valborg!

jag och lisa har precis fixat oss klart här och ska nu tagga till hammarby sjöstad där vi ska möta upp resten av brudarna, handla mat och sen käka middag @ jennys place, sen ere fekkkeeeeeee som gäller. ses på maria simbassäng eller? ne sajjk men sup försiktigt gott folk!


Michael Mind - Baker Street


destination Lisaahhh

herrå!!




Collie Buddz Ft. Paul Wall - What A Feeling


snälla rara

okej, man får cancer av chips och man blir fet av frukt. men detta? visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när jag såg rubriken. förmodlien gråta alltså, eller?


fan vad skönt

nu är skriftliga delen i engelska NP och en timme på gymmet överskökat! ska ta och hoppa in i duschen och sedan dö i min säng för har inte kunnat hålla ögonen öppna de senaste 5 timmarna. ZZzzzZZZzz tjarå


good morning sunshines

nationella nu då och jag känner ungefär så här inför det..




Dance in the dark

har suttit och väntat på att middagen ska bli klar i snart två timmar nu, men nej det är bra, man ska ju inte stressa!!!!!! blir i och för sig hemmagjord pizza så kan vänta lite till bara för det :) kör på lite Lady Gaga sålänge


hello rainbow

shubresh! läget med er då? med mig är det prima. fint väder och chill skoldag = nice. nu är det endast två skoldagar kvar och sen är det helg. pretty fucking awesome säger jag



update: haha älskar att man knappt hinner blinka innan folk kommenterar när jag skriver fel någonstans X) men det är väl bra det antar jag! bevis på att ni läser min blogg om inte annat ;)


kan mitt nagellack torka så jag kan gå och lägga mig snart eller?

det är inte att en person har två sidor som är ett problem.
det är när kontrasten där imellan blir för stor..


AAA TAA DEN!

haha rubriken var till dig lisa, va tvungen ;) .. nu sitter jag i mitt rum, diggar musik på högsta volym och funderar på om jag kanske ska ta lite hänsyn till mina päron som försöker se på tv där uppe. btw har jag fått hem mitt reparationskit till mina hörlurar nu. hur glad?

 
och fråga inte vad jag langar för pose för jag har absolutely no idea,
vet heller inte vilken av bilderna som är värst så därför ni får båda mohaha


tjena snyggon!

har varit en jävligt skön dag som tillbringats i skolan och sen i stan med lisa och linda, fåtöljen såklart! nu ska vi in till stan igen för ett litet ärende ;) linda hämtar oss nu så måste kila byeee


Hide And Seek

trött som faen efter matchen kan jag tala om, sen att den gick som den gick är en annan femma men vad gör det om hundra år? bra kämpat iallafall tjejer. nu ska jag sova, godnatt.



Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best?
Ah, of course it is..


nu taggar vi till!

har käkat för ett tag sen och sitter nu och väntar på lisa. ikväll har vi vår första match i korpen så WISH US LUCK SÄGER JAG BARA ;) haha börjar fan bli lite smått nervös..


Nirvana - Come As You Are


PALLAAAAA

seriöst vem pallar skolaaaaan? inte jag.. fuuck it ;)

 


helt sick trött

sitter i sängen och lyssnar på musik med ögon som går i kors, typ så. idag då? det har väl inte hänt så mycket mer än att jag spelat fotboll och sen lagat en fett exklusiv middag tillsammans med lisa - jävligt god måste jag säga. nu ska jag göra te och se wallander, sen ska jag nog ta och sova igen de timmarna jag missade inatt. b  e  h  ö  v  l  i  g  t. herrå


Paolo Nutini - Candy


how to föraaaa

   
   
  


lördag

nu drar jag ut till landet en sväng, för att sen ta bussen hem i 1,5 timme. KUL! ikväll blire party ;)


och så behåller vi vädret, sommar tack!


helg!

kom precis hem efter att ha tillbringat kvällen på café 60 tillsammans med chicksen, mycket trevligt. nu ska jag duscha och se wallander, sen försöka sovaaa. man måste ju va pigg imorn ;)


vi som skrattar tills vi dör, men fortfarande lever



hahahahahahhahahahahaha



vad fan är det som händer?

ingen vet


FCFC here we go!

tjena snyggon! tänkte bara ta och meddela att jag och mitt crew nu har startat ett korplag vid namn FCFC - Footballclub for chicks ;) hälften har aldrig spelat fotboll förut, vi kommer troligen suga balle och jag kommer lacka palm varje match men WHA EVAHHH, kul blire. nu ska jag försöka somna genom att läsa vår hysteriskt roliga engelskabok vi fått i skolan, höhö feel the irony. aja det va väl allt, med denna underbara låt säger jag nu godnatt..



Stone Sour - Wicked Game

och juste manne förlåt för de senaste dagarna, ta det inte personligt! :)


I totally agree

satt och kollade lite bloggar och hittade en med ett inlägg om rökare som jag tycker var värt att kopiera. det är så jävla sant som det är sagt helt enkelt

1. När de måste röka, så måste de röka. Det spelar ingen roll om det är 67 minusgrader utanför, eller om ett barn håller på att födas i rummet intill, de måste ut och röka, och det måste ske genast.

2. De kan stå och leta efter tändare i en evighet. De vänder ut och in på väskan, jackan, fickor och allt möjligt i jakt på den eftertraktade tändaren. Hittar de inte den, så övergår de till nästa steg:

3. De tigger tändare av folk. Om ingen råkar gå förbi, så går de dit det finns folk. Om det inte finns folk, så väntar de tills folk dyker upp. Som icke-rökare är det otroligt plågsamt att se sina vänner i detta desperata skede. Rökare är de människor som är minst medvetna om sig själva, för de förstår inte det pinsamma i att vandra runt som förtvivlade luffare och tigga om eld.

4. De försöker få en att ta efter deras rökning. "Häääär", säger de och tvingar in den illaluktade ciggen i munnen på en. "Men försöööök baraaaa", säger de när man har berättat att man faktiskt inte gillar eller kan röka, och sedan börjar en diskussion där man måste förklara sig själv och sitt konstiga val att avstå från rökning, medan rökaren sitter där och glor på en med medlidsam blick, som att man går miste om något väldigt spännande.

5. Rökare är de människor som avlägger flest löften av alla. Löfter de aldrig lyckas hålla. Efter nyår lägger jag av. Efter påsk. Efter julafton. Imorgon börjar jag mitt rökfria liv.

När de sedan har varit rökfria i några dagar så ser man de stå utanför skolgården och återuppta sitt beroende, och då man frågar om de inte hade slutat så svarar de alltid, "jo, men det här är fredagscigg". Eh va? "Fredagscigg", är inte det enda jag har hört. När man är rökare så finns det alltid ursäker att röka. "Festcigg", "Efter-provet-cigg", "Helgcigg", "Födelsedagscigg", ja ni fattar. Och det värsta är att de alltid ska envisas med att de visst har slutat, man måste väl få unna sig också?!


jag får panik varje gång


julafton snart eller?

sitter och väntar på att nån snubbe i långt hår och vitt nattlinne ska komma ner från himlen och ba "jag driiiiver", men antar att det inte kommer hända så får väl bara ta och stå ut med att det snöar ute. aja, har iallafall precis varit på gymmet och ska nu duscha och sen fixa mig för att dra till stan med jenny. blir lunch (på fåtöljen såklart) och sen lite shopping.  ha en förjävla fin ful dag allesammans!


Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall
ring mig om ni hittar en bättre träningslåt ;)


Is this the thanks I get?

kvällen har spenderats i Lindas bil samt på wayne's i kista centrum med linda och lisa, mysigt det. nu sitter jag i sängen och gör ingenting. jag gjorde det igår också men blev inte färdig. haha förlåt nu får jag ge mig, men kunde inte låta bli. anyway, ibland verkligen älskar jag min skola. vi är lediga imorgon vilket innebär en mer eller mindre fet sovmorgon, SCORE!



drar ut en sväng med mina homies nu, skriver sen!


Vi som bryr oss mer om GB gubbens bröllop än Viktorias

nu när allt ändå kretsar kring fb grupper kan jag ju passa på att detta är så jävla sant som det är sagt, tack och lov ligger jag förmodligen och steker på en strand i Turkiet vid denna tidpunkt, om helvetesaskmolnet är borta då dvs.. nej men nu ska jag dra och simma med stina, pallante gymma för mina hörlurar är paj och det = jordens undergång. hörs ikvällllll


favorit i repris, cant wait


håltimme jao

har precis gjort kursprovet och jag tror faktiskt att det gick helt okej, men det kom jag på att man kanske inte ska säga. nu är det iallafall över och jag sitter i bibblan med mitt crew (läs nikita och tessan) och garvar högt åt fejjangrupperna, mohahah love it. nee men hörs lite senare för nu ska jag dra och käka paaannkakooooor. eller det kanske är lite tidigt?


är man glad eller ääär man


<3

hemma efter en liten joggingtur, så nu kan jag sova sött. bara för att Kings Of Leon fick ett inlägg igår så tillägnar jag Band Of Horses detta. jag tror jag börjar gråtaaaaaa


Band Of Horses - The End's Not Near


man får ju lite ont i hjärtat när man åker förbi älvsjö ip

vet inte vad som hänt men känner mig så sjukt duktig för har pluggat hela dagen och verkligen fått saker gjort, skönt! imorn har jag dock andra delen av kursprovet i spanska vilket är mindre skönt men det får fan gå som det går och sen är skiten över. nu funderar jag på om jag ska jag gå ut och jogga för annars kommer jag aldrig somna ikväll och då kommer jag heller aldrig orka gå upp imorn när klockan ringer kl. 6, så ligger det till.


kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar det


only by the night

det är något med Kings Of Leon som gör att jag inte vet jag ska ta vägen.
äckligt jävla bra är vad det är


Josef Fritzl ringer: "Vart är du?" "Där uppe", så är man i källarn ;pPppPPp.

hello people! har precis kommit in efter att ha varit ute på en biltur med linda, och nu sitter jag och asgarvar här i min ensamhet. säger bara nya trenden på fejjan, :PppPPPppp grupper is the shiaaaat.. DRARE LÄNGRE LIKSOM!!??


från och med nu hanna, från och med nu!




Lady Gaga Ft. Beyoncé - Telephone


vi som hatar när musklerna tar emot i dörrkarmen

zuuuppp! hemma från gymmet och sitter nu i sängen nyduschad. en vanlig söndag med andra ord.. idag vet jag inte vad som händer men enligt mammas nya regler är det tydligen jag som ska laga middagen ikväll så är väl lika bra att jag håller mig hemma antar jag. kan ju alltid passa på att städa, skriva klart självanalysen, läsa ut engelskaboken och plugga spanska. nej men hörs sen va, tjarå. btw kommer min babysis hem idag efter att ha spenderat helgen i visby!


godmorgon världen!

fyfan vad jag sovit skönt!!!! helt galet alltså. det har varit en rätt lugn helg så känner mig verkligen utvilad nu, det behöver man också ibland ;) nu ska jag förflytta mig från sängen, käka och träna. verkar va bra väder också så denaaaaajs ;) såhär glad blir man haha:


Pitbull Ft. Nayer - Pearly Gates


fly like you do it, like you're high, like you do it lalala

nu ska jag möta upp mina sugarbabes, ha en bra kväll!


Inna - Hot ( Radio Edit by Play & WIN )


livet är bra komiskt ibland

när jag kommer hem har mamma städat exakt hela mitt rum, och då menar jag verkligen varenda litet hörn. jag grips av lite lätt panik när jag sedan ser att den trasiga glasgubben jag hållit gömd i 1,5 år står mitt i fönstret. snacka om waste of time!? men aja nu var det ur världen iallafall.. duschen nästa och sen får vi se


I had a dream

ni vet när man drömmer en så sjukt underbar dröm, och sen vaknar och inser att det inte var sant? fyfan vad jag hatar det. kan inte ens ligga kvar i sängen för det är så deprimerande. ska dra och träna eller nått, ciao



Des'ree - Life


godnatt.

forget about the people from your past,
cause there is a reason they didn't make it to your future


wohoo

sjukt jävla mätt, men god kycklingsallad var det iallafall! nu sitter jag och spelar sönder nostalgisk musik på linas data, haha typ inte ens bra egentligen men ändåååå. vet fortfarande inte hur det blir ikväll, folk är ju tröga. och juste manne jag är hemskt ledsen för att jag inte åt hos dig, hoppas du kan förlåta mig. biaaatch ! vet att du läser det här ;)

 


helg!

ahmen tjabaaah! livets skämt till spanskaprov idag alltså eller vadå? vet inte om man ska skratta eller gråta. nej men nu är det över iallafall och jag sitter och beslutsångestar mig i min säng as usual. saken är den att jag inte vet vad jag ska göra ikväll. festa? chilla? festaaa? chillaaa? festaaaa eller chillaaaaaaaa? jag vetefaaaaan! life is hard isn't it? nej men ska ta en dusch och bege mig till lina,  sen får vi se vad som händer.


 
Carolina Wallin Pérez - Pärlor (Kent cover)


kingen utan k i köket

hatar när man är hungrig som fan och ingen lagar mat hemma, så idag tog jag saken i egna händer och lagade greksallad och lövbiff. visste fan inte att jag var så jävla bra på att steka kött!!! riktigt stolt måste jag säga. men careface på det jag vet.. nu sitter jag och planerar helgen med hanna, bara en 8-4 skoldag och ett kursprov i spanska kvar (totalt fail på mig). sen så!


dont ask


du är min hjälte för du är precis så svag som jag

kom precis hem efter att ha varit och simmat med klassen. kul! sen vid tåget i huddinge var jag och nikita med om en riktigt läskig sak faktiskt, värt att påpeka hur jävla sjuka människor det finns alltså. aja nu ska jag ut och springa en sväng, weye fett duktigt javeeet


Kent - Vinternoll2


tjenis!

börjar 12.55 idag så kanske ska börja fixa mig lite nuråå. två lektioner bara så det är skönt ;)


funtar på att slinga håret blondare igen. va säger niiiiiiiii


schööön brud



yeey

kom precis hem och sitter och käkar min middag bestående av jordgubbar, asnice? den här dagen har varit så jävla somrig och jag älskare


Christina Aguilera - Fighter


så ere

good morning sunshines! happyface på mig idag. för det första är lisas säng så grymt skön, sen att vakna upp helt utvilad och käka frukost ute i stekande solsken var fan petty fucking amazing. men nu ska vi fixa oss lite och sen dra till stan för lunch med dom andra brudarna. lär väl bli nån nice uteservering skulle jag tippa på. ha en bra dag för det ska jag ha :D


love it!


people change.. eller inte?

bert ljung liksom, lite kul att se. men nej nu blir det solsidan och håkans bar me lisa! vi är lediga imorn så livet leker


bilderna knasar men ni ser ju iallafall


sunny day!

shuuez! slutade skolan halv 2 idag men glassade kvar ute i solen med grabbsen ett tag så kom inte hem förens nu, hur awesome väder!?? nu måste jag dock plugga i nån timme och sedan blir det spinning. tja!


snart ett år sen. galet!


det snurrar i min skalle

eller huvudet i sanden? vene vad som passar bäst men förvirrad är jag iallafall. bajs orkante


en fin dag

är alltid nice! slutade tidigt idag och pallade inte dra hem så åkte till globen och träffade linda istället, vi stekte i solen vilket va förjävla trevligt. nu ska jag plugga lite sen följa med linda på en liten biltur till stan, cya!




söndag

hola amigos, kanske ska ta och uppdatera lite här då! sitter framför tvn med en sovande lisa bakom mig, negermanne gick precis. han har hjälpt mig med matten och sen snackade vi självklart en jävla massa skit också, var ju ett tag sen. haha säger bara söt chey 94 på en öde ö resten av ditt liv ;) haffa! haha nu ska jag se klart wallander och sen sova. pusssss


tjalalala

den här morgonen var en sån när jag bara ville dra täcket över huvudet och ligga i sängen hela dagen, eventuellt hänga mig i ett snöre. men det gjorde jag självklart inte för hey life goes on ;) nu ska jag lägga upp gårdagens bilder på fejjan och sen städa huset

   
  


fekke fekke spåra spåra


cyaaa


zuppp guys

har precis kommit ur duschen, mycket skönt. ikväll har jag som sagt varit hos lina med brudarna. vi kollade supersugen och catchade up lite efter en vecka, kul att träffa alla igen! nu ska jag sitta uppe och vänta till min pappa och lillebror kommer hem från barcelona, sen ska jag sova och hoppas på att kunna prata imorgon. min röst är nämligen completely destroyed ;) 

  
   
neej orkar inte lägga in fler, checka fejjan istället vettja


shululu

hemma igen från den underbara, trevliga, roliga, galna, dräggiga kryssningen! haha finns mycket att säga om den men hinner tyvärr inte ta det nu för ska tagga till lina för filmkväll med tjejerna. asnice tycker jag. kolla mitt nordea saldo ska jag också, om jag vågar.. men hörs sen hej!


nu drar jag på kryssning

med linda, hanna och sara. ALL IN säger jag bara ;) byebyeeeeee fuckers hörs imorn




det är aldrig helt bra

tjenixen snyggingar! min plan idag var att sova till minst 12 idag så jag pallar hålla mig uppe inatt, men det gick inte så bra eftersom jag självklart vaknar med ont i halsen. det är fan ett jävla aprikskämt alltså, men grejen är den att jag skiter fullständigt i hur mycket gud är emot mig. jag ska på den där jävla kryssningen oavsett vad. så fuck off!


Adam Lambert - Whataya want from me


jag saknar er

som in i helvete :( ville bara säga det!

 


The Game Ft. Lil Wayne - My Life


vet ni vad?

min älskling har fått virus eller något jävla skit och stängdes av för ett tag sen. jag säger bara att om mina bilder, musik osv. är borta kommer jag utan att övderdriva ligga under täcket i en vecka och gråta blod. men jag vill absolut inte göra denna hemska upptäckt så jag tänker därför inte starta datorn över huvud taget. istället sitter jag vid min käre brors hightech dator och lyssnar negerdunk, rikit upplevelse måste jag säga. men nu ska jag se film med mami. brb!


hur många av er har såna här vänner?

satt och rensade min mail och hittade ett gamalt brev. så jävla fint skrivet, man blir ju rörd!

Love letter 101
- For all the things I didn´t say
I write this letter for you, to give back, because you all have given me so much. This is my love declaration, my love letter, from me to you, for all the things I didn´t say.
One year ago quite exact, my life changed drastically. A new place, new school, you. You my darlings, my beloved ones. I´m sorry my mouth can´t keep up with my spinning head long enough to tell you this in personal, though my armor might just fall, and the tears would break my voice into pieces. But hopefully I can keep these feelings in the form of desperate sentences in my head just long enough to get it down on paper.
The story of my life, many friends has passed me by, and many have left me behind. Is it me? Maybe. But of one thing I am certain, you, I won´t let go. You´re a big chapter in my life story, and if I would ever write my memoirs, it would probably be a book about you. You came in the worst of times, and flipped my life right around. And before I could blink the worst of times became the best of times. And I swear, my honeys, in my life story, you´re forever legends.
I´m still in the writing process when it comes to the chapter in my life that´s about you, and please, may it never end. This time has been wonderful, cheers to many more years my beloved. And as for the rest, the rest is still unwritten.

Julia Kardebo
I wish I was like you, easily amused. You have an amazing quality that is that you always find the positive things in the everyday life. And I´m astonished by your power to always keep a smile on your face, even though it´s tough, you always smile and look on the bright side of life. And you always have close to laugh, and on the other side you can have really serious discussions with you, because you´re really intelligent. You´re amazing to say it at least! Love you honey.


If we ever meet again



nu ska jag städa klart mitt rum. gaah dör av tristess här hemma men vad gör man inte !


pepp

tjena tjena mittbena. efter att ha legat på soffan och mått skit hela dagen mår jag faktiskt rätt bra nu *peppar peppar*. känner mig dock väldigt isolerad då jag inte träffat mina kompizzaaaaaar på typ en vecka, miss ya ffs. men snart så!


Alexandra Burke Ft. Flo Rida - Bad Boys


helvetesjävlaskit

inte nu inte nu inte nuuuuuuu. snälla jag ber


never say never


tjena blöggen

nu är man hemma efter 4 dagars skidesmester och bortsett från att vi fick byta stuga och att typ 4 av 7 personer blev magsjuka var det riktigt trevligt tycker jag. nu sitter jag och överväger om jag ska till stinas tjejmiddag ikväll eller inte. hade typ feber igår och pallar inte bli värre nu till veckan. någon ny tradition för min del att bli sjuk alla lov eller vad e grejen!? så jävla störigt men kände att den här veckan var lite för bra för att va sann så im not surprised om man säger så. aja här får ni lite pics från backen, nu blire duschen

  
  
  


Sälen next!

ha det så bra här hemma i stockholm så ses vi på söndag då jag är back on track, cyayaya


tummen upp
 


promoe - yta ft. magnus betnér

nu har jag packat klart och med denna låt säger jag godnatt :)




RSS 2.0