söndag kväll!

nu sitter jag här och chillar lite efter en evighets pluggande (inte, men iallafall).. det har varit en lugn och skön helg, vilket behövdes. har kollat på film & bara haft allmänt myyys! =) igår hade även jag och millan spa hemma hos mig, det va riktigt trevligt. dessutom tror jag inte att mitt badrum sett så fint ut någon gång förut, haha! iallafall. nu är det nedräkning. och gissa till vad? ja andra avenyn såklart! jag och stina räknar ner.. ni kan tycka att det är tragiskt, och visst, vissa delar är lite B, men och? det är fortfarande världens bästa pogram, vare sig det är B eller inte.. och det är 3 min kvar nu (a) iallfall så har jag en sån väldans sommar längtan. ensam om det? (a) jag har jäääättteee mycket i sommar som jag ser fram emot. ge mig sommar sommar sommar sommar sommar (!)

Lite planer för sommar 08:
Midsommar på stinas land    
Nicens land / öland / något?   
Fotbollscup (Umeå fotbollsfestival)   
Utomlands med stintu, nånstans
Gotland, Visby (också med nicen?)
Sommarjobba? med Gea/Millan, haha!
Sen självklart massa annat också .. =D

vad ska ni göra? =)


JT

okej här kommer ett inlägg direkt efter, men är verkligen tvungen. kom att tänka på den 19 juni i somras. fyfan alltså, om man nu var där så är det garanterat en kväll man sent glömmer kan jag tala om. helt otroligt..

Jag tänker framför allt på "My love",
den briljanta "What goes around",
explosionen "Sexyback" och "Cry me a river".
Jag måste nämna "Cry me a river" en gång till.
I kväll är den bara så osannolikt bra. Just där,
när Justin hetsar fram en bländande call and
response med publiken, är hettan från scen
så stark att man kan rosta pinjenötter på
pressläktaren. Då är det inte en vanlig
artist som underhåller 15830 personer.
Det är en modern popkung.
/ aftonbladet

skola, alltså vardag

okej nu har skolan dragit igång igen och det känns som precis vilken vecka som helst, vilket det också är.. jag trodde att jag skulle vara hur trött som helst imorse med tanke på att jag låg vaken typ hela natten. men jag var faktiskt förvånansvärt pigg så, så sent kan jag inte ha somnat. skolan var som vanligt. hemsk dag med de värsta lektionerna men men, det får man ta. efter skolan klockan 4, kom jag hem och kollade jag på OC, sen försökte jag göra So men det gick inte så bra så jag gick till millzy. vi kollade på alla andra avenyn avsnitten sen kom mamma och hämtade mig. hur mys som helst hade vi liksom =) men nu är det ju så att jag verkligen haft absolut 0 skollust hela lovet, och det tror jag inte att jag är ensam om precis. men jag ska försöka göra den här otroligt långa tiden fram till sommaren till något bra. jag ska ta vara på tiden helt enkelt. göra allt plugg & läxor i tid, så man slipper det sen. det är bara att ge allt den sista terminen nu. sen kommer det roliga saker att se fram emot efteråt istället. det måste ni hålla med om hur hemskt det än känns? =) jag har iallafall massor av saker som jag ser fram emot både nu i vinter/vår och i sommar.. men nu ska jag hoppa in i min, bara min, nya dusch =P.. sen ska jag sova, antagligen. ni får ha det så bra. skriver mer imorgon, puss


uppehåll

hejsan alla glada! jag vet att jag varit riktigt, riktigt dålig på att blogga nu på senaste tiden. men har verkligen inte hunnit eller haft någon som helst lust. har haft som ett litet slags blogg-uppehåll och det kommer jag nog fortsätta att ha ett par dagar. kanske kommer igång igen när skolan börjat och när man återgår till vardagen, men får se..  jag har iallafall haft en bra jul och fick det mesta av det jag önskade mig, och det hoppas jag att ni också fick. :) men nu är det ett nytt år och nya tag. jag hoppas att det här året blir riktigt lyckat, trots att vi har ett rent helvette framför oss i skolan. men jag hoppas att allt rullar på som vanligt, annars vet jag inte hur jag ska klara mig. men nu ska jag gå ner och vara lite social ett tag.. min käre lillebror fyller 12 imorgon, så vi har lite födelsedags firande här nu, trevligt trevligt. jag vill också fylla år! men jag får vänta ett tag till. men aja, iallafall, nu vet ni anledningen till att jag inte bloggat, och jag kommer som sagt (troligen) att fortsätta som vanligt sen när lovet är slut..
men ni får ha ett fortsatt bra lov, och njut av tiden som är kvar för snart börjar helvettet igen! :) puss

RSS 2.0