blond eller brunett?

tjenatjena. sitter här färdigtränad och färdigduschad, najs! kan ju passa på att påpeka en sak som jag glömde tidigare idag - nämligen att träningsverken imorse inte var sådär jätteskön! mina axlar lår och mage värkte, men måste nog ändå säga att jag gillar det. det ska märkas när man tränat, right? =) iallafall. har lite beslutsångest och tänkte passa på att ta hjälp av er. på lördag ska jag liksom till frisören och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår mer än att jag ska klippa bort det slitna. ska jag färga mörkblont (ljusbrunt enligt mig) eller bara göra lite skiftande mörkare slingor som inte ändrar själva färgen så mycket? har har ni mig med lite olika färger. och nu måste ni säga vad ni tycker..  vad passar jag bäst i och vad ska jag köra på i höst?

   

   

kommer troligtvis vara blond igen nästa sommar,
men är trött på min hårfärg just nu så vore kul med lite större förändring..



min scrapbook

shululu! hemma från skolan, eller har varit ett tag. slapp matten så slutade 13.45, najs! nu har jag en jädrans massa plugg som jag måste ta tag i. men först tänkte jag slänga in min scrapbook med lite finfina grejer som jag hittat. enjoy!





boxning, shopping & fika

sho bree! klev nyss ur duschen, äntligen lite tid för update. dagen har tillbringats främst i skolan dårå. vi körde boxning på idrotten och det var sjukt jävla kul! har redan pratat med L och D om att skaffa träningskort någonstans, och det här får mig att vilja det ännu mer. jobbigaste idrottslektionen på länge måste jag säga, man svettades verkligen som en gris, men det är grym träning, och kul som fan! så träningsverken som antagligen kommer imorgon kvittar. bara najs ju!  iallafall. efter skolan åkte jag in till stan och mötte sara .. vi kollade på lite grejer, och jag köpte bl.a. mina stövlar =) sedan tog vi en fika på hurry curry, och passade på att snacka om allt mellan himmel och jord. mycket trevligt att träffa denna sötnos igen. vi som sågs varje dag förut, numera blir det aldrig av. det får det bli ändring på! .. kom hem och åt middag runt halv 7, och fick även lite saker av mami då. ett par leggings, en t-shirt och en väst från bikbok. (hon fick kläderna som respons för att dom gjorde fel i kassan en gång förut när vi handlade där. en aning wierd, men bra för mig) jaja. nu ska jag faktiskt vara duktig och sätta mig med geografin som vi har på fredag. första provet, och jag kan typ .. nada. ha en bra kväll kissemissar! puss


inte för att man ser så värst mycket, men här är dagens inköp.
.. och fråga mig inte vad jag gör med handen(?)


skola på g

god morgon alla! sitter här helt klarfixad och lyssnar på all ny musik jag laddat in, underbart! ska alldeles strax kila iväg till bussen, och bege mig till skolan. vi har idrott första lektionen så jag har en sådär lagom snygg outfit just nu. check it out

  
puss på er

läsar rekord & grym musik

hej hopp allesammans! kollade nyss min statistik och har faktiskt läsar rekord idag. woho, måste ju nästan firas! nej men lite kul =)  man kan ju alltid hoppas att det håller i sig, haha =) .. idag har jag iallafall inte gjort någonting på hela dagen, snacka slappt. inte något plugg heller för den delen, och det har varit sjukt skönt. men ska nog ta & läsa vår tråkiga bok lite senare iaf. sen så har jag fixat en massa låtar till min iPod så nu är jag happy. seriöst, musik gör mig så jävla glad! har bl.a. ett ny favorit låt =) den är med i This is England, och det var där jag hittade den. SÅ JÄVLA BRA!


vill ni veta vad den heter eller?


hiss eller diss? hah

hittade även dom här stövlarna igår. ganska vanlig modell men jag gillar dom. vad tycker ni?



söndag!

godmorgon sunshines! .. sunshine, det var precis vad jag fick höra när jag kom upp för att äta lunch, pigg och glad som fan liksom. naat. iallafall, söndag idag dårå och jag har inget speciellt inbokat. vill egentligen in till stan och kolla lite, men får se hur det blir med det för måste plugga och fixa lite grejer först. millan skulle ringa senare också så kanske träffar henne. igår när jag var i stan med stina köpte jag iallafall ett par svarta ribbade strumpbyxor och en jacka med stjärnor på. vad tycks?

   
jag och mina schtekiga prada brillor, jätte äkta


föresten! funderar på att göra om designen lite. även om jag äskar min header så känns den så jävla somrig.  vad tycker ni? ska jag ändra eller ha kvar den? hjälp mig!



party partaj

tjena! kom nyss hem från viktor. han hade fest så det var en massa trevligt folk där, men orkade inte vara kvar så drog med millzy. kom ju då hem till en massa packade människor här hemma istället. vafan, vill inte se när pappa dansar som ett fucking freak i vardagsrummet, herregud alltså =P haha jag ska väl äta godis och kolla när folket här gör bort sig. sedan ska jag sova - frågan är vart? har liksom lånat ut min säng.. men aja, det löser väl sig. ha en fortsatt trevlig kväll/natt/morgon. pyyss!


lördag

kom nyss ur duschen. har ju då spelat match och det gick åt helvette. resultatet slutade 1-1 och jag kan beskriva matchen med två ord: pinsamt dåligt. men nu lämnar vi det bakom oss och ser framåt istället =) .. ska alldeles strax börja fixa mig och sedan bege mig in till stan. troligen med stina. ska kolla på lite kläder, var så himla länge sen. senare ikväll vid halv 6 kommer det massor med gäster hit. närmare bestämt 40 pers, vi ska ha överraskningsfest för min moster. höhö. men jag skriver senare. puss på er!


metallica - nothing else matters



mys

hemma från en mysig fika och en massa prat. 10 år tillsammans nu tjejer, ni är för underbara!
nu ska jag fixa mig och sedan krypa till sängs. väckarklockan ställs på 06.15, godnatt sweeties!

  


café 60 nästa

Hello! planerna för denna fredag blev ändrade. imorse när vi kom till plugget berättade sofi att hennes pappa tagit fel på datumet, att det var imorn hon var ensam. besvikna miner, och jag som inte kan imorn =( men nästa helg blir det förhoppningsvis något. jag och lina åkte iallafall till högdalen och hängde på synoptik ett bra tag. hon gjorde synkontroll och sedan gick vi och solade. efter det åkte jag hem och duschade samt käkade pizza. här hemma är det fullt upp så pappa hann inte göra mat. men, not the end of the world.. nu snart ska jag bege mig till huddinge med lina för att uträtta lite ärenden, och sedan ska jag åka in till stan för en fika på café 60, tillsammans med denice och linda. mys!
på ett sätt är det ju ganska skönt att det inte blev av hos sofi ändå, eftersom jag ska upp halv 7 imorgon. kommer vara tillräckligt död iallafall =) men nu ska jag pysa. ni får ha en jätte trevlig fredagskväll! puss hej



Utan dina andetag - Kent
.. blev påmind om hur fin den här låten faktiskt är! tack M =)



fredag!

tjabba tjena. kom hem för ett tag sen. är faktiskt på bra humör, det är ju fredag imorgon. så jävla najs! efter skolan ska jag uträtta några ärenden med några i klassen, sedan åka och möta lina i högdalen, för en liten sväng på solakuten. vi kände att det behövdes. sedan ska jag väl hem och fixa mig/äta. kvällen tillbringas hos sofi, och det lär blir party för hela slanten, wey! synd bara att jag måste hem rumt 11, har ju då match på lördag morgon kl.9, samling 7, vilket SUGER. men plikten kallar, och så är det ju sista matchen nu också, sen är det över. haha =) jaja. ska iallafall bli kul med brudsen. en favorit i repris antar jag (a) 
I <3 SMBE08




och så kommer ju vera också, ska bli jävligt kul att träffa henne! we miss u cutie


pusshejleverpastej

hej! äntligen lite tid för bloggande. hoppas ni mår bra! det gör iallafall jag. tänkte dra hur min dag varit. så here we go:
började skolan 9.30 med spanska och sedan rullade lektionerna på. svenskan gick väl helt okej, eller ja, Hanna sa att det gick as bra. men det tvivlar jag på. iallafall.. efter det hade vi lunch och grejer sen samhällskunskap med vår nya lärare/vikarie. stefan, en för övrigt skön snubbe som bryter på skånska. pricken över i:t eller vadå? älskar skånsk dialekt. och han lär vara bättre än carin =) hursomhelst, kom hem vid halv 5 för pendeln var hundra år försenad. gjorde mig en latte och satte mig vid tvn, kollade one tree hill och extreme home makeover. så jävla sorgligt avsnitt på det sistnämnda. jag började nästan gråta, hade tårar i ögonen ;d SÅ JÄVLA SÖTA UNGAR. gick sedan till vivo och handlade mat, gjorde nachos tallrik med papi. skulle egentligen ätit middag hos min moster som fyller år. men dom har gått och blivit sjuka så får se hur det blir med det. tror vi ska dit på fika senare (och nej, jag fikade aldrig igår. så tjock är jag faktiskt inte) hihi. nu sitter jag här dårå och ska väl smälta maten ett bra tag till, höhö. senare ska jag städa mitt rum samt läsa lite geografi som vi har tills imorn. återkommer senare med morgondagen =) HA EN TOPPEN KVÄLL!


jag vet, I look like a freak, men någon bild måste man ju alltid ha!
och ja, man ser ju att det är stökigt i bakgrunden ;)



BALLONGFLYG UPP&NER



och jag nolifer som jag är, tar självklart en snyggsnygg bild!


TjocCkisZz

hello. har varit duktig och fixat klart mitt tal inför imorn, kommer förhoppningsvis gå bra. sedan har jag också stekt plättar och ätit det. känner mig ganska tjock. ska ju dessutom ner på fika hos kussen snart, wey pricken över i:t. nej men funderar på att ta mig en joggingrunda efter det faktiskt. kan behövas. vi får väl se. här har ni lite bra musik. pusshej

grym låt, hööj volymen jao! ;d


by the way så vimlar det av luftballonger här utanför för tillfället, antar att dom måste landa nu när solen går ner, men det ser lite halv scary ut fan, och mamma höll på att köra på en när hon åkte hem. fan va oskillade dom måste vara? ni hör ju hur det låter liskom :'D 
 

najs dag

tjolahopp! hemma från en hur skön dag som helst. kom till skolan & hade mentorstid ett tag. gick sedan som sagt hem till jossan och såg film, och stack sedan in till stan. jag och elin gick runt och chillade, intervjuade några och åt på donken. oj så ansträngande. nej inte direkt. skön brud det där. träffade föresten viktor, så intervjuade bl.a. honom, hihi.
nu ska jag plugga galet i en timma, sedan göra mig en latte & se på one tree hill. senare kanske det blir fika hos kusin. ha det bra, ut och lek i det vackra höstvädret nu =)


en bild säger mer än tusen ord? nja



tjenatjena

tja! hemma från träningen. gick väl hyfsat bra och nu sitter jag här nyduschad. imorgon börjar vi 9.45 vilket är skönt, och då har vi bara mentorstid en kort stund, sedan gemensam ämnestid hela dagen. det innebär att vi jobbar med ungdomskultur i våra basgrupper. min grupp ska kolla på filmen This is England hemma hos Jossan, efter det ska vi bege oss in till stan för att intervjua folk, ställa frågor om deras uppfattning av skinheads. det ska bli ganska roligt faktiskt, eller ja, roligare än vanlig skoldag iallafall =) nu ska jag kolla igenom min Italien redovisning, chilla lite på msn och sedan fortsätta läsa kim novak boken. har kommit ganska långt faktiskt, snart halva. trots att den är sjukt boring. hihi

Här har ni lite skön musik också =)
Ne-Yo - Miss Independent



Ps! än så länge lever jag. ni som förstår förstår, ni andra behöver inte bry er =)


trött

hejsan. usch vad trött jag är. vi fick skippa matten idag, och göra svenskan hemma istället, , dvs. läsa boken, så vi slutade tidigare. wiho! jag gick raka vägen hem och läste (ett tag), sedan somnade jag och vaknade runt tja, nu? är typ helt död och har träning om ca en timma, skit taggad. måste finslipa på mitt tal om Italien också, orkar inte. aja ska väl ta tag i mitt liv. puss på er


-

the big day


måndag

hejsan hoppsan. kom nyss ur duschen. idag har jag inte gjort mycket. frisören ringde och sa att hon var sjuk, så blev inget klippande idag, jag ska ta det på onsdag istället =) så efter skolan åkte jag bara hem och chillade. har hållt på och mekat med datorn hela kvällen typ. bl.a. kopplat in högtalare så nu kan jag dunka musik på högsta volym. (kunde jag innan också, men bara genom stereo&iPod) haha. aja, nu ska jag chilla ännu mer och kanske göra lite plugg. imorgon börjar jag kl. 8 vilket är helt otroligt hemskt. och dessutom lär det bli en hemsk dag/kväll. menmen, ni får ha det så bra! puss


   
jossan frida och lisa när vi försöker få igång våran eld. var ganska misslyckat. ouh



söndagsmys

hello! kom hem för ett tag sen. har haft filmkväll millz och andreas. eller tja, film och film, det slutade med att vi kollade på tv istället. men det var mysigt det med. imorgon börjar jag 9.30 med idrott, eller typ friluftsliv. kulkul. slutar 16.20 och ska därefter bege mig till frisören i skogås. ska klippa bort det slitna och sedan göra lite mörkare slingor, tror jag. ska bli så jävla skönt att fräscha upp frisyren måste jag säga. haha. men nu ska jag chilla lite på msn och sen försöka läsa ett par sidor ur den där kim fuckin novak boken. så jävla tråkig :P puss på er

pluggdag

hello. vaknade för ett tag sen och sitter nu här och pluggar. så jävla skönt det var att sova ut. tänkte dra min kväll igår då. jag och nicen chillade här hemma hos mig med kladdkaka osv. mys! sedan begav vi oss till jakobsberg och gick ungefär hundra mil, kändes det som. vi mötte majkel och gick tsm till någon martin som skulle ha fest, men vi drog ganska snabbt eftersom det inte var kul =) sen mötte vi vurre istället och träffade lite andra personer. alla var typ fett packade och hel skumma men det var ganska kul ändå, haha. kom hem vid typ halv 1 och somnade vid 1, har aldrig varit så trött typ och vettefan varför. menmen. nu sitter jag som sagt här och pluggar, och det lär jag väl göra hela dagen i princip. men vi hörs senare puss





update

.. gårkvällen tillbringades föresten hemma hos jesper med en massa bra musik & trevligt folk. jag kände mig dock inte speicellt trevlig, eller rolig heller för den delen. var sjukt trött, hade inte någon dricka och dessutom match idag. haha vi får hoppas att jag är roligare ikväll, för allas bästa. höhö. träffade iallafall millan igår och det var hur kul som helst att se henne. känns som att vi glidit ifrån varandra, vi hinner liksom aldrig ses. men som sagt, jag har sagt det förut och kan göra det igen =)  always together and never apart, maybe by distance but never by heart.


love you bebis


blä

hejsan. kom nyss hem från boo. matchen slutade 3-2 till oss vilket var bra med tanke på hur sämst vi var. eller iallafall jag. enda positionen där jag platsade var väl bänken, enligt mig. går fan inte bra för mig nuförtiden, ingenting. men jag hoppas det vänder. idag är det lördag och får se vad jag hittar på då. återkommer om det =) nu ska jag duscha & äta. puss hej

Katy Perry - I kissed a girl
gillar låten, även om den medför mer eller mindre hemska minnen


ha en bra fredag!

shulululu! kom hem för ett tag sen. sitter här och äter godis samt försöker göra lite glosor till måndag, så att man har det gjort, men det går väl sådär. ikväll var det tänkt att ha filmkväll med några tjejer från klassen men det verkar inte bli av p.g.a. att vi inte har någonstans att vara, så får se vad jag gör istället. kanske träffar några, drar med tessie på någon fest, eller hänger med gea och co. as usual. eller det var ett tag sen faktiskt, miss! nej nu ska jag fortsätta med pluggandet. hörs senare ciao =)

torsdag

hejsan. dagen har rullat på som vanligt, fast vi fick sluta 13.45 istället för 16.00 vilket gjorde oss totalt super lyckliga, haha. åkte dock inte hem utan tog istället en fika med hanna och therese. chai latte blev det, mums. vi satt kvar där i ungefär 2 timmar och bara snackade. mysigt var det .. imorgon är det fredag! se där vad fort veckan har gått, än en gång. får se vad jag hittar på då. någon dag i helgen måste jag iallafall plugga, men det lär väl bli söndag. nu ska jag städa mitt rum, sedan käka middag och bege mig till älvsjö ip. möte & sen träning


det är ju bara för gott. och så får man jul-feelings, någon som håller med?



godnatt

god kväll allesammans. har i stort sett bara segat sen jag kom hem från sundby gård. duschade, och färgen gick bort! APPLÅÅDER =) .. sen käkade jag pizza och efter det har jag bara chillat galet. imorgon börjar jag 9.20 och slutar väl ganska sent, vet inte när. sen har jag nån jävla "jag & laget" skit med fotbollen 17.45 men skriver innan dess. ska tagga från datan nu puss hej godnatt!


me & my brother. syskonkärlek? naw.


dagens bilder

tjena tjoho! har precis kommit hem efter en väldans händelserik, rosa, dag. jag och lina fick skjuts av pappa i morse och mötte sedan resten av klassen vid sundbygård. vi sminkade oss, sprayade håren rosa och grejer, och hela dagen blev stört kul måste jag säga (bortsett från att man fick frostskador) vi gjorde en massa aktiviteter och avslutade med dragkamp. haha, nu är det bara hoppas på att vi vann utklädningstävlingen, men det återstår att se! =) .. nu ska jag iallafall träffa millan tror jag. men vet inte hur vi ska göra för jag kan ju inte gå ut såhär, mitt hår är alldeles trassligt och blää orkar inte duscha just nu. vi får väl se hur det blir. tänkte iallafall lägga upp några bilder från dagen. wiho, tror aldrig jag sett så mycket rosa förut ;d sen har ni lite musik här också, medan ni tittar, haha..

 


när vi fixade oss.


gruppbild, så sött så sött


lina och therese


elin lisa jag och lina


vi gååår


"jag ser rooosa"


hahah, ilaf gick vilse.


gruppbild 2 haha


sofie och lisa i väntan på bussen


lisa frida och lina


gabriella söt


aleksandra, haha bästa pimpen ever


jag och linut


sofie


lina and da bergis, folk kollade konstigt på oss


haha och så hade vi jenny, sara och cassandras klass, med temat tjuv & polis.


sara med nylonstrumpa på huvudet, sexigt värre

.. nu ska jag nog hoppa in i duschen så man har det klart. hej hopp.



say hello to pink

hej alla glada. är otroligt trött för tillfället. första gången på hela dagen man får relaxa lite. känns som jag gjort saker konstant idag. fart och flängt runt i stan och uträtt en massa ärenden helt enkelt. på hemvägen åkte jag till globen och mötte linda, fick ett rosa linne och vi gjorde sällskap hem, kul att träffa henne! när jag kom hem testade jag mina rosa kläder och kastade sedan i mig lite mat. hade match 17.45, som tyvärr inte gick så bra. vi förlorade med 1 fucking 0 vilket sög. blir bara irriterad av att möta så osportsliga människor. gaah! 8-) .. nej men nu ska jag ta en kopp te & en macka hade jag tänkt, sen ska jag krypa till sängs så man är pigg imorgon. är fett taggad föresten =) lägger in massor med bilder när jag kommer hem, så håååll uuuuuut! =D godnatt på er


dom här grejerna skulle ju sitta fint imorn liksom!



stressig tisdag

hejsan! nyss kollat på vantage point med bror min. ganska gammal film om man säger så, men har velat sett den sen den kom på bio så det var på tiden. och bra var den! tänkte bara dra min dag imorgon eftersom jag inte kommer hinna med något bloggande på hela dagen. först går jag i skolan mellan 8 & 14.55. efter det drar jag in till stan och lämnar tillbaka mitt ena busskort, samt letar rosa leggings & prinsess kjolen. efter det ska jag försöka hinna möta stina och få lite rosa kläder av henne. jag hoppas verkligen att jag hinner, hur tight med tid det än blir. sen kanske jag ska hinna på ett plagg av linda också, om jag hinner träffa henne så att säga. efter det blir det bara full fart hem för att äta. har nämligen match med 93orna 17.45. ska även hämta bergsprängaren då. när jag kommer hem ska jag plocka fram alla grejer som ska med för onsdagen, och även hinna fixa matsäcken, men det hoppas jag att mamma gör åt mig. hihi. nu ska jag nog sova så att jag orkar med morgondagen, mycket saker som ska göras. puss hej godnatt <3


eftersom jag har en sjuk person på msn som skickar sådana här saker till mig så var jag ju nästan tvungen att slänga in den här. vad tycker ni? alldeles fööör söta pojkar alltså. haha jag dör fan.



pink ladies

tjenamors! äntligen hemma efter en seg dag i skolan, för måndagar anser jag som väldigt sega. vi började 09.20 med idrott. sen hade vi lunch, engelska, matte, HÅL (som tillbringades på donken med tove & gabriella), och sist men inte minst spanska. men nu är jag hemma! =) .. bion blir föresten inte av idag heller, alla slutade olika tider och antar att ingen orkade. får väl ladda ner den eller något istället, för se den ska jag minsaann! =) iallafall. imorgon ska ska jag fixa lite saker såsom byta mitt busskort. (tre år efter, jag vet. men bättre sent än aldrig) sen ska jag också köpa rosa tights och kanske en "prinsess kjol" haha. nu är jag ganska säker på att ni undrar varför. men såhär ligger det till. på onsdag ska alla 1or vår skola ska ha friluftsdag med massa aktiviteter osv. alla ska klä ut sig efter något tema, och vi har valt rosa/prinsess. detta med tanke på att vi bara är tjejer i klassen.  vi ska även låna mitt fotbollslags bergsprängare och dunka musik på högsta volym. de här tre låtarna är några som kommer gå på hög varv kan jag säga! lyyssnaa och njut. nej men det kommer bli stört kul! eller vad tror ni? =)




 


 



datafreak

tja! depp depp depp. asså kan någon bara komma hit och slå mig jävligt hårt. skulle verkligen behöva det. har suttit vid datan i stort sett hela dagen, ångest? svar ja. hata att man kan göra allt på internet nuförtiden. då blir det ju lätt en massa sittande vid datan. men seriöst. tänk alla hemsidor man besöker varje vecka. det är många! någon som känner igen sig ellääh? fan sorgligt asså. men men.. imorgon börjar jag 09.20 med idrott och slutar 16.20 med spanska. lång dag. senare ska jag på bio med brudarna och käka innan tror jag. patrik 1.5 som sagt, vi skulle egentligen sett den idag men det blev ändringar i planerna p.g.a. en viss grej som ni får reda på imorgon. ganska kul faktiskt! =) puss hej leverpastej


hittade ingen rolig bild så det fick bli den här.
mig som liten. i grekland för någon av alla 11 gånger sedan..



home!

hola! hemma från landet. förstår att ni längtat jao, nej driver =) vi har i stort sett bara chillat, och frysit. nu ska jag ta och hoppa in i duschen, känner mig en aning ofräsh. bjuder på en gammal goding. hade totalt glömt bort den här låten, den är ju grym! versionen jag har på datorn är dock lite annorlunda, men den här får helt enkelt duga.
take it back - beats and styles


nu har ni höjt volymen och sitter och diggar till 100%. right? =)
 

landet

hejsan sötnosar. sovit gott? tänkte bara meddela att jag drar till landet alldeles strax. vet inte vad vi ska göra där men antagligen bara ta det lugnt, och ska försöka hinna med lite plugg också. men det blir iallafall inget mer bloggande förens imorgon när jag kommer hem igen. då ska jag på bio med brudarna, tror vi ska se patrik 1.5, någon som sett den?


och så en lite halvironisk bild på mig va,
man måste ju bjuda på sig själv, inte sant?



filmkväll

tjulululu allesammans! kvällen har varit chillig värre. åt hos stina och vi begav oss sedan till vivo för att inhandla lite godsaker. sedan gick vi hem till mig och åt glass med varma hallon och såg på film. yummie! kollade först på natt på muséet och sedan på the number 23. imorgon drar vi till mitt land vilket ska bli en aning.. avslappnande, haha! nä men ska tagga. ciao sötnosar =)

haha

kom nyss hem från stan och sitter nu hemma hos stintu. vi ska ta och laga mat snart men tänkte slänga in en liten bild först. en hälsning från tropea. saaaknar! (okej ignorera han till höger, min hemliga beundrare btw)


tvättäkta italienare, mohaha (a)



så fin låt

har så jävla mycket barndomsminnen med den här låten.  hela släkten. landet. skärgården.
åh, det var tider det. nästan så man börjar gråta ju. har jävligt lätt för det nämligen.
ronan keating - when you say nothing at all




vad tycks?

tjulelulu! sitter här nyduschad och grejer, gud så najs va. träningen var helt okej, hur seriös den var får man väl tycka vad man vill om. iallafall, imorgon är det fredag! wiho dagarna bara rullar iväg alltså, var ju nyss måndag känns det som? .. jag slutar iallafall 13.55 och då ska jag till stan med stina för lite ärenden. på kvällen får jag se vad som händer, men har faktiskt lust att bara vila ut mig. vi har ju match kl 9 på lördag morgon vilket innebär frukost med laget kl 7, och sen efter den åker jag och stina ut till landet. på söndag har jag planerat bio med tjejerna också, så helgen lär bli ganska chill om man säger så. men det behöver man ibland!
nu när jag kom hem hade mamma städat mitt rum som innan såg ut som ett rent bombnedslag, så jag blev ganska glad och tänkte därför lägga in en snyggsnygg bild. har en idé om hur jag ska göra med datorn, kan inte ha den i sängen hela tiden liksom. någon hög typ barstol eller något till det här blir väl grymt.. eller vad säger ni? haha




träning

heeej! slutade skolan 15.55 och åkte hem, stina kom hit och vi har chillat galet tills nu. ska iväg på träning, kan ki behövas. skriver ikväll ciao sålänge sweeties

TRYCK

VEM VILL INTE HA GRATIS SMINK LIKSOM?


fyfan vad jag saknar italien


I <3 utomlands

sådär ja. åt en grymt god middag bestående av fläskotlett, klyftpotatis, tsatziki och sallad med fetaost. mums! älskar feta ost, speciellt tsm med gurka, haha. men nog snackat om mat (a) .. under middagen pratade vi faktiskt om en massa utlandsresor. asså jag vill iväg någonstans, NU! vi snackade bl.a. om en resa på påsklovet/sportlovet nångång, och då röstar jag för Paris. känns som att det är en stad man ska ha upplevt helt enkelt. någon som har varit där? .. antingen det eller en fotbollsresa till Italien eller något, vore också najs. sen skulle jag inte heller banga på VM i sydafrika 2010, man ska aldrig säga aldrig liksom. haha nej men vi får väl se, någon långresa ska vi iallafall göra nästa år eller något. tackar inte nej till U.S.A heller för den delen. och jag är inte ensam om, så vi får hoppas att det blir det (a)
nu ska jag som sagt hoppa in i duschen och sen sätta mig ekonomi plugg ett tag. klockan 8 blir det nog inget top model för min del, här hemma är det fotboll som gäller liksom. sverige - ungern ffs! haha.. nej men juste, duschen var det!


fett fint ju, skulle inte banga


Utkast: tillbaka här ...

tillbaka här igen efter lite pluggande. nu kan jag nog spanska glosorna hyfsat, men datorkunskapspluggandet går däremot mindre bra. problemet är inte att jag inte kan hantera datorer, problemet är att jag inte fattar frågorna, dom är ju fett flummiga =S kan verka rätt allvarligt, men aja jag får väl traggla på lite till.. någon annan gång alltså. måste göra ekonomi skit också, det var en jävlans massa plugg på samma gång här alltså. men det här är väl barabörjan, I guess. har ni mycket plugg eller? .. okej nu ska jag upp och käka middag, sedan hoppa in i duschen och sen står det nog top model 10 på schemat. eller vad säger ni? var hundra år sen jag såg på tv fan. hinner nog med ett till inlägg senare, så håll ut! hej så länge


inget SMBE08B utan dig

hejsan, kom nyss hem från plugget. det är onsdag så idag var vi bara haft mentorstid & gemensam ämnestid (projekt osv.) .. en aning segt men ändå chill. vi håller på med ungdomskultur och jobbar i basgrupper, där man fått välja en "folkgrupp"/stil som man ska skriva om. våran grupp har valt skinheads och ska leta fakta samt intervjua och grejer. kan nog bli roligt faktiskt. det var väl min dag. och juste, jag och lina fick höra en jätte tråkig nyhet av vera idag på tåget. hon har kommit in på sitt första val globala och var där och kollade idag. hon trvis nu och så, men hon tyckte tydligen att det verkade skit bra där, så vi får väl se hur hon gör. vi håller iallafall tummarna att du inte lämnar oss vuppe =( <3



nu ska jag käka ngt och göra lite plugg. so long!


onsdag

hola! ska kila till skolan om några minuter. ha en bra dag! =)


tjänna

tjenixen! klockan är drygt kvart över tio och jag behöver inte gå och lägga mig förens mer än om en timme eller så, känns skönt. men det ska jag nog göra iallafall faktiskt. känns som jag behöver ta igen lite sömn och grejer. så som i morse kan vi ju inte ha det ;/ haha.  kvällen har jag iallafall tillbringat med millan. vi gjorde inte mycket men det räcker att bara få träffa sötnosen =) imorgon efter skolan blir det nog lite pluggande, och kanske drar till stan och träffar tessie om jag hinner. men nu ska jag chilla galet vid msn. tja tja

 
hah, ögonorgasm .. eller vad säger ni brudar?


always together and never apart, maybe by distance but never by heart

okej att saker har förändrats, men tiden med dig är inget jag bara spolar bort
det var, det är och det kommer alltid att vara du & jag





allting handlar om livsglädje

.. eller? seriöst, livsglädjen måste vara det viktigaste i livet. mohah, har man ingen blir ju i stort sett allt tråkigt och då kommer man inte långt här i livet. jag själv känner att jag har en jävla massa av det, innerst inne. och det underlättar i alla lägen. det spelar ingen roll att saker går fel ibland, alla har vi dagar då gud inte står på våran sida. jag kan inte påstå att jag är nöjd över allt jag gjort, verkligen inte, det finns miljontals saker jag ångrar, men man lär sig av sina misstag och det är väl så allt går framåt antar jag. det gäller att oavsett vad som än händer, inte ge upp utan att alltid komma igen och att göra det bästa av situationen. ta vara på dina vänner, gör roliga saker medan du kan. försök få tråkiga saker roligare, för det går alltid. helt enkelt - livet är kort om man jämför hur länge man ska vara död.  så ta vara på det!

fick bara lust att skriva av mig lite. jag mår mycket bättre än vad jag gjort de senaste dagarna, trots att det hela tiden finns någonting där bak i huvudet som skaver. meen, allting löser sig, det gör det ju alltid. efter regnet kommer solsken, right? jag hoppas bara allt blir så bra som möjligt, trots all världens idioter.

iallafall, långt inlägg det här men tänkte iallafall dra dagen. i morse var jag sjukt jävla trött. och då menar jag inte trött utan SÅ-TRÖTT-HAR-JAG-ALDRIG-VARIT-FÖRUT-UNDER-SKOL-TID-TRÖTT, vilket resulterade i att jag somnade ungefär 3 gånger under samma lektion. och under den övriga tiden, då jag inte sov, gick mina ögon i kors. detta varade enda fram till lunch och det var fan stört jobbigt. men efter det kände jag mig iallafall hyfsat pigg. det får bli läggdags tidigare ikväll helt enkelt. sen så börjar vi 09.45 imorgon också vilket är helt underbart. klarar inte av att börja klockan 8. that's it.

här har ni mössan & vantarna jag köpte föresten.
 strumpbyxorna som jag tjackade är däremot sönder på 111 ställen. buhuu, dom som var så jävla sköna. jag måste inhandla ett par nya.


myysigt värre va



haha, IG-barn

hahhaha. det är ju bra att man fattar vad han säger, eller hur? vissa människor alltså
_______________________________________________________________________




måndag igen

på ett sätt är jag så jävla arg att jag inte vet vad jag ska ta vägen.. tur att man har riktiga vänner, ni vet vilka ni är och tack verkligen. ni hjälper, så jävla mycket. nej men jag ska försöka att inte dra med mig en massa problem hit, för det blir bara grymt tråkig läsning för er andra, det vet jag själv så. istället - måndag.  ingen speciell skoldag mer än att vi fick tillbaka diagnostests svar i eng. & ma. och det är chill för min del, skönt det. sen när jag ändå håller på kan jag tacka mina underbara klasspolers för att dom gör mina dagar sjukt flummiga och roliga. imorn lär väl ha träningsvärk i magen efter dagens engelska lektion, och inte efter styrketräningen på idrotten,som jag kanske bör få istället. lina, vera och lisa vet vad jag snackar om. "ta tag i horan nu förfan!" mohahah. you make me smile biatches. nej nu ska jag käka lite middag och sen byta om. nämligen match kl. 18.30 på västberga ip. efter det får jag se om jag hinner träffa danne och några. vi behöver snacka lite. men hej så länge


 min gud. mohahah inte, men söt är han ju .. eller vad säger ni?


hej ångest

hej. jag är inte så taggad för bloggning för tillfället, har en del grejer att reda ut. har gjort ett stort jävla fucking misstag och därmed förlorat förtroendet hos mig själv och hos folk i min närhet. det är en grej jag ångrar så in i helvette mycket och aldrig kommer förlåta mig själv för. men jag har iallafall lärt mig en grej. man kan inte lita på andra människor. inte ens dina närmsta vänner, för du kan aldrig någonsin veta hur andra människor tänker, och hur dom är innerst inne. på ett sätt vill jag veta, och på ett sätt inte, vem fan som är så jävla respektlös. men mest av allt vill jag bara spola tillbaka tiden, eller typ gräva ner mig någonstans, komma bort från alla negativa konsekvenser. för de lär komma. nu kanske inte det här är värsta grejen för många, men det har så jävla mycket kopplingar och för mig är det en stor grej. tänkte att jag kanske få ner det här iallafall, men nu är det nog snackat om det. ska jag göra lite läxor som är tills imorn. sedan ska jag försöka sova bort mina svarta påsar under ögonen. inte direkt sexigt. godnatt med er

-

fan. faan. faaan. det värsta är att jag inte har en aning om vilka av mina vänner jag kan lita på..

asjihkaf

tjena. hemma från da town nu =) fick med mig ett par sturmbyxor, en mössa & vantar! så nu är jag laddad för riktig höst & vinter, mys! måste tagga, har lagat mat hos nicu så nu är det tacos på g ;) ciao <3


coffeehouse <3 us


saturday

tjenamors! kvällen blev inte så sen igår. jag och nicen drog till viksjö och träffade lite folk, sen åkte vi hem igen och hängde med bella ett tag. efter det var vi bara här hemma tills vi somnade, mys. idag tänkte vi ta en trip till stan för lite shopping. nej men jag tänkte köpa några grejer, och sen far vi väl hem igen. ikväll har vi en del planer, men det tar vi senare. ha en bra lördag!


det fick bli en bild från balen. anton.k camilla jag anton.ö peter stina michaela


friday

hello! dagen har tillbringats först i skolan och sedan i stan med lina & cissi. jag lämnade tillbaka några grejer, sen åt vi och så klippte dom sig. lina klippte lugg, det blev jätte sött =) trevlig liten stund, och nu sitter jag här. har precis duschat och ska väl fixa mig, men pallar inte gå upp och hämta hårfönen när mammas kompisar är där, så väntar ett tag. sedan kommer nicen hit och lämpar av sina grejer, så beger vi oss till älvgården för lite middag. ceasarsalladen där är grym! efter det får jag se vad som händer. har en del förslag från olika håll men frågan är hur långt man pallar åka. och eftersom jag inte bytt till terminskort plus än så lär jag väl få köpa remsa eller så också. kuul. aja ska tagga nu, hare bra puss


hahah freaks på gotland, minnen asså


äntligen fredag

shooo breee! läget? har vart på träning så nyss duschat & grejer. så nu blir det lite msn innan läggdags, givet liksom. imorgon är det fredag, awiiie! vi slutar 13.55 och då ska jag in till stan för att byta några grejer och sedan träffa nicen. vi ska väl hänga lite och sen på kvällen blire partaj, far away. nej men vi får se, det tar vi imorn ;) sov så gott dröm så sött allihopa. pusshej


Marc Cohn - Walking in memphis



Umeå pics

hej hej hallå. har precis dragit en latte & en crossang(?) var så jävla hungrig. nu sitter jag här vid min älskade dator och chillar gärnet. bör kanske läsa igenom våran so läxa men det får bli senare. ska även hinna baka två kladdkakor till mammas middag som hon ska ha imorgon. detta bara för att jag är så jävla grym på det! =) sen så har jag träning ikväll till 20.30, najs. har föresten fått en del av umeå bilderna nu, det var fan på tiden asså, hon hade inte bråttom! sara alltså.. här har ni. fan vad man saknar sommaren =(













så jävla najs det va


torsdag

godmorgon. ska strax dra iväg till skolan, men först:
Lady GaGa ft. Akon & Colby O - Just Dance





hemma

heeje! sitter här ny duschad och grejer. de e najs! matchen däremot, inte najs. den drar vi väl ett streck över eller så. nej okej jag överdriver. vi spelade grymt mycket bättre än de senaste två matcherna, och vi höll nollan i första. sen kom deras mål. men sätra är ju bra så whatever. hade vart värre mot något annat lag om man säger så. dessutom var jag nära på att göra mål när jag gick upp som mittfält i slutet, och man vet aldrig, kanske får tillbaka min gamla goda position igen. fast då måste jag få tillbaka konditionen också (; haha, vi får väl se. imorgon börjar jag 09.30 och ska möta isabelle i centrum 12 över för en kaffe och lite repetition på spanskan. nu ska jag väl ta & sova. godnatt kiiissekatter! =)<3



jaha vad har vi här då, mig som brunett/mörkblond =)


match på g!

hello. okej pluggandet gick inte så värst bra. känns som att jag skulle behöva en stor fet jävla hammare för att banka in dom där glosorna i mitt huvud, och nej det har jag ingen vidare lust med, så jag skiter i dom för tillfället. får ta det senare när jag kommer hem från min match. 19.15-22.00,  oh yeah vad taggad jag är. okej jag är iallafall mer taggad än vad jag var igår på träningen, och det hoppas jag att alla andra också är.. för det kan nog behövas. nej nu ska jag ta och byta om innan jag somnar. här har ni lite bra musik, och lite rolig skit att läsa. det är bara att enjoya på =)

 

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
säkert
Något husdjur : nope
Någon favoriträtt : pannkakor
Någon flick/pojkvän : nej
Puder på dig :  inte för tillfället
Några framtidsplaner : massor
Någon sjukdom : hiv, jättemycket
Gymkort : nej, men skulle fan behöva
 Några kärleksproblem : no guy no cry
En homosexuell kompis :  har jag säkert  
Duschat idag : nope, efter matchen ikväll jöö
Någon kompis som snarkar : haha mer elr mindre
Någon vän som spelar i ett band : eh vene, kanske det
Några mvg:n : haha ja men självklart liksom. that's me ;)
Någon som förstår dig : ja, och det är jag jävligt tacksam för
Tuff kompis som kan försvara dig : lätt!! värsta biffarna jaao
Någon vän som bor i ett annat land : ja. saknar saknar saknar =(
Nagellack : såklart jag har, men inte på mig just nu
Något beroende : nära & kära
Fikat idag : nope

VEM ? ..
Delar du mest minnen med : familj och vänner, ofc? 
Avskyr du : ytterst få, men det finns väl några
Hånar du : det ska jag nog inte skriva här ;)
Längtar du mest efter : typ nästa sommar
Stör du dig på : får tyvärr inte plats med allt här
Tror att den är någon : han i parallellklassen
Lagar mat : papi, oftast
Diskar : diskmaskinen


VILKEN ? ..
Tidning läser du : solo, cosmo, vr
Buss åker du oftast : 163
Frisyr har du : för tillfället en as ful
Dag fyller du år : 21 februari 1992
Årstid föredrar du : juni juli augusti
Stad är du uppväxt i : 08 köping, dvs. sthlm

VAD ? ..
Gör du nu :
väntar på att tiden ska gå
Gör dig till en bra människa : hm, så bra självförtroende har jag inte
Gör dig till en dålig människa : finns väl några saker
Vill du arbeta med : ingen fucking aning än, haha
 Är roligast just nu : min lillebrors kommentarer ;'d
Har du på dig nu : snart fotbollskläder, fit for fight liksom
Har du för smink idag : just nu inget, pallish inte
Äger du för skor : a för jag har ju bara ett par
Har du för storlek i skor : 37-38
Läser du för bok : ingen just nu
Ska du göra nu : sova, sen match


tjännaare!

ey yo! =) hemma från skolan nu. idag slutade vi 3. tidigt va? haha. vi skulle egentligen slutat 4 så det var ju liksom väldans chiiill. vi hade för örvrigt studieteknik hela dagen idag. dvs. hur man ska bära sig åt när man studerar. och det var det vi höll på med i 4 timmar. lite segt ja! men nej nu tänkte jag faktiskt ta något att äta och sedan repetera mina spanska glosor tills jag kan dom. sriver igen om ett tag. hej så länge gullungar

 
ser ut som en köttbulle, men vafan that's me ;)


hyper intressant inlägg

hejhopp! hoppas ni haft en bra dag, det vet jag inte om jag haft. skola till 15 och sen träning som jag var sjukt otaggad på. därför var det sjukt tråkigt. men hade förmodligen varit ännu mer sjukt tråkigt för alla andra om inte jag hade vart där, så man måste ju ställa upp för sina vänner! ohyes, självförtroendet på topp! .. (observera oseriösheten). men nu tänkte jag ta upp en deprimerande sak  för idag, here we go: vårat schema är omgjort/uppdaterat. vi slutar tydligen 18 fucking 00 på onsdagar & torsdagar, och 17 00 på tisdagar. KUL! jag får fan damp i muttan asså .. eller nej det får jag inte alls, för jag sara och felizia har kommit fram till att det måste vara typ samma som orgasm, och riktigt så upphetsande är det faktiskt inte att gå i skolan. höhö. nej men orsaken är att vi har datakunskap, och vet inte men alla lektionerna är typ inte obligatoriska. sen om man vill få IG är det ju en annan fråga. men nu är det ju så att jag är duktig och faktiskt vet hur man gör fet stil på word så ska det nog gå bra. <--  se där .. sovdags! nej men ska göra te & kanske käka lite rostade majskorn med chili, testa det (a) sen blir kanske nån movie. börjar 9.45 imorn, alltid något. puss hej leverpastej


här har ni, så ni vet vad ni ska langa ner i matvagnen nästa gång ni handlar 8-)


mat på chendo

tjabba! kom nyss hem från chendo, lite china food satt fint i magsäcken =) nudlar med kyckling där är verkligen gott! nej nu ska jag mätt och belåten hoppa in i en varm dusch och sen sätta mig med en kopp varmt te i min förhoppningsvis varma säng. ska bli grymt skönt, och imorn när jag vaknar skulle det underlätta om min påbörjan till förkylning var borta. eller ja, bara det inte blir värre så är det lugnt. har nämligen match på onsdag mot sätra. serieledarna, det måste gå bra! nej nu ska jag tagga, skriver imorn efter plugget. dröm sött inatt


mig som spexigast

 
woho! vad kul man kan ha med en sax


music

här har vi lite bra musik, och det tackar vi väl nicu för (internt,ja)
Jordin Sparks - Tattoo




sen dag

hej! kom hem från skolan för ett tag sen. 16.20 - usch, hatar våra måndagar! och imorgon börjar vi 8. men det är bara att bita ihop & le, själva skolan är ju trots allt ganska rolig med brudarna. bara att man inte är så taggad på plugg och tidiga mornar liksom. sen så är det jävligt onajs att jag börjar bli förkyld. nyser all the time =/ men det är väl min tur nu antar jag, har inte varit sjuk på typ ett år. fan för alla sjuklingar som springer och snorar runt så man blir smittat - riktiga snorungar är vad ni är! ;) nej men nu ska jag fylla i ett idrott & hälsa papper som ska lämnas in och sen är det väl middag. kanske träffar danne eller något senare om jag pallar, vi får se. so long!


tycker hon är jättefin i håret. man kanske ska köra på något liknande, eller vad säger ni?


RSS 2.0