Milano hàlsar

shosan! nu ska jag fòrsòka mig pa ett inlàgg hàr fran italien, àr jàtte stòrigt tangentbord men ni far fòrsòka sta ut. nu sitter jag hàr och myser vid datan. sajjk! nej men kom hem fran restaurangen fòr ett tag sen. hotellet vi bor pa àr sjukt hògt och vi bor pa vaning 16 sa det àr lite scary, men vi har feta utsikten! (rena rama sjàlvmordsfònstret kan jag lova) .. ja, vad har vi gjort da? igar nàr vi kom hit chillade vi mest och kollade in omradet, at lunch & middag osv. idag var vi pa inter & milans arena san siro! det var lite ballt, men toaletterna var det varsta jag vart med om. hal i marken, man kunde inte spola, och dessutom lag det blodiga bindor & tamponger òverallt, fyfan! men da pratar jag sjàlvklart om fansens toaletter, haha. det andra var ritktigt najs, har en massa pics dàrifran som kommer in senare. egentligen har vi inte gjort sa mycket mer àn checkat staden, kollat byggnader och ja, vart pa arenan. shopping har det inte blivit sa mycket àn, vi ska fòrmodligen ta det imorgon! har bara handlat lite smink àn salànge (som var riktigt billigt). men ja, vad har jag mer att tillàgga àn att staden àr riktigt trevlig och att jag har det bra hàr borta. imorgon àr det nyar och och jag hoppas ni far en riktigt rolig kvàll! detta blir mitt sista inlàgg fòr 2008, och jag sitter pa ett hotell i Milano. kànns lite wierd maste jag medge. àret har varit riktigt bra, sa mycket bra och roliga minnen, ny skola och massor av nya vànner! kan inte vara annat àn nòjd. nu ska jag ta en dusch & sen hoppa ner i sàngen. maste orka med shoppingen imorn! ni far helt enkelt ha det bàst bàst bàst. och àn en gang: HAPPY NEEEEEEEEEEW YEEEEEEEEEAAAAAAAAAR! =D <3

gott nytt år i förskott!

hejsan. cupen gick skit så den drar vi ett streck över. kom väl hem runt 8 och sen dess har jag bara duschat, packat och laddat in en massa musik på min ipod. åker imorn runt 07.30, och kommer troligtvis inte blogga något där nere. men ni får ha det så bra, och jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! =)<3 cíao!


28 december

shosan. sitter här hemma hos denice, vi har precis ätit frukost och håller på att fixa oss. 11.20 bär det av till stan för lunch och lite andra grejjer. efter det, runt 3, åker vi till tyresö för att spela ST-cupen. önska oss lycka till! =) pusshej


Purple rain - Prince

27 december

sådär ja, äntligen hemma från landet! haft en bra jul? det har jag =) kan ju börja med att dra vad jag fick i julklapp. vi tar det i bilder, lite roligare..


en ipod nano, min försvann ju som ni vet. jag blev så himla glad och överraskad, för jag hade inte ens önskat mig en. tack moster! frågan är om jag ska byta den till en annan färg. fick nämligen en orange. vad tycker ni? =)


vichyprodukter. dag & nattkräm plus foundation


"uggs" i äkta fårskinn, älskar dom


ögonskuggor från viva la diva, helt underbara


  
ett halsband, en skiva (Amerie) och pengar!

sen fick jag jeansleggings och lite andra småsaker. plus att vi åker till Milano på måndag, så är nöjd =) .. nu ska jag äta lunch och sen dra iväg för att spela fotbollsmatch mot min lillebrors lag, haha nu taaaar vi er!
pusshej, hare braaaa


juljuljuljul

hejsan! när jag vaknade bombades jag av god jul sms. jag har för söta vänner <3 .. nu har jag precis fixat mig och packat klart. vi ska ta en sväng förbi kyrkogården och tända ett ljus, sen åker vi till landet. ni får ha världens bästa julafton nu. god jul ännu en gång =)




It's Xmas time

GOD FUCKING JUL ALLIHOPA! =)<3


HAHA VAR BARA TVUNGEN =P


hur mitt lov ser ut

tjolahopp! måste ha fått bloggsjukan eller något, känner för att skriva hela hela hela tiden. kanske är man lite nervös inför morgondagen trots allt (varför man nu skulle vara det, haha) .. nej men tänkte iallafall dra hur mina lovdagar kommer att se ut. enjoyyyyy

2008
24 dec: julafton, åker till landet!
25 dec: annandag jul. är på landet
26 dec: är fortf. på landet och chillar
27 dec: hem från landet, träningsmatch
28 dec: spelar ST-cupen @ tyresö. packar
29 dec: åker till Milano, älskade Italien!
30 dec: är i Milano och har det trevligt, I guess?
31 dec: firar nyår i Milano. kommer kännas
konstigt, men samtidigt kul. GOTT NYTT ÅR!

2009
1 jan: kommer hem från Milano, sent
2 jan: hemma. får se vad som händer
3 jan: ev. slutspel. får se vad som händer
4 jan: hemma. får se vad som händer
5 jan: kryssning till Åbo med fam. & släkt
6 jan: lillebror och farmor fyller år! hem från Åbo
7 jan: skolan börjar igen. buhuuuuu =(

kommer självklart hinna blogga mer innan lovet är slut, men inte särskilt mycket de närmsta dagarna. kommer inte ha tillgång till internet på landet, och troligtvis inte i Milano heller. så inte så mycket bloggning nu över jul helt enkelt, men ni får ha det superduper bra och göra det bästa av lovet, det ska iallafall jag försöka göra! kommer sakna alla stört mycket dom dagarna jag är borta!
.. nu ska jag kolla sunes jul med bror min, pusssshej godnatt! skriver imorn innan jag åker =) 

föreeesten! eftersom vårt land ligger vid en idrottshögskola där eleverna inte är nu vid jul, så har vi fått nycklarna till idrottshall, gym & bastu. najsigt värre ju. funderade på att ha feta jävla partyt och ta 100 spänn i inträde, snacka om att jag skulle tjäna! det skulle ni gilla va?


imorgon är det julafton!

hejsan! haft en bra dag? det har iallafall jag haft =) runt 2 åkte jag in till stan och träffade tjejerna. vi fikade samt gick runt en sväng. och gissa vad jag gjorde? .. jag köpte en skiva av dave steward, dvs. den tjocka killen på drottningatan som är så stört jävla grym på att sjunga och spela gitarr. ni vet vem jag menar va? det får bli en till julklapp till mamma, jag kunde verkligen inte motstå. dessutom är free fallin' men på den skivan vilken är av mina absoluta favoritlåtar. woho kan inte vänta tills jag får höra skivan på högsta volym imorn! hihi. känner mig iallafall väldigt nöjd med det köpet.

efter ett tag i stan åkte jag hem till farmor och hjälpte henne att städa medan jag väntade på resten av familjen. när dom kom fikade och sen åkte vi hem. ikväll ska jag väl bara chilla galet, ska även försöka somna i hyfsad tid. man måste ju vara pigg imorn liksom. jag har fortfarande inte förstått att det är julafton imorgon, känns bara så.. overkligt. jag ska iallafall ut till landet imorn och vara där till den 27e. jaja.. nu ska jag hoppa in i duschen. blir nog minst ett till inlägg ikväll. so long sweeties!


God Jul önskar världens sötaste Elton!


23 december

woho. vaknade runt halv 12 och har sen dess bara segat och kollat i milano-boken som mamma köpt, vi åker ju den 29e! både positivt och negativt antar jag. aja, idag vet jag inte vad jag ska hitta på. kanske drar en sväng till stan och träffar hanna cassen sara och jenny, men får se. ska till farmor runt 5 så =P nu ska jag iallafall fixa mig och käka något. pusshej

 
  
ja, först har vi lite egobilder på mig och min mysiga kofta. sen har vi maya nicen och DiscoDaggarna (så klockren, måååste se!).. och sist men inte minst vår snyggsnygga julgran!


23 december

tjenixen. kom hem runt halv 1 och hoppade då in i duschen, skönt! kort om filmen dårå: jag hatar vanligtvis vampyrfilmer, och visste inte ens att twilight handlade om det (jag visste inte vad den handlade om överhuvudtaget), så när jag fick reda på av maya att den handlade om det kände jag lite "åh nej".. tycker liksom inte att det är roligt med overkliga händelser och effekter, utan föredrar mer verkliga filmer. men den här filmen var absolut ett undantag, jag tyckte faktiskt att den var jättebra. 5 av 5 toasters liksom!

 
däremot kan jag inte påstå att han var SÅ snygg som alla verkar tycka.. jag kanske är konstig, men tycker väl helt enkelt inte att likbleka personer med blodröda läppar är speciellt "ohlala"


dan-före-dan-före-doppare-dan

shubrehs! händer? själv sitter jag och segar framför da computer. var ju i farsta med little brother tidigare idag och nu är jag äntligen klar med alla julklappar! bara två ynka dagar kvar till the big day, känns ju helt sjukt. iallafall, denna kväll hade jag tänkt spendera på en bio tillsammans med denice och maya. twilight here we come, naaajs man! man känner sig ju liksom tvingad att se den eftersom alla pratar så gott om den, höhö. blir nog mys. är ändå alldeles för trött för att göra något ansträngande. känns typ som att jag gått i sömnen de senaste 3 dagarna. men ja, ni får ha en jättetrevlig kväll allihopa! pusselipuss


.. en otroligt upphetsande bild på mig maya och denice,
försök att inte dö av orgasm bara

22 december

shosan. vaknade halv 1 av att hannas chef ringde och ville snacka lite om sommarjobb, så najs! jag behöver det verkligen, haha. iallafall, igår var vi hos hanna i stort sett hela kvällen och det var hur mysigt som helst. vi snackade en jävla massa, fikade,kollade på sunes jul (som är så sjukt klockrent) och delade ut julklappar! jag fick det här fina armbandet av cassandra, tack sötis!



nu ska jag åka iväg till farsta med bror min, vi ska handla de sista julklapparna. ni får ha en bra dag!
______________________________________________________
update:
 

sofi cassandra jenny jag lisa frida lina
fotograf: hanna


fjärde advent!

god morgon! tänt alla fyra ljusen än? .. tänkte bara slänga upp en bild på en jättemysig kofta jag köpte på ginatricot igår, endast 99:-  fin va? =) .. nu ska jag ta och städa mitt rum lite och sen är det match som gäller.. suck. puss på er




21 december

idag åkte jag till stan runt 4, tillsammans med linnea. vi kollade lite kläder samt fikade på wayne's! supermysigt jao. nu ikväll tog jag och denice en sväng till huddinge och kollade film med viktor arvid och viktor, det var mysigt fast jag sov halva filmen. sen åkte vi hem och vi sov väl i stort sett på bussen också. har svårt att beskriva hur trött jag är just nu. skulle somnat direkt om det inte vore för att jag var så jävla hungrig. men nu har jag ätit upp mackan och druckit upp mitt te, så nu ska jag fanimej sova. imorn har jag träningsmatch 13.30, efter det ska jag hem och fixa mig, sen ska jag fira lilla julafton med brudarna, hos hanna.


20 december

tjenatjena. kom hem från träningen för ett tag sen, den gick helt okej! =) idag får jag se vad jag hittar på, och ikväll likaså. har en del planer men får se hur det blir. ni får ha det så trevligt. och nu är det bara 4 dagar kvar till jul, sjukt ju. pusshejee

20 december

tjabba. har haft disneykväll! sett landet för länge sedan & lejonkungen .. omg vilka flashbacks man fick från när man var liten =') sen visade stina en video, och ja jag kan tyckas vara efterbliven. men seriöst, det kan inte finnas en enda människa som inte blir berörd av detta?




19 december - LOOOV!

tjenixen! äntligen är dagen kommen, nu har vi fått vårt efterlängtade lov. vi slutade runt halv 12, och då åkte jag till stan med sofi cassandra lisa och jenny. gick runt med sofi och handlade lite grejer samt åt på tacobar =) sedan åkte hon hem och jag fortsatte leta efter lite grejjer. nu verkar det som de flesta av mina julklappar är inhandlade, wiho. om sisådär en halvtimme kommer stina hit med sin family, vi ska ha lilla julafton. hon sover förmodligen öväer, och imorn runt 10 drar vi på träning. ha en trevlig kväll allihopa!


somras


sista inlägget jao

shosan. spelade nyss klart sanning och konka på msn, dvs. min nya hobby. mina motspelare är ju olika hela tiden, höhö. men iallafall, tänkte bara tacka pappa för att han gav mig pengar förut, och sa "här har du att köpa julkappar för" .. hehe, får jag ju mina pengar på måndag också, så helt plötsligt blev jag rik från att ha varit fattig. wihooo! nej men typ. och grejen är att mamma inte tycker att vi ska lägga våra pengar på julklappar till dem. men liksom, vem ska jag köpa till isåfall?.. aja, pengarna kommer antagligen gå till julklappar, kläder till mig samt mat och nöjen på lovet. tack världens bästa papi!


18 december

hejsan! drog till sturpen tillsammans med stina och sassa. träffade bl.a. tessie och sofia, sjukt länge sen! saknar er verkligen tjejer. efter besöket där hängde jag på helgesta pizzeria med lite andra people. nu ska jag bara chilla och ta det lugnt. börjar 9 imorn med betygssnack i idrotten. har avslutning vid 11 och efter det är det LOV! kan inte beskriva min glädje. jag och sofi hade tänkt ta en sväng in till stan, vi får väl se om fler hakar på. hade tänkt inhandla lite julklappar liksom. ni får ha en fortsatt trevlig kväll, puss påer


shiat - det är julafton om 6 dagar och jag har 0 julkänslor!..  ändring på det nu


18 december

tjosan! sitter och väntar på att mami ska komma hem med mat kinamat, vi kunde nämligen inte laga något eftersom pappa röjt hela köket (genom att byta diskbänk).. efter det ska jag troligen på min gamla skolas julavslutning med några. so long


hahah detta är ju så otroligt kul!
(för er som inte ser det roliga - kolla spegeln)


17 december

hejsan. *gråter* nej men såg nyss oth och det är fan svårt att hålla tårarna tillbaka. men det är fortfarande världens bästa serie, håller ni inte med?..  nu ska jag kila iväg till örbyskolan och kolla på min brors pepparkaksutställning. hahah, gamla minnen alltså (jag har gått där en gång i tiden). höres senare, puss

btw. GRATTIS HONEY



16 december

tjenamors, hemma från fysen. det var väl inte speciellt kul, men nu är det över för ett tag framåt =) sen blir det ju alltid roligare när man har sköningen rebecka vid sin sida. och numera sara också, har saknat dig hun. nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ta en kopp te. börjar 09.45 imorn så det blir sovmorgon för min del, super skönt. hare bra, pusshej


får bli en sommarbild på laget, bara för att vi saknar denna underbara årstid! visst?
mig ser ni längst bak i ledet jao

gratismode

hejsan. tänkte bara be er bli medlem på denna sida. super najs ju! vem vill inte få presentkort på en massa klädbutiker, endast genom att samla poäng? poäng samlas genom att besöka hemsidor, värva vänner och liknande. ni har absolut ingenting att förlora på det här, så bli medlem genom denna länk och ge mig poäng på köpet! =) puss på er





16 december

tjena! sitter här med en latte och en macka, stekigt värre. brockolisoppan idag var inte riktigt någon hit. men iallafall, boktipset gick hyfsat och nu är allt äntligen över, snart freeeeedag! i och med att det mesta på skolfronten är avklarat hade jag inte bangat på att ligga hemma och chilla hela kvällen, men icke sa nicke. fysträning kl. 19.00 *glädjerop* .. menmen, kan behöva det. sen är det ju nämligen lov och träningsuppehåll. aja, one tree hill kallar

  
make love
not war




15 december

hej alla glada. haft en bra dag? min har inte alls varit dålig. jag missade inte alls bussen imorse, jag fick inte alls springa hela vägen till älvsjö station och svettas ihjäl, och jag hade inte alls glömt busskortet när jag kom fram. usch det var en riktigt hemsk morgon, men dagen slutade rätt bra iallafall. åkte till farsta en sväng med therese och josefine, blev en fika plus en julklapp till "lill-julen" jag ska ha med brudsen. nu har jag precis ätit, slagit in lite julklappar samt förberett mitt boktips jag ska ha imorn. jag hoppas det går bra, och sen är det fritt resten av veckan. wihoo!


vill spela fotbollllll


15 december

god kvällers! har precis kollat klart CSI och ätit lite candy. börjar 11.15 imorn, kan det bli mer najs? antagligen inte. har däremot engelskaprov som jag inte direkt har pluggat ihjäl mig till om man säger så. men det är nog förhoppningsvis inte sådär jättesvårt. nej nu ska jag fixa lite stuff sen är det sovdags or something. pusshej

har föresten en ny favoritlåt! eller tja, ny och ny. stört bra är den iallafall




14 december - kolla här då

shosan. tänkte bara tipsa lite här om en grym sak. liksom, vem har inte velat testa en ny ögonfärg någon gång?..  jag tackar verkligen inte nej till ett par färglinser gratis hem i brevlådan. tro det eller ej, men det är precis vad man kan få bara genom att skriva om detta i sin blogg. gör som mig och emma och länka, vad väntar ni på? tryck här



http://www.fargadelinser.se


14 december

hejsan! kom precis hem från stina, blev att jag sov över där igår. kvällen var både trevlig och rolig. vill också fylla 18! bara ett år kvar, nästan. idag måste jag plugga engelska samt läsa min svenskabok. ha en bra söndag, gör något vettigt. cíao!


tjabba


LUCIA BREE

godmorning! gick upp runt 10.45 och åt en fett seriös frukost med min familj. det är ju trots allt lucia! ikväll fyller stinus bror 18 så vi ska dit på middag och grejer, runt 18.00 tror jag.. innan dess får jag väl se vad som händer, kanske träffar nicut eller något. men först är det duschen som gäller! ha en trevlig dag


fick föresten vår skolkatalog igår. det är för huddinge, sjödal, sågbäck & östra gymn.
 fet som en bok och svintung kan jag tala om!



13 december

togs en jävla massa pics som jag uppenbarligen inte får lägga upp. är inte så säker på att ni vågar se dem heller för den delen. men kul hade vi! imorn får jag se vad som händer, men nu är det sovdags. godnatt på er


lite finare lite bättre, helt enkelt.


12 december

shooo bloggen! ^ har precis ätit och ska alldeles strax pallra mig iväg till bussen. tar med kameran till lisa, man måste ju ta lite bilder på snyggingarna. pussheeeej


underneath your clothes - shakira
låten väcker så jävla mycket minnen


12 december

shosan! simningen var jättejobbig och tråkig, men nu är det över =) har förövrigt haft konstant huvudvärk hela dagen och bara velat sova. så det var skönt att bara komma hem och ta det lugnt efter skolan. har läst en hel del i min svenska bok förlorad barndom, och sett på one tree hill. tänkte även plugga lite engelska snart, trots att det är näst intill förbjudet på fredagar. inte för att jag är en pluggis, men det är skönt att inte ha allt plugg kvar på söndag. och jag har ändå inte mycket för mig just nu. ikväll blir det idol/chillkväll med brudarna. mysigt värre! ni får ha det så bra ikväll, sup inte skallen av er bara =)


blev en mys-outfit idag


sen drog jag en latte & en lussebulle efter skolan. yummie


11 december

shosan! kom hem NU, fatta vad segt! men iallafall: mvg mvg mvg! fråga mig fan inte hur, men glad är jag iallafall. och nu är andra ecdl-tentan överstökad. ikväll ska jag bara chillerilla, och imorn är det fredag. helt sjukt! .. helt sjukt underbart! veckorna bara rusar förbi och nästa vecka har vi loooooov, längtar! .. fast imorn ska vi simma på idrotten, mindre kul. typ skjut-mig-i-huvudet.!  jaja vad gör man inte. men nu äre mat på g. hare brao!

10 december

shuubreh! idag: skola, plugg, träning, plugg, duscha.
ecdl tenta imorn, kommer inte gå bra =) pusshej


b som i bowlingbrud


9 december - r.i.p

neeeeeeeej! det händer inte. min älskling är spårlöst försvunnen, helt bortaaaa. just nu finns det ingenting jag vill hellre än att få henne tillbaka ='(




8 december

hejsan! steg upp ur sängen 13.15 idag och ungefär såhär har väl min dag sett ut. sen lite pizza på det, är fortfarande mätt. skönt att vara ledig, men imorn börjar jag dock 8, så ska hoppa in i duschen nu och sen försöka sova - vilket inte alls kommer gå bra. matteprov imorn också, usch. men önska mig lycka till! cíao



p som i plugg


7 december - dööööd

hellu. kom nyss hem från dansuppvisningen som slutade 18.45. tjejerna var jätteduktiga men hemvägen var bara för hemsk. fick vänta på bussarna i först 15 sen 20 min i minusgrader. plus att jag mår illa av trötthet. skönt att vi har resursdag imorn och är lediga. kan behövas. ikväll blir det film eller något, ska sova hyfsat tidigt.. like now? nej men imorn blir det matematik för hela slanten, prov på tis. sen ska jag försöka hinna med lite ecdl också. får se hur det går. puss hej godnatt


sen vill jag bara tillägga att jag är så jävla tacksam över att jag har vänner som bryr sig, och som verkligen finns där. ni vet vilka ni är och ni är guld värda. det får bli en bild på isabella bara för att hon är en stört underbar person. love ya sötnos


7 december

god morgon. trött som fan. gick och la mig 04.15 och vaknade 08.30 av att sofi skrämde skiten ur oss. det var en, hm.. händelserik kväll igår =) nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka plugga. lite senare ska jag på nikita, hanna och saras dansuppvisning. pusshej

   
 


6 december - lööördag

dags för santorini kolgrill med sofi, lina & hanna. ha en trevlig lördagkväll! =)




6 december

tjenare. kom nyss hem från farsta, har vart där med bror min och handlat julklappar till mami & pappa. blev en del saker, men har fortfarande lite kvar som vi ska handla en annan gång. nu ska jag fixa lite grejer och sen hoppa in i duschen. ikväll kör vi brudar!


naw, syskonkärlek
(gammal bild, barcelona)

5 december

shosan! idag åkte jag till farsta med linda efter skolan. vi fikade och jag köpte en julklapp till min älskade lillebror. nämner inte vad ifall han av någon anledning nu skulle läsa min blogg (vilket inte skulle förvåna mig) .. kollade även på julklapp till mami & papi men det får köpas en annan gång, typ imorn. ikväll vet jag inte vad jag ska göra. sitter och överväger ifall jag ska gå ut, eller om jag ska ta en chillkväll och ladda inför morgondagen! =) ha en bra fredag, puss


haha jullz och tom langar poseeeen


4 december

shubreh! idag har jag inte gjort speciellt mycket. vart i skolan som alla andra, lämnat in en uppsats som jag iallafall hoppas på att få g för, fått tillbaka en annan uppsats, i svenska. vg-, ingen kommentar om detta. slutade väl runt halv 4 och då åkte jag hem och chillade galet. skönt att ha samhällsuppsatsen överstökad iallafall, det får mig att slappna av en aning. men har ändå 2 prov nästa vecka så lika bra att sätta igång med detta redan nu. om jag orkar dvs.
jaja. veckan har gått fort och helgen närmar sig med stormsteg - imorgon är det fredag and I'm happy happy happy! får se vad som händer då. ha en bra kväll, cíao

  


3 december, plugg

shosan! sitter här och skriver en uppsats, det går åt helvette =) men vad gör det när man äter världens godaste glass samtidigt. ben & jerrys strawberry cheesecake. fucking love it! nej, back to essay .. eller ngt, haha! pussheeej



to shoot for, eller vad säger ni?

3 december

god morgon! jag ska alldeles strax traska iväg till skolan, eller ja, bussen. idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra eftersom det är onsdag, vår"projektdag", och vi har inte några projekt för tillfället. men det blir säkert något jätteroligt. ska iallafall till tandläkaren vid 13.00 så jag missar halva skoldagen. men sen måste jag tillbaka till skolan efter för att plugga med elin, suck. aja ni får har en bra dag! pusshej


får bli en bild på mig och elin bara för det

2 december

god kvällers. haft en bra dag? själv har jag haft en ganska seg dag om jag ska vara ärlig, men det är synd att klaga. vi började 8 med en bokdiskussion på engelska, vilket jag hatar. gick i skolan i hundra år och var dessutom tvungen att stanna kvar på extramatten eftersom elin skulle gå på den. efter det satt jag och hon och jobbade med våran samhällskunskap till klockan 5, sen åkte jag hem och åt för att efter det byta om och åka iväg på fysträning. usch vad tråkigt och jobbigt det var. men det gick väl helt okej trots det. däremot, kan ni förstå vilken pain jag kommer känna imorn eller? don't think so! aja nu ska jag försöka göra lite vettiga saker. c-ya! =)


det där är ju bara sjukt


1 december

tjabba! måndag idag. ny vecka framför sig, suck. har en del saker inom skolan att tänka på, vilket gör den här veckan mindre rolig. förutom det mår jag väl bra och ser fram emot nästa helg, samt jullovet, mysigt! bara några få veckor kvar till jul nu ju, tiden går så otroligt fort. känner att jag måste langa min önskelista till mami snart, samt tjacka lite egna julklappar - innan mina pengar lyckas försvinna sådär spårlöst som de brukar.


den här är fin och den vill jag ha


RSS 2.0