<3

shOOoooo, ska sova snart men måste bara skriva ett inlägg först. jag åker till hälsinglad imorn och jag vill bara tacka millan och nathalie för att dom fäöljde med mig till sofi och för att dom gjorde den här kvällen ssjukt rolig. tack bebisar ni är bäst. med detta säger jag godnaaatt. ciaaaaaaaao biatches!

stan m. lindus

tjabba tjena. kom precis hem från stan, och vet ni vad? jag fick med mig ett par jeans. woho! det blev ett par från g-star, och jag behåller dem troligtvis. men ska testa att ha på mig dom lite först och så. jag var iallafall där med linda och vi kollade på lite andra grejer också, samt fikade. slänger in lite schnygga pics..  nu ska jag chilla galet och äta middag. ikväll får jag se vad jag gör, sista kvällen i sthlm så jag hoppas det händer ngt roligt..aja, ha en bra kväll allihopa!

  


jeansjakt

god kvällers! kom precis hem från sophie, har bara chillat där med lite folks, dvs. stina sassa sophie fiffi sara och emma. trevligt trevligt. iallafall, idag på dagen åkte jag in till stan och mötte stina runt halv 4. var inne i as många affärer och tror fan jag testade alla jeans i hela sthlm, men kunde inte riktigt bestämma mig så ska in dit imorn igen. blääe.. men en lite rolig sak som hände när jag skulle lägga undan ett par jeans på åhléns city, värd att nämnas:

jag: hej, jag tänkte lägga undan dom här
hon i kassan: okej, vilket namn?
jag: Julia
hon: Julion?
jag: nej, Julia
hon: Julio?
jag: nej JULIA
hon: aha, förlåt (utan ett endaste leende)
jag: hehe *asg asg asg*

HAHAHAH fyfan va jag garva. ett tag trodde vi att hon skämtade..ofta jag skulle heta Julion? vad är det för jävla namn liksom?

aja.. nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen är det sängen som gäller. godnatt!



tuesday

godmorgon! jag vaknade för ungefär 10 min sen, kollade på klockan och såg att den var 2! aaaah, inte okej :/ känns som att hela dagen redan har gått. men aja, jag fick iallafall sova ut, plus att det är vardag, vilket känns lite bättre. idag vill jag åka till stan, behöver köpa jeans, så får se om jag hittar ngn rolig att åka med. men först, alltid en dusch. och lite lunch kanske. ha en bra tisdag! =)


bild från Umeå fotbollsfestival. det var tider det


måndag

tjenixen. idag gick jag upp halv 10 och åt frukost, sen åkte jag till högdalen och tränade med jessica. det var verkligen sjukt jävla jobbigt.  träningsvärk imorn? I guess so.. nu ska jag snart åka och möta nicen och ida, fixa lite saker. sen ska jag hem igen och äta middag. ikväll får vi se vad som händer. viking fyller bl.a. år =) pusshej leverpastej


tidsfördriv

shululu. sitter här i mitt rum och käkar fruktsallad samt kollar sunes jul. millan och nathalie var här förut också, fyfan vad vi garvade. kvällen har väl varit otroligt chill. vi har drivit runt, tagit en promenad och bara snackat. majsigt värre. imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, ska träna core & spinn med jessica. najs. men nu ska jag antagligen bara kolla film och ta det lugnt. njuta av lovet helt enkelt =) och så en liten bild också. bara för att ni ska förstå hur kul jag har, just precis nu. puss på er, ha en fortsatt trevlig kväll.



ps. träningsvärk träningsvärk träningsvärk


sunday? snarare rainday

hello alla glada. söndag idag, har precis fixat mig klart. vaknade upp hos denajsy vid 10.15 (då klockan egentligen bara var 09.15, wie) vi köpte frukost och sen drog jag mig hemåt. ska iväg och fika med sassa stina och millan om ett tag. lär bli café 60, the place to be. haha nej men ska blir roligt att träffa dom gamla brudsen, var ett tag sen. efter det ska jag hem och käka middag och senare ikväll får jag se vad som händer.

gårdagen var ju sisådär. det började mysigt med hämtmat från santorini kolgrill. gea kom förbi och vi satt och snackade. jag och lina var proppmätta och efter maten fastnade vi framör tvn. stirrade på förlossningskliniken i kanske 20 min (vilket var 20 min för mycket) och var bara allmänt sega. sen drog gea och tillslut pallrade vi oss ut och mötte nicen. drog en sväng till liljeholmen. fest. ganska segt. drog hem. trött som en gris. sov. ungefär så såg min kväll ut igår =) men nu ska jag tagga. c-ya


förra lördagen. tjejmiddag hos linda. schyssta drinkar


I <3 LOV

tjabba tjena! back on track. mår sjukt sjukt mycket bättre nu än vad jag gjorde för en vecka sen, för nu är alla helvettes prov över, det höstlov och allt är allmänt bra! inga deppigheter här inte. trots att jag har ont i magen. idag har jag tränat - funktionell träning - med linda och jessi, gjort en lunch bestående av stekt ägg och grönsaker, och bara chillat. nu sitter jag här klarfixad och ska snart iväg och äta med lina. det lär bli santorini, bar och kök, donken eller pizza! we'll see. efter det får vi se vad som händer. men kul ska vi ha

=(

heej. har inte bloggat på ett tag, har inte haft lust. jag ska nog ta en paus ett tag, vet inte hur länge. känns som jag håller på att gå ner i feta depressionen, är inte alls särskilt taggad för någonting. saker jag tyckte var roligt förut är inte längre det, vet inte varför. men jag hoppas verkligen det går över snart. pusshej so long!

onsdag, snart fredag!

hellohello. känner verkligen hur mitt bloggande bara blir sämre och sämre, men jag orkar inte, haha. men, kan iallafall dra min dag:
- åkte till skolan, började 11.00, gjorde matteprov
- åkte hem igen. åt lunch. pluggade
- träffade millan och började gå mot henne
- stoppades av att 4 boys absolut skulle med, vilket millan inte ville. (ja, hennes kompisar)
- blev av med dom, gick hem till henne tillslut
- snackade en massa, kollade på green street hooligans och drägglat
- ätit pannkakor. underbart! =D
 - åkt till medis och träffat rikard

händelserikt, wey. men nu ska jag sova.. puss hej godnatt!


man dör.

tisdag

gaaah! äntligen klar. kan ju säga att jag är riktigt stolt över mig själv. kom hem runt 14.15 idag, och satte mig då för att gå igenom lite matte. vi har prov imorn nämligen. jag satt där flitigt i ungefär 3 timmar tills linda kom hem. då packade jag väskan och så åkte vi till högdalen för vårt första träningspass, woho =) vi körde pilates. kände att det var en bra start, speciellt när jag inte kände mig i toppform (hade fortf. ont i huvudet). och vad tyckte vi? jo, det var kanske lite segt, speciellt i början, men det var faktiskt skönt, och vissa övningar var riktigt jobbiga!.. iallafall, efter träningen åkte jag hem och åt middag, sedan satte jag mig med matten igen, och blev klar nu. inte någon tv, inte någon data. bara plugg. shiaat jag börjar ta tag i mitt liv. hahah. nej men jag kända att jag inte hade någon aning om ifall jag kunde allt vi kommer ha prov på, och det är liksom imorgon. så jag gick igenom precis allt. och det känns som att jag fattar allt nu. synd bara att jag kommer få hjärnsläpp imorn när jag ska skriva. men that's me. då har jag iallafall gjort mitt bästa ;)

jaja. nu ska jag smida lite planer med mina kära vänner, sen ska jag sova.
börjar 11.00 imorgon och har provet, sen får vi gå hem! vi har nämligen resursdag. najs


hahahhaha. kan inte sluta garva när jag ser denna. vi fick den av prästen i lördags när vi hade vårat såkallade jag-och-laget-möte (nej, det är inte frivilligt och jag har ingenting med detta att göra egentligen. tror inte på gud osv) men iallafall. vi kom dit och det första dom säger är "vi vill börja med att ge er varsin sånhär, för det är precis vad vi tycker att ni är. änglar" .. HAHHA men ni hör ju själva. och yeah right liksom. hon kan ju inte direkt veta om jag är kriminell och har försökt tända på hennes hus, och så kallar hon mig ängel hursomhelst? men det är väl bara att tacka och ta emot ;)


godnatt

god kväller. har nyss tittat på csi och sitter nu här. konstant huvudvärk sen kl. 8 i morse. jag är inte den som tar huvudvärkstabletter så har inte ens tänkt tanken förens nu, men ska nog göra det. sen sova. puss hej godnatt

    
 
 
pics från i lördags. snygga va?
ja, alla har olika storlek men jag orkar inte ändra så det får vara fult. haha!

 

måndag

hej hej hallå. måndag igen, ny vecka. idag har jag känt mig väldigt seg. har haft ont i huvudet och bara varit allmänt trött . men jag lisa och lina gick iallafall i  lodar kläder hela dagen. (dvs. mjukisbyxor och tjocktröja), det var skönt! hade inte haft mjukisbyxor i skolan på typ ett år så kände att det var dags för det, haha. sen hade vi ju engelska prov också. jag kan inte säga om det gick bra eller dåligt, kan ha gått vilket som. men fick iaf reda på att jag tydligen missuppfattat en av uppgifterna, inte sådär jätte kul. men jag hoppas att hon fattar, haha. nu är det iallafall ur världen! .. imorgon har vi skolfoto nr.2 (till katalog för alla skolor i huddinge) oj vad taggad jag är. inte. vet inte vad jag ska ha på mig heller för den delen, menmen det blir nog bra!.. nu ska jag tagga.. såhär ser resten av min kväll ut:

- pressa i mig 3 liter vatten (måste få bort huvudvärken)
- duscha
- äta middag
- kolla igenom bokdiskussions-frågor till Kim Novak lalal
- tv & datan.
-sova, tidigt



har föresten varit med linda och köpt ett 10 ggr-gymkort idag. vi ska testa hur det är och om vi gillar det, så får vi se om vi köper kort sen =)



plugg, städ & träning

tjena tjenixen! känner mig ganska stressad för tillfället, lina och manne gick nyss och jag ska hinna städa och plugga innan kl. 5 då jag har träning. blääää. gårdagen var rolig faktiskt. jag och lina kom till sara runt 18.45 och då åt vi och var där ett tag. hur majsigt som helst. senare skulle vi dra till en fest i vårberg. men på bussen dit mötte vi manne som skulle till alicia, så jag och lina följde med dit istället. vårberg liksom, 40 minuters resväg + en säker död, typ. vi har inte sådär jätte taggade. men vi hade iallafall roligt hos alicia och drog väl därifrån runt 12. åkte hem till mig och chillade, sedan somnade vi sött. wie.. men nu måste jag verkligen städa. cíao!


bästa

tjenixen alla vakna people! hoppas ni haft en underbar kväll. själv har jag bara tagit det lugnt här hemma, väldigt segt men ändå skönt =) man behöver såna kvällar också! .. imorgon ska jag upp ungefär 10.30, möta nicen 11.45 och sen ska vi bege oss till brännkyrka kyrka för nåt jävla halleluljah möte med laget. hate it men vad gör man inte. efter det ska jag möta lina och lisa i stan där vi ska köpa present till sara som fyllt 16 dårå, och på kvällen blir det partaaaj hos henne. wiho, blir nog roligt. ska bli spännande att testa min plattång imorn också, haha (a) aja nu ska jag nog sova. men först:

har ett litet collage som jag tänkte lägga in här. det är på mig och min älskade vän millzo. vi har hållit ihop i vårt och torrt i hela 10 år, och det finns ingen som ställt upp lika mycket för mig genom åren. du är helt underbar millan och jag hoppas att du vet hur mycket jag uppskattar allt du gör för mig. och jag hoppas att vi håller ihop tills döden skiljer oss åt, inget annat. det är förstående att allt inte är exakt som förut med tanke på gymnasiet. men jag säger det jag alltid säger, och som stämmer in så jävla bra på oss. always together and never apart, maybe by distance but never by heart!
jädm bebis


tryck


WIIIE!

yees! pappa kom nyss hem med en plattång, tacktacktack! det blev den här snyggingen

 
OBH Nordica Plattång 3088 Björn Axén, jag hoppas den är bra =)
nu ska jag äta, cíao!



HeeLloO

hola! kom precis hem så nu passade det att skriva ett inlägg. idag har jag hunnit:
- gå i skolan. bara 2 lektioner men iallafall!
- plugga engelska, grammatik. duktigt av mig
- åka till skogås med mamma och byta min hårmousse.
- säga åt pappa vilken plattång jag ville ha (hoppas han har köpt den).. då blir jag verkligen
happy

ikväll vet jag inte vad jag hittar på. tror jag stannar hemma eftersom nu mamma ville det, men annars kanske jag träffar nicen eller något. puss sötisar


har tyckt att det känns lite ute att köpa uggs nu, men tror ändå jag känner mig tvingad till att göra det. tänk vad mysigt senare i vinter när snön faller (om den nu någonsin kommer att göra det i det här landet).. dom är liksom trots allt alldeles för söta och mysiga för att inte inhandlas. eller vad säger ni?

god morgon!

fredag idag, wiie! efter skolan ska jag hem direkt och sedan åka iväg med mamma för att köpa en ny plattång, samt lämna tillbaka en hårmousse hos min frisör (knappen funkar inte - otroligt störande).. när jag kommer hem vet jag inte vad jag hittar på. mamma tycker att jag ska vara hemma ikväll eftersom jag aldrig är det, och eftersom jag inte ska följa med dom till landet imorgon utan istället gå på fest hos sara =) men vi får se hur det blir med den saken, går säkert ut iallafall. nu måste jag rusa. pusshej!


SMBE08B

hejhej, kom nyss hem. har varit i skolan och sedan i högdalen med linda, vi har som sagt kollat priser för träningskort, och vi ska förmodligen fixa det snart =) iallafall. nu ska jag väl bara äta middag och sedan dra iväg på fotbollsträning. här har ni lite bilder från idag

   

   
och ja, jag vet att jag bara har massa kaaattter i min klass, ni behöver inte säga det (a) rraaawr


god morgon!

tjulululu! har fixat mig klart, ätit frukost osv. så ska alldeles strax kila iväg till bussen och åka till tandläkaren. nu slipper jag stressa eftersom jag har en sån snäll pappa som hämtar mig där sen och skjutsar mig till skolan =) men ni får ha en bra dag allihopa! c-ya

fantasifullt javisst

hejsan! kom nyss ur duschen. har varit hos sötis millan ett tag nu på kvällen och snackat massa skit, samt hämtat hennes plattång som jag ska låna imorgon. vi har ju som sagt skolfoto, och jag om någon kommer få det otroligt stressigt. kl 10.10 ska jag vara hos tandläkaren vid medborgarplatsen och efter det måste jag till skolan snabbt som fan, senast 11.05 jag hoppas verkligen att jag hinner, vore ju tråkigt att missa skolfotot eftersom jag alltid blir så bra. haha nej men har aldrig missat det förut så! aja. efter skolan ska jag åka till högdalen och möta linda, sedan ska vi gå och kolla priser för träningskort, dvs. gruppträning, simning och gym. vi ska ju då börja träna, blir najs! men nu ska jag tagga från datan. ha en great kväll allesammans. puss

brist på bild så det får bli den här, haha =P

ser det gott ut ellääh? åt ungefär en sån här skagenbaugette till middag btw, yummie



0 koll kokosboll

god kvällens på er! just nu mår jag toppen. livet leeker liksom! haha nej men det känns liksom hyfsat skönt i skolan och allt, och då blir man automatiskt gladare =) haha. ikväll har jag i stort sett bara tränat och sedan tagit det lugnt. otroligt skönt! men nu tänkte jag faktiskt tipsa er om en sak. det är så att jag har joinat frida och lisa med att leva lite nyttigare. jag vet inte om jag kommer att följa exakt deras "regler", men jag ska skippa onyttigheter i vardagen osv. ni fattar ;)..  men iallafall, ibland måste man ju få unna sig något gott. och vet ni? då ska man köra på KOKOSBOLLAR! kalorifria. kan låta onyttigt men faktum är att det är smalare än vad man tror, och gott! så nästa gång ni står i affären och ska köpa något sött, köp det. =) nu ska jag fixa lite saker. börjar 09.45 imorn så det är naaaajs. puss hej leverpastej


r.i.p. min plattång

tjenixen! tisdag idag, slutade 13.45, skönt! har bara vart hemma och chillat. ska nog läsa klart kim novak boken samt göra lite engelska så man har det avklarat (vi har prov på måndag) sen ska jag iväg på träning, så skriver senare ikväll när jag är back.

känns föresten otroligt jobbigt att min plattång inte fungerar. jag har haft den i ungefär ett år och den har funkat jättebra, men nu blir den helt plötsligt inte varm längre. det är jätte irriterande för jag har inte tagit sönder den eller något.. jag undrar om det är något man kan göra eller om den helt enkelt bara är utsliten =( någon som haft samma problem med sin? är tacksam för svar, för en ny plattång är inget jag har lust att springa och köpa i onödan liksom =P


har den här röda från OBH nordica, som rätt många har, och har hört att många haft problem med den. men den var ju jättebra! buuhu, r.i.p =(



musik

tjenatjena. mitt internet fuckade ett tag, men nu är det återställt igen =) iallafall, har sett andra avenyn samt CSI, chillerill. aja, börjar 8 fucking 00 imorn så måste tyvärr sova nu, hatar det! .. men bjuder på lite musik först, så grymt bra låt! håller ni inte med?


We Belong Together - Gavin Degraw


shulululu

.. sitter och chillar famför datorn, inte en enda läxa så långt ögat når (sålänge man inte vänder blad i kalendern), och det är jävligt najs! .. dagen rullade väl på, och jag och therese konstaterade att man blir mycket gladare i det här fina vädret! hoppas det håller i sig bara.. nu ska jag se på tv, I think. här har ni en bild från matte lektionen idag. fan vad vi garvade =P


Pigge Pigelin (jag), Carl-Bertil (min forntida miniräknare) & Magnus Magnum (Lina)



shopping

hejsan. nyss ätit middag bestående av sallad, yummie. känner hur mitt bloggande bara blivit sämre och sämre, har helt enkelt inte orkat eller haft lust. har varit på ganska dåligt humör också, men det behöver jag inte gå in på. nu är det ny vecka och alltså nya tag! kan ju börja med att visa vad jag köpte idag när jag var i farsta en snabbis!

  
en enkel vit tröja och en finfin sjal, hade tänkt att ha på skolfotot på torsdag


söndag

hejhej. vaknade nyss av att regnet smattrade på fönstret, buhu. millan sanna och nathalie sov över igår, så dom gick nyss. sanna är nog lite bakis haha, stackarn.  idag vet jag inte vad jag ska göra men det lär väl bli en del plugg och så. och imorgon har vi skolfoto, fan. efter idrotten också, kul! jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig så hade behövt shoppa lite idag. men är ganska pank och mina päron kommer inte förens 12,1. så vi får väl se hur det blir med det! men nu ska jag äta frukost. pusshej

kulkul bild på oliver och nisse, verkligen =)


lalal

shululu! kvällen har varit lite speciell om man säger så, men kan väl bara beskriva den med ett ord: klockren! ..
nu sitter jag och väntar på att millan och några ska komma förbi här, sedan ska jag ta bort sminket. ciao!
 

brunetto

hello! kom hem för ett tag sen. blev ganska mörkt, och märker mkt skillnad på längden också faktiskt. men det känns bra och jag är nöjd, lite ovant bara. här har ni lite bilder, såå snygga jag vet. ignorera att jag ser ut som ett lik på tredje bilden.

   



time for a change

god morgon sunshines! har precis ätit gröt, inte för att jag vet varför men var inte sugen på lunch och hade ingen bra och mättande frukost. haha, ska ju snart iväg till frisören och lär bli borta ett tag. jag kör nog på lite mörkblont tror jag, såhär på hösten. orkar inte vara helt blond nu =P .. men skriver senare när jag kommer hem, och visar bild! =) puss


fredag

tjenixen! kom hem från solningen nyss och har städat lite i mitt rum, ser genast bättre ut. ska alldeles strax hoppa in i duschen och lite senare blir det donken med lina. wiiho, nyttigheter på g! .. efter det , runt halv 8, ska vi väl möta de andra och bege oss hem till mig, blir mys. får se vad som händer senare, ciao på er!


linus sweetie


god morgon!

sitter här färdigfixad och ska snart pysa till bussen. idrott första lektionen och vi har tydligen dans. sen rullar dagen på och slutar vid 13.55.. då ska jag till högdalen och sola med lina, sen efter det blir det väl bara hem och städa. sen kmr det folk hit nämligen, och mitt rum ser ju då ut som andra världskriget. men ska dra nu! puss på er, vi hörs senare =)


fortfarande vakna?

sorry för dåligt uppdaterande idag, men jag har pluggat exakt hela dagen, förutom någon timme då jag var på ip och hade fotbollsmöte om hur vi ska göra i fortsättningen. mycket tankar och åsikter kring det men det spelar ingen roll för oavsett vad är fotbollen en del av mig och jag tänker inte bara lägga ner det hur som helst. det skulle kännas för tomt på något sätt, även om jag kommer ha mycket annat att göra. iallafall. geaografi prov imorn och efter det, HEEELG! =) party med brudsen, blir najs. men återkommer imorgon för nu ska jag sova. godnatt!

F

från och med nu är du helt raderad ur mitt liv och jag vill aldrig mer ha något med dig eller dina värdelösa argument att göra. och du behöver inte kommentera detta inlägg för det kommer ändå att raderas, precis som ditt nummer facebook och msn. tack och hej


heeje

hallojsan! sitter här med en massa geografi, lina gick nyss. var tänkt att vi skulle plugga idag men vi var nog lite för okoncentrerade och oseriösa. whatever, lite hann jag iallafall gå igenom, och har tid på mig så det känns rätt lugnt faktiskt. nu ska jag duscha & sen är det väl middag som gäller. hörs senare, puss


funderar på att köpa en sån här fast i svart, så mysig! =)



RSS 2.0