ska chilla, men det blir förmodligen mys. frågan är bara vad som hänt med vårt lilla gang, känns som vi är helt splittrade eller något. jag saknar er tjejer, förståååår ni inte det? .. jag håller helt med cassandra. vi måste ändra på det här nu, få det som förut. tillsammans är vi oslagbara, visst?

   
  
  
ni har gjort min dag sen den 20 augusti 2008


jag överlevde, utan några brutna ben!

hejsan hoppsan! kom hem från kungsberget runt 7 ikväll. har sen dess laddat in en massa bilder på fejzan samt bara chillat på msn. det var iallafall en jätteskön och trevlig dag i kungsberget måste jag säga =) är hur trött som helst nu så orkar inte skriva så mycket, men några finfina bilder hinner jag slänga in. kanske blir fler bilder imorn, då det för övrigt är freeeedag! vi får se vad jag hittar på då, men att jag ska vara med älsklings lisa är ialafall bestämt. sov sött sockertoppar

   
  
1. jag, lisa. 2. gabriella, lisa. 3. sara,hanna. 4. jag,lisa
5. jenny,sara. 6. lisa, gabriella. 7. lisa, jag och jenny.



say hello to kungsberget

tjosan! hoppas ni haft en bra kväll. själv har jag precis testat en massa skidkläder inför imorn, faaaaaaan va kul vi ska ha alltså, längtar! bara jag mår bra så. har inte så mycket att tillägga. tar troligtvis med kameran imorn så ni får se lite pics. nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. bjuder på en bild på en riktig heting. cíao!


Chace Crawford Som Nate i Gossipgirl
Ögongodis eller vadåååååå?



vad har gud emot mig?

alltså, jag har inte varit sjuk på ungefär ett år. ett helt jävla år, kan ni förstå? och nu, EN dag innan vi ska till kungsberget så får jag ont i halsen, blir seg och hängig. varfööör? vill ju vara pigg imorn! =( .. aja, ikväll ska jag på ett möte angående sommarjobb, och sen ska jag hem och fixa lite saker inför imorgon. måste gå och lägga mig tidigt ikväll, ska fan upp 5.15, usch usch usch vilken pina. nej nu ska jag ta ett glas färskpressad apelsinjuice, sen sätta mig och dö framför tvn. puss på er


hade på mig min sidenjacka idag. sydde den på syslöjden i 9an =)


give me some kan jang

hejsan alla sötnosar! träningen gick prima idag, jag och linda hade roligt som vanligt. särskilt kul var det ju när jag skulle testa hur snabbt löpbandet kunde gå, slår fan vad om att jag sprang i 180! =') höll på att ramla av där ett tag. haha fan va vi garva. iallfall, nu ikväll har jag varit ute på äventyr med lina och lisa. vi skulle på hockeymatch, men det blev ju riktigt misslyckat måste jag medge. jaja, det var trevligt ändå.. hade för övrigt börjat fundera på om jag fått halsbränna eller något.. men plötsligt slog det mig att jag faktiskt har ont i halsen, på riktigt. det är ju fan scary, jag har klarat mig ifrån att bli sjuk så länge att jag totalt glömt bort hur det känns =/.. aja, det går förhoppningsvis över om någon dag. vi ska ju till kungsberget på torsdag vafan! .. bäst att jag går och lägger mig. godnatt! =)


love ya hun'


horoskop 2009

god dagens! hoppas ni haft en bra dag, min har varit helt okej. kom hem väldigt tidigt och nu sitter jag och käkar lite i väntan på att linda ska sluta skolan så vi kan åka och gymma. valde att hoppa fysen ikväll och istället träna själv nu på dagen, för ska nämligen iväg på hockey med lina och lisa ikväll. nu måste jag byta om, ha en bra dag!


Fiskarna 19/2-20/3


Vår
Du satsar mer på nöjen och resor under våren än på kärleken. Det blir trots allt en hel del vardagligt mysiga stunder att njuta av, men den riktiga gnistan saknas. Undantaget är april som innehåller en hel del passion om du väljer att nappa.

Sommar
Större delen av sommaren blir romantisk och skön. För dig som söker en ny kärlek är juni kanske årets bästa månad. Men det kan dyka upp komplikationer i juli, och du kommer att behöva både tålamod och sunt förnuft för att inte trasslet ska växa.

Höst
Hösten börjar med en fnurra men blir snabbt bättre. Känslor har dock en förmåga att utvecklas väldigt fort under hösten, så det handlar om sex och rå passion snarare än romantiska stunder och mera stillsamma känslor. Räkna med dramatik och turbulens.

Vinter
November blir en härlig månad och nu är det också dags att tänka lite extra på framtiden, i varje fall om det finns saker som du vill ändra på. December bjuder på en del stress och fnurror men slutar trots allt i härlig romantik innan året är till ända.

 
okej, jag vet att man kanske inte ska tro på sånt där, men jag tycker det är rätt roligt, för det är alltid saker som stämmer..
kolla erat horoskop här =)


bara 4 månader kvar

tjolahoppsan! blev inget bloggande igårkväll trots att jag somnade rätt sent. men det får jag väl ta igen nu antar jag. kan väl dra min dag först och främst. morgonen var riktigt skön, för en gångs skull vaknade jag utan att dö av trötthet, fixade mig och åkte till tandläkaren i strålande solsken. ja ni läste rätt. haha seriöst, det var fan på tiden med lite fint väder här i sverige ;) .. iallafalla, det gick bra hos tandis, men hemvägen tog ungefär 1 timme pågrund av massa förseningar och skit. men blev ju mindre skola för mig iallafall. riktigt skönt. hade matteprov och spanska, och ni kan inte förstå känslan av att kolla ut genom fönstret, klockan 4 på eftermiddagen, och mötas av att himlen inte är kolsvart! det var första gången på riktigt riktigt länge, så naaajs. det kan ju inte betyda annat än att sommaren är påväg. wiho, I can't wait! .. nu ska jag chillerilla ett tag och sen se klart love actually som jag började på igår. älskar den filmen, så skön. =P puss på er

    
förstå att bara kunna lalla runt i detta en stekande varm sommardag. bruna ben, glass osv. omg, geeeeee mig!



can you feel the sötsugish?

hallå! inte i toppform idag alltså. vaknade runt 8 efter att ha sovit sisådär 3 timmar. inte najs att ta sig hem då om ni förstår vad jag menar. dessutom så ramlade jag igår och sitter nu här med ett knä som gör stört ont. förutom det,  huvudvärk och träningsvärk i precis hela kroppen, efter gymmandet igår, mår jag bra, och kvällen igår var trots allt väldigt väldigt rolig. det slutade inte sådär jättelyckligt för en del bara =/ mindre roligt. menmen that's life antar jag. just nu funderar jag på att baka chokladbollar, helgen är ju inte över än liksom. sen ska jag kolla igenom lite matte (prov imorgon) och ikväll blir det film film film sova sova sova, tidigt. hare super!


s som i saturday

god morgon! träningen gick prima, kom hem för typ en timme sen. nu har jag precis ätit och ska strax hoppa in i duschen. efter det har jag en del saker att utföra. bl.a. åka till farsta. ikväll blir det middag hos millzon och sen ska jag träffa mina classmates. blir nog en rolig kväll. vi hörs väl tomorrow. pusshej, hare great!


jag längtar till sommaren


julia likes pancakes

tjabba. nu har kidsen gått så tänkte slänga in en bild på den efterlängtade middagen. amerikanska pannkakor, "friterad" banan, sirap, glass, hallon och chokladsås. det kunde inte bli bättre, I promise you. för övrigt hade vi en rolig kväll med massa dans och skratt. love ya guys. manne kom även över en sväng, trävligt värre! .. nu ska jag ta en dusch, sätta på en film och chilla galet. ska gymma med linda imorgon vid 10 och efter det ska jag hem och fixa mig innan jag drar till stan och köper en present till millan. kvällen imorn blir händelserik och förhoppningsvis fett med grym. men det tar vi imorgon. vad ska ni göra?





honeypies



leopard

shubreh! lång och jobbig skoldag, men nu är den äntligen öööver. har precis städat mitt rum och sitter nu och dunkar musik på högsta volym. väntar på att L & L ska komma hit så vi kan påbörja vår grymma middag. ha en bra kväll, puss på nosen

 


rawrr ;P ..

ännu en vecka avklarad, snart.

tjenixen! sitter bara och råchillar och lyssnar på musik. har haft en hur skön kväll som helst faktiskt, och imorn är det fredag fredag bara freeeeedag! .. nej nu ska jag nog ta och gå upp till mamma och förklara att jag har en ekonomisk kris för tillfället och att hon måste hjälpa mig, jag undrar hur det kommer gå. ni får ha en fortsatt trevlig kväll hörni. bjuder på en bild också. som grädden på moset LixoOm. godnatt!




bilddagbok old pics 2

   
  
  
1. coola gänget. 2. jag & hulken. 3. nicens land. 4. norrköping.
5. ridläger. 6. jag & castor. 7. fútbol. 8. jag & bond. 9. sötaste kusin
haha jag diggar bilderna på mig med hulken & bond. jävligt mycket känsla, HAHAHA naat

 
   
1. sötaste lillebror. 2. italien, pappa negro eller vadå? 3. me @ italy


bilddagbok old pics del 1

hello! ingen träning ikväll för min del, planen är nämligen avstängd (åhnej men jippi!).. iallafall, har hittat massa gamla bilder som jag bara måste lägga upp. så mycket minnen alltså, wohooooo here we go:

       
1. jag och linda i grekland 05, snygga jag vet =')
2. också grekland. vi var ju bara för sööööööta
3. jag på skridskor. minns inte och vill inte minnas när.
(minns bara att jag tyckte jag var skitcool, HAHA)
4. jag med hyfsat långt hår, eller vad säger ni?
5. jag i italien, 04 tror jag. tyckte jag var cool där med I guess =P
6. haha jag och lillebror i venedig
7. mitt fotbollslag på 5manna,  vi var allt söta (a)
8. jag och diddigirl, hahah



jävla bakelse jävel

heeejsan! jag har inte dött, titta lisa jag uppdaterar? (a) har bara haft lite mycket annat på senaste, plugg osv. men nu är jag back on track. iallafall, jag gjorde en dum sak nyss =( jag åt en semla! har liksom varit nyttig hela veckan och så sabbar jag det här nu, fan alltså =P nu måste jag gå på träningen ikväll utomhus, fast jag har träningsvärk och är trött! haha.. imorgon är det freeeeeeeeeeedag, och då är jag happy happy happy as usual. jag, lina och lisa ska vara hos mig och göra middag, probably the worlds greatest! ni får veta vad imorn. nu ska jag fixa lite grejs, skriver senare. ha en bra torsdag.


nån mer som fallit för frestelsen?


pluggiloa

hola! idag har jag inte bloggat något pågrund av att jag först vart i skolan och sen haft en massa plugg. vi hade livskunskapsdag idag och temat var spelberoende. vi var bl.a. och lyssnade på en föreläsning i huddingegymnasiet, och det var ganska roligt om jag ska vara ärlig. kul att höra hur jävla besatt man kan vara av wow & cs, haha fyfan .. efter skolan pluggade jag spanska med tessan, och självklart kollade vi på oth också.. nej, nu hinner jag inte blogga mer för jag måste byta om och sen iväg på fys, usch känner mig förjävla otaggad. menmen, so long på er


skön



trötter

hejsan hoppsan. är inte alls på topp idag känner jag, har  mått illa och varit jättetrött hela dagen. bläsch! ska därför förska komma i säng tidigt ikväll, vi får se hur det går. imorn börjar vi 08.15 vilket är stört jävla tidigt och betyder att jag måste gå upp 06.40, självmord? svar ja. nej nu ska jag nog fortsätta plugga ecdl trots att det går stört dåligt. sen kanske jag ska se en film, och efter det sova. ni får ha det så trevligt. jag skriver imorn när jag förhoppningsvis känner mig lite piggare.. puss på er sweeties


invigde ju föresten mitt hår idag. haha vad fuckat det låter =P men iaf, check it out!


älskade håltimme

tjabba tjena! sitter hemma hos tessan med henne och jossan, dricker lite coffee och chillar galet. fan vad jag hatar det här hålet vi har på måndagar. det är en riktig plåååga, vi slutar liksom 16.20. imorn har vi däremot livskunskapsdag och slutar 14.20, underbart! efter det ska jag och tessan plugga spanska eftersom vi har prov på torsdag. woho kuligt värre.

vår mattelärare tog föresten upp ämnet alkoholism förut på lektionen.  när symptomen minnesluckor kom upp var det en hel del som blev lite oroliga. man kanske ska dra ner på drickan?


ZzzzZZzzover

shosan. egentligen orkar jag inte skriva just nu. känner mig helt jävla död. orkar inte göra någonting. det enda jag vill är att sova, men samtidigt behöver jag plugga. orkar inte! blev inte speciellt mycket ecdl för min del, men får nog ta det imorn. spanskan får jag också plugga i veckan. och boken ett öga rött läste jag nyss lite i, men somnade direkt. sucksucksuck, det här suger. men jag lär ju iallafall ha lätt att somna ikväll (ikväll och ikväll, lär väl bli om någon timme eller så).. tänkte iallafall slänga upp bilderna på det jag köpte. here we go..


två olika sorters leopardtights, det är ju så snyggt! sen ett par vanliga strumpbyxor, hur sköna som helst.



en grå spetstopp från MQ, det var rea =)


lila topp, också från MQ. diggar den färgen alltså

det var väl det. kändes som ett ganska flummigt inlägg, men jag orkar fan inte =P nu ska jag gå och gräva ner mig med en kopp te och någon film. låter som en genialisk idé. puss hej sötnosar. ha en trevlig kväll =)


söndag igen, tiden går fort när man har roligt

hejsan! hoppas ni hade en jättetrevlig kväll igår, för det hade iallafall jag. kvällen hos hanna var toppen, och inte allt för sent drog jag lina manne och danne hem och sov hos manne. vaknade upp där runt 11 fräsch som bara den.  gud var skönt det var att komma hem och duscha idag alltså. baguetten och yoghurten jag och lina köpte på hemvägen kunde inte heller ha smakat bättre för den delen. nu ska jag bara chilla runt på datan ett tag. sen ska jag plocka fram ett glas vatten, min godispåse och plugga ecdl tills jag inte orkar mer. (jag och linut kom fram till att vi faktiskt får vara onyttiga idag).. men aja, ni får ha en bra dag. jag skriver väl om ett tag igen. och då tänkte jag visa lite småplagg jag köpte igår. c-ya


måste bara säga hur glad jag är att jag valde just den här linjen och den här skolan,
annars hade jag aldrig träffat er tjejer och då hade jag nog aldrig haft så kul som jag har nu!
ni gör min vardag och mina helger, kärlek kärlek kärlek till er.tjejer



RSS 2.0