happy saturday

heeeeej! jag hade fotbollsträning "i morse" så har precis ätit och duschat. det gick riktigt bra på träningen faktiskt, härligt värre! .. nu sitter jag och chillar lite, laddar inför kvällen liksom =P  väntar också på att mamma ska komma hem från frisören så att vi kan åka till skärholmen och shoppa lite. jag ska försöka hitta något att ha på mig ikväll när jag ska hem till hanna baby.  tror och hoppas på att kvällen blir grym. vad ska ni göra?




hiss eller diss?

hejsan! blev en mysig och trevlig chillkväll med l & l =) vi såg på sweet home alabama och snackade om allt mellan himmel och jord. testade även linas nya extensions, och jag ska eventuellt köpa hälften av hennes imorn..  sitter och överväger saken nu. jag, långt hår? passar det verkligen?

 


fredagfredagfredag

sho babes! sitter här framför tvn och chillar galet. äntligen är det fredag och bortsett från att jag är jävligt trött och har ont i huvudet så är det toppen med mig. idag var vi på etnografiska muséet med andra smbe klassen, och efter det hängde jag i stan ett tag med lina och lisa. ikväll hade vi planer att dra på fest i farsta, men tror vi skippar det eftersom vi alla är trötta och hellre stannar hemma och laddar inför morgondagen då det blir party partaj. imorgonbitti ska jag troligtvis iväg till stan med mamma och försöka få med mig lite clothes hem, vilket kommer gå ganska bra om jag känner mig själv rätt ;) nej nu ska jag käka middag bestående av kött, pommes, bearnaise & greksallad. yummie! efter det drar jag till lisa och kollar film. ha en mysig kväll allesammans =)


ja vet, jag har snyggaste vännerna!.. don't kill me lisa =P


stina goes fadder

hola amigos. jag överlevde träningen! bra va? det var däremot stört kallt och halt som faaan. men nu har man rört på sig lite iallafall (observera lite, det var svårt att va seriös) .. hade det dessutom ganska roligt. stina berättade nämligen om när hon satt på lektionen i skolan med sin dator förra torsdagen, så dök det upp en unicef reklam. stina som är väldigt för sånt trycker självklart på knappen där det stårt ungefär: bli medlem här och se bilder på fattiga barn. (hon tänker bara, åh men det är väl gulligt) .. hon fyller i lite uppgifter och ett tag senare får hon ett mejl där det står: tack! vi skickar hem ett fadderbarn till dig inom en vecka! hahahah fyfan vad jag garvade. inte för att det hela är kul egentligen. men känner man henne är det fan roligt, för det är så typiskt henne att inte veta vad jon håller på med. nu vet hon inte om hon ska "lämna tillbaka" fadderbarnet eller inte. själv tycker jag att hon gott och väl kan bidra med 200kr/mån. flickan behöver dig!


stina, ta deras händer!


tja jag har dålig fantasi

tjabba tjena. hur är läget med er? själv är det prima ballerina. det finns liksom inget att klaga på när det är fredag imorgon. woho! den här helgen blir grym känner jag, har längtat hela veckan. men nu ska jag käka middag och sen dra iväg på fotbollsträning. skriver jag inte ikväll har jag antagligen frysit fast, för vi ska träna utomhus. bara så ni vet det. cíao


säg hej till min nya älskling =)


jag hjärta ångest

shobresh! jag känner mig verkligen som världens sämsta på att plugga. har haft hela jävla kvällen på mig, och vad gör jag? absolut nada. nu ska jag tamefan läsa igenom allt vi ska kunna tills imorn. och usch det är torsdag då, fruktar den dagen alltså. visseligen börjar vi sent, men vi slutar fucking halv 5. det kan man bara inte tollerera. fast en sak är bra, den bruna väskan jag ville ha fanns i huddinge, så imorn ska jag byta min svarta, wiho! ni får se väskan imorn eftersom blogg.se lider av något allvarligt problem just nu. får bli en helt annan bild istället (som förvisso stämmer in jävligt bra)


nu ska jag sussa. nattinatt


tack men nej tack

shosan! what's up? själv har jag nyss sett klart oth. kom föresten på att jag är skyldig linda ett ursäkt, om hon nu läser det här. sorry tjejen, men du måste förstå att jag kan inte prioritera att träna när min favoritserie går på tv =) haha. nej nu ska jag försöka plugga lite datorkunskap och komma på något bra sätt att bota mitt sötsug. såg just denna bild och det gjorde inte direkt problemet lättare. fan, det suger att vara nyttig!



 som ni ser så har jag bytt design också. och frågorna är:  ser ni min header eller är det bara vitt? och tycker ni att ska jag behålla den här eller byta tillbaka?


kort skoldag

hello! lina gick precis, vi har suttit och pluggat här hos mig sen klockan 12.15. vi fick schemalägga vår dag själva idag vilket självklart resulterade i att alla drog hem efter lunchen. min grupp ska arbeta om brott & straff och vi har valt frågeställningen "varför är inte alla lika inför lagen?" .. jag tycker själv att det är ett ganska intressant ämne, men det finns så otroligt mycket om det och man vet helt enkelt inte vart man ska börja vilket gör att man aldrig sätter igång, det är lite jobbigt ;) nu ska jag fortsätta plugga till kl. 4 och sedan se oth. ikväll kanske det blir träning med linda, jag får se =) ciao!


ungefär såhär ser min fina svenska bok ut
gosh! man får ju huvudvärk bara av att titta på den =P


bättre sent än aldrig

god kvällers! haha ont om inlägg idag känner jag (som vanligt, förlåt).. slutade iallafall skolan vid 3, åkte hem och kollade oth, väntade på mami. när hon kom hem åkte vi till globen för att köpa en brun väska jag hittade i söndags. SJÄLVKLART fanns det inte kvar i brun, så jag fick ta svart. detta gjorde mig riktigt irriterad måste jag säga =P ska kolla om den finns i brun i huddinge imorn, annars får jag väl behålla min svarta. efter globen hade jag iallafall fysträning och efter den har jag bara chillat. stina nämde ordet plugg förut och jag greps då av plötslig ångest. fyfan, har inte ens öppnat mina skolböcker idag. ska som tur är plugga med lina imorn, jag hoppas vi får något vettigt gjort. nej nu ska jag sova. godnatt

juste! efter träningen blandade jag frysta hallon, yoghurt naturell, banan, mjölk & solroskärnor och åt. tro det eller ej men det var skit gott! testa ;)



måndagen avklarad

tjäänna! fan va sämst jag är på att uppdatera asså, och istället för att göra något åt det sitter jag och tjatar om det istället. men vafan, ändring nu! till och med therese påpekade det idag, trogen läsare det där (höhö) iallafall, jag hoppas att ni haft en trevlig och skön start på veckan. (om ni inte visste det så är måndag den veckodag som flest får hjärtattack på) .. jag har gått i skolan duktig som jag är och efter det bara tagit det lugnt. öppnade svenskaboken men stängde den i princip lika fort. fan vad otaggad jag är på plugg, det finns inte. åkte istället och storhandlade med mami & papi. jag anser nämligen att det endast är när jag följer med det köps hem saker som jag vill ha. bl.a. goda flingor och mackor,  te, frukt osv. annars vet man aldrig vad dom som hamnar i kylskåpet. nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen göra en kopp te. hinner nog med en film sen också innan är det sovdags. take care sweeties!


hade på mig min nya kofta idag. jag älskar färgen, och det verkade det vara fler som gjorde =)


sista kvällen på den bästa delen av veckan

hola amigos! har vart dåligt som fan med uppdateringar, men har inte orkat för fem öre. igår var jag iallafall hos jessi med linda och millan, vi lagade mat och hade det allmänt trevligt. vi har fan känt varandra i 11 år snart, helt amazing ju =) .. idag då: jag vaknade vid halv 11 idag och åkte iväg på fotbollsträning, majsigt värre. efter det drog jag en sväng till globen med mamma, fixade lite saker. efter det åkte vi hem och jag duschade, sen käkade vi middag hos kusin. (tacogratäng, hur jävla gott som helst) lånade en massa filmer av dem också, bl.a. min favorit kejsarens nya stil! så grym tecknad film alltså. det har varit en jättebra dag och kväll bortsett från en sak som jag inte vill ta upp här, men jag hoppas verkligen det ordnar sig .. nu ska jag chilla galet och ha lite ångest över skolan. godnatt


klockis


äntligen

tjena tjena. har verkligen inte orkat blogga idag, kom hem rätt sent och har sen dess bara chillat samt fixat mig inför kvällen. äntligen fredag säger jag bara! ska börja med att dra till sofi om ett tag, väntar bara på att segot lina ska bli klar. sen får vi se vart vi tar vägen. ha en bra kväll sötnosar! sup inte skallen av er bara =)


när frida fyllde 16


vi lever för helgen

hola! vad händer? själv käkade jag precis fruktsallad, yummiee! är föresten ett happyface ikväll. guess why? jamen precis, det är fredag imorgon! har en del planer och jag hoppas verkligen det blir en lyckad kväll. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova sött med fötterna på kudden. hare gött!


kan min blogg bli mer somrig eller?


in the air tonight

tjabbahh! kom hem från skolan för ett tag sen. hatar att sluta halv 5. dels för att jag inte pallar en så lång dag och dels för att jag missar one tree hill, bajs. på tal om att missa så missade jag min tandläkartid idag, hur kunde jag? det var riktigt irriterande måste jag säga. betyder ju att jag får ha tandställningen ännu längre (nej jag skulle inte ha tagit bort den idag, men skulle reglera lite stuff som nu får vänta) hehe. aja nu måste jag gå upp och käka, tvingade nämligen pappa att laga mat direkt. cíao


jag älskar den här låten


lalalala

shosan. det var riktigt skönt med en joggingtur såhär sent. nu kan jag känna mig duktig, haha. man får dessutom lättare att somna på kvällen om man sprungit innan =) .. nu ska jag snart sätta mig vid tvn och se nån film som börjar, på 3an. ska försöka plugga lite spanska medan också, men det kommer väl gå rätt dåligt om jag känner mig själv rätt ;) usch jag orkar inte med skolan och allt plugg. känner bara hur mycket vi kommer ha snart. det gillar vi inte!  enda jag vill är att ha helg. menmen man får se det från den ljusa sidan, vad nu det kan vara. att vi utbildar oss för framtiden och kommer få grymma jobb? sajjkens bananer. nej men snart är det ju sommar iallafall (bara 5 månader kvar) - skönt det. men ha en bra kväll allesammans, pusshej godnatt

 
vilket är snyggast? långa eller korta träningstights?


cause I love panncakes

god kvällers! hur seg dag som helst och kom hem runt halv 5. kollade på oth och sen pallrdade jag mig till högdalen och handlade på kicks. hade nämligen glömt pengarna i morse så kunde inte handla efter skolan. iallafall, nu har jag precis ätit middag och sitter och överväger om jag ska gå ut och springa eller inte. jag åt ju trots allt 9 pannkakor idag i skolan (vann vår pannkakstävling, vilket iofs inte var speciellt svårt med tanke på att alla andra sög) hehe kalla mig TjoOcKiiszZ men jag älskar pannkakor. nej men seriöst, ska jag springa eller inte? ja eller nej? .. jo jag tror jag tar och gör det. mässvarvet är inte så långt ju. so long!




jan in my heart liksom

tjululu. fysen gick prima (håller för tillfället på att bearbeta tanken på hur najs min träningsvärk kommer att vara imorn) nej men egentligen är det ju bara skönt med träningsvärk, då vet man ju att man gjort bra ifrån sig, höhö. insåg föresten att jag knappt har några svenska låtar på min ipod, så håller på att rätta till det problemet nu (a) .. bjuder på en solklar favorit, jan johansen - se på mig. säger bara min och nicens låt! haha minnen


 den är ju bara för bra? det får ni för fasen ta och hålla med om! haha
nej nu tänkte jag läsa min efterlängtade tidning och sen sova. godnatt på er! =)


i need

shubresh. shit vad varmt det blivit i mitt rum känner jag. väldigt skönt med tanke på att jag frös hela tiden förut. stort tack till värmegolvet och mattan, haha. jaja, sitter iallafall och chillar här vid datan, i väntan på stina. såg föresten att jag fått ett nytt nr av veckorevyn idag, jippi! tror dock att jag ska ta och läsa den senare ikväll, så jag har något att se fram emot liksom (a) den är ju så bra! .. nu tänkte jag istället berätta vad jag ska ta och köpa imorn efter skolan, bara för att det råkar vara så stört intressant (eller för att fördriva tiden)


 
ny rouge, från isdaora, jag ska dock ha en annan färg. sen niveas creme peeling som är stört bra. två prylar jag verkligen behöver, tur att jag fått mina pengar idag =)


jag ser det snöar

tjena. hoppas ni haft en bra dag, min dag har varit både bra och hemsk. det var ingen höjdare att gå upp halv 7 för att sedan sitta och vänta i 2 timmar i skolan pågrund av sjuk lärare, jag var alltså dödstrött exakt hela dagen. vädret är ju bara för deppigt också, så på så sätt har det varit stört onajs. men som tur är har jag störtsköna klasspolare som alltid gör en glad. wihi jag är lyckligt lottad. nu sitter jag här med en latte och sockerkaka (jag vet, jag skulle inte äta onyttigt men nån godsak i vardagen får man väl unna sig. plus att jag faktiskt har fysträning ikväll höhö).. nej nu ska jag se oth. ha det great!


Brooke (Sofia Bush) är ju bara för söt!


ge mig en fet semester

halljosan. lång skoldag idag, slutade 16.20 och sedan var jag hos tandläkaren. fortfarande inte ett enda hål under mitt 16 (snart 17) åriga liv, woho!.. nu har suttit och kollat resor hur länge som helst. jag och linda har bestämt att vi tänker ta en sista minuten på typ påsklovet. jag ska fan övertala mamma, så svårt kan det inte vara. jag måste iväg till värmen!.. nej men nu ska jag hoppa in i duschen, se ya later sweeties!




jag blir bara så irriterad

helveeeeeete! varför ska allt jag äger gå sönder eller försvinna? lika bra att jag gräver ner mig och aldrig kommer tillbaka. ungefär så känner jag just nu. var redan tillräckligt deprimerad av någon anledning, och det blev fan inte bättre när detta hände. jag ställde bara ner min bärbara dator i sängen för att gå upp och fixa en kopp te. när jag är där uppe hör jag helt plötsligt en duns, och när jag kommer ner igen har datorn ramlat pladask ner på golvet och fällt ihop sig. jag öppnar den och ser då en spricka över halva skärmen. kan det bli värre? svar NEJ. någon som vet vad det kan kosta att laga en bärbar datorskärm? går detta på garanti, snälla, någon som vet? I need some fucking help here.


förlåt älskling


helgen är slut

tjenixen, hemma från västertorpshallen nu. har väl i stort sett spenderat hela min dag där. först fotbollsträning, sen stannade jag och åt med nicen och bella, och efter det kollade jag älvsjös match mot vendelsö, som tyvärr inte gick något vidare. men that's life, kul att träffa alla var det iallafall. imorgon är det skola igen, mindre kul. men som tur är har vi inte speciellt mycket prov och grejjer just nu, så det är ju skönt. aja, nu skajag  ta och hoppa in i duschen, men det blir nog ett inlägg till innan sovdags. cíao!


bella tränade med oss idag också, kändes ju nästan som förut (a)
hoppas du kommer tillbaka sötnos, vi har saknat dig som sjutton!


it's a beautiful day, not

hejsan svejsan! har nog inte sovit såhär gott på riktigt länge, bortsett från att jag vaknade vid 8 och dog av törst. kvällen igår tillbringades i nacka tillsammans med sara lisa lina och bella, det var inte feta partajet men roligt hade vi ändå =) nu ska jag äta något och sen åka iväg till högis och sola med lina. vid 3 ska jag på fotbollsträning och lite senare ska jag se en innebandymatch. ha en bra söndag allesammans! pusshej leverpastej

- bild kommer -

heron, the place to be?

tjabba tjena! kom nyss hem från heron city. jag följde med linda och bytte lite stuff på team sportia, sen slank det ner en fika på wayne's också. mumsigt värrre! ikväll blir det party partaj med tjejerna, hej jag är taggaaaad!


lina honey har föresten klippt av en bra bit av sitt hår, plus att hon har färgat det brunt.
en sak verkligen värd att nämnas här tycker jag. hoppas det blir snyggt, jag får se det om ett tag =)


lördag

dålig uppdatering, sorry för det! hoppas ni hade en bra fredag iallafall =) själv åkte jag in och fikade med nicen och linda efter skolan, på blå fåtöljen. man skulle nästan kunna säga att vi är stammisar där, haha. sen efter det drog jag hem och chillade ett tag, åt, och sen träffade jag l & n igen. vi var rätt trötta och orkade knappt göra någonting så vi åkte upp till högdalen och köpte massa godsaker, sen åkte vi hem och gjorde marängsvisch och kollade på sex and the city. jessi kom över också och vi hade det allmänt majsigt. nu ska jag fixa lite i mitt rum och sen ringa lina (som btw har klippt sig och idag ska färga håret brunt).. men jag skriver lite senare. puss på er


nästan så man drömde mardrömmar om grädden i natt ;P


I can't wait

hellOo! kom precis ur en varm dusch, fyfan vad jag frös efter att ha tränat utomhus ikväll. jaja, trots de lite för många minusgraderna hade vi kul, som vanligt. faktum är att jag var ganska deprimerad innan jag åkte iväg på träningen. inte för att något särskilt hänt men jag var bara allmänt nere. tack för att ni finns tjejer och för att ni alltid lyckas sprida så jävlans mycket glädje! men det bästa kommer nu.... träningslägret i italien blir tyvärr inte av eftersom de vi skulle sammarbetat med drog sig ur eller något. lite tråkigt, men vad gör det när vi ska på cup i Holland i sommar istället? Woho I'm so fucking happy! .. det blir stört najs säger jag bara, längtar redan ihjäl mig. nej nu är det time to sleep. man ska ju orka morgondagen i skolan också, sen är det helg!


sist men inte minst vill jag bara tacka gud för denna himelska frukt. Kiwi är faktiskt den enda frukt (förutom ananas) som jag skulle kunna äta istället för godis, så god är den. åt föresten 7 stycken när jag kom hem från träningen. det är inte farligt hoppas jag?


let's go orange!

Tjenixen! nyduschad och fräsch. Tänkte bara upplysa alla om en sak. Läste i Veckorevyn att orange kommer vara 2009's färg. så allesammans, jag antar att det är detta vi ska satsa på i år! *ler stolt över collaget*


känns som att jag gjorde rätt i att behålla min oranga iPod


veckorevyn

tjena kissemissar! haft en bra dag? min har varit väldigt skön trots att jag har störd träningsvärk, haha. kom hem från lina lagom till one tree hill, och efter det satt jag med mitt första nr av veckorevyn ett tag. jag beställde/fick nämligen tre nr gratis på någon hemsida förut när jag var med och tävlade om något. najsigt värre ju! älskar att läsa alla såna tidningar. så mycket tips och inspiration, plus att jag bli så glad av någon anledning =P haha. nej men har inget mer att tillägga just nu, ska väl hoppa in i duschen snart. slänger in ett inlägg om ett tag. hej sålänge =)

  

tummen upp för resursdag

god dagens på er. steg upp ur sängen halv 1, så jävla skönt! nu har jag precis lagat mat och dunkat musik på högsta volym. blev mästerkockens kötbullar, orkade inte göra något annat haha =P.. det var yummie, och nu ska jag alldeles strax pallra mig iväg till lina och skriva klart vår geografiuppsats. ni får ha en trevlig onsdag. pusshej


najsi


oa hela natten

tjännatjänna! hemma från fysen nu, eller det var ett tag sen, men har käkat melon. (intresseankan runkar höhö).. haha på tal om melon. igår när jag ställde en fråga till jossan, något i stil med "skulle du göra det för en miljon?", så svarar hon förvånat "för en melon?" wierdo, haha. men iallafall. fysen ikväll gick bra, och vi hade stört kul trots att jag fruktar dessa hemska träningar. ni gör mig dag bruds, och ni vet vilka ni är. jag älskar mitt fotbollslag helt enkelt, finns få jag har roligt med. jag hoppas verkligen att det blir träningsläger till italien i vår. men vi får väl se =) .. nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig framför tvn hela natten lång efter som vi är lediga tomorrow. woho woho woho så jävla najs. kanske blir ett inlägg till, annars säger jag pusshej och godnatt nu


min älskling till höger


tuesday baby, tuesday

hello! tisdagen avklarad, jippi! provet gick helt okej och imorgon är vi lediga, hur skönt som helst men ska dock plugga geografi med lina då. jaja, i rätt sällskap blir det förhoppningsvis lite roligare. vi brukar ju få en del galna idéer. men nu är det one tree hill som kallar, sen ska jag nog ta och käka något också innan jag dör av hunger. ikväll står det fysträning på schemat, vilket jag inte direkt ser fram emot. men vi hörs efter det, hare bra! pyssss


en dag råkade jag sara och lisa ha samma tröja på oss. hur lyckas man? =)


summer feelings

tjolahoppsan! som vi alla vet är jultiderna över nu, och jag gissar att jag inte är den enda som längtar ihjäl mig till sommar, värme och ljusa nätter. därför har jag nu bytt tillbaka till min gamla design som väldigt många verkade uppskatta. vi alla vill väl ha denna årstid så fort som möjligt, så varför inte börja redan här och nu. alltså, från och med nu är det här sommar-och-glädje-bloggen! great va?


som grädden på moset liksom. ser det inte underbart ut eller?
 italy 08, missssss


smells like heaven

hello! hur är läget med er? själv har jag nackspärr av någon konstig anledning, plus att jag är förjävla trött såhär efter första skoldagen. skulle verkligen behöva plugga också, men jag orkar fan inte göra ett skit, så har lite ångest. men ja, om man bortser från det så är det prima ballerina! tänkte tipsa er om min nya parfym jag köpte på kryssningen. Live Luxe by Jenifer Lopez, den luktar så stört jävla gott!



måndag

god morgon! sitter här med en tallrik gröt och laddar inför dagen, haha. idag går jag till 16.20, suck. när jag kommer hem ska jag plugga krim. och sen bara chilla antagligen. ha en underbar dag! puss


jag och bror på kryssning, sådär lagom fula


disneydags!

tjabba tjena! imorgon börjar jag 10.45 så nu har jag typ ägnat hela kvällen åt att ladda in en massa disneylåtar på podden. haha men vadå? dom är ju bara såååå bra! framför allt alla låtar från lejonkungen, jag älskar dom! gör inte ni? fast känns som att man nästan blir lite för glad och pigg, jag kommer förmodligen aldrig att somna nu. haha. här har ni iallafall en av dem! enjoy

Frågan är vilken som är bäst, en värld full av liv eller a circle of life, dvs. den svenska eller engelska versionen. vad tycker ni?






tomorrow is the day

god kvällers! haft en bra söndag? själv har jag bara tagit det lugnt hela dagen, städat och fixat, sen laddat in massa ny musik på min ipod, wiho! nu på kvällskvisten drog jag också en sväng till högdalen och solade med linda, och har faktiskt fått färg ser jag (vilket jag kommer att ta tillbaka imorgon när jag träffar lina som kommit hem från thailand).. hehe. nej men iallafall, påväg hem från högdalen slog det mig att jag var riktigt sugen på något gott, och gissa vad det blev? Ben & Jerrys såklart! imorgon börjar liksom mitt nya schema och därmed mitt nya liv, eller något sånt. från och med då ska jag verkligen inte äta onyttigt skit, plus att jag ska träna mer. fotbollen börjar ju nu den här veckan också, ska bli skönt som fan! saknar ju alla underbar girls. sen ska jag försöka förbättra bloggen också, känner att det vart lite halvdåligt på senaste tiden. så jag säger bara, från och med imorgon! haha, vi får väl se hur det går helt enkelt. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en kopp te samt försöka banka in lite kriminologi vett. vi har prov på tisdag, usch. aja, pusspuss på er

det finns liksom inga ord som beskriver den här himelska glassen, visst?
men det är sista dagen av helgen och detta var sista njutningen. imorn gäller det!



helgen

hello, söndag idag då och stina gick nyss hem. egentligen ville jag träna och sola nu idag men linda kunde inte =( buhu. så får väl se vad jag gör istället, skulle behöva plugga en del också *suckar som fan*. iallafall, kan dra vad jag gjort i helgen eftersom jag inte gjort det tidigare. blir med lite bilder


fredag.
bio med linda och nicen (wallander) - den va grym! 
efter det lallade jag runt i stan med smbe brudsen. fråga inte vad vi gjorde 

   
lördag.
var hos frisören på morgonen, klippte topparna och gjorde blonda slingor. sen var jag i stan och stekte med nicen. åt bl.a. glass på montis. yummie! sen på kvällen hade vi födelsedagsfirande här hemma för bror som fyllt 13.

och idag är det söndag. jippi! not
pusshej so long


gästinlägg soffan

hellOo! (julia) nu sitter jag här och tittar in i en vit vägg, lisa håller på med mitt hår, jag får orgasm och klockan går sakta men säkert närmare 2. snart bara en halvtimme kvar! då ska jag in till stan och byta mitt busskort, samt köpa nicens dagliga behov åt henne! men nu ska jag byta ut mig mot sofi, som hemskt gärna vill skriva en liten rad här..

hej jag heter sofi och jag är 16 vintrar, min pappa är polis och jag tycker om att garva åt jullan. Min favorit mat är taco.

vet du någon fest i helgen kontakta julia!!

puss och knull / sofi


gästinlägg lisilutto

Allt känns så skit, alla bara mobbar mig hela tiden, vafaaaaan ere mitt fel att jag har talsvårigheter eller?!!!!!!!!!!!!! bara för att jag gillar m-anna ere inget fel på mig?? jag vill bara säga en sak till världen, och det är att SLUTA MOBBAS OCH TA MIG PÅ ALLVAAAAAAARRR. P.S  cassandra&jenny e bögar.

Mvh. Lisa


wallander in my <3

tjolahopp! det blev simning i farsta tillslut, mycket skönt! =P (och jobbigare än man tror, faktiskt) .. när jag sen kom hem runt halv 9 käkade jag middag, vilket kanske blev en aning sent. men jag antar att det kanske bara är bra med tanke på att jag vaknade 4 inatt av hunger. var en väldigt konstig händelse måste jag medge. magen liksom värkte och jag mådde stört illa, men efter en banan kändes det lite bättre och jag somnade om, haha! (a) värsta dramatiska händelsen jao. iallfall! imorn är det som sagt fredag. då ska jag gå i skolan till klockan 2, sedan ska jag in till stan och utreda några ärenden, sedan vid 5 ska jag käka middag och gå på bio med denice och eventuellt linda. vi ska självklart se den nya wallanderfilmen - hämnden! och eftersom jag förmodligen är världens största fan av wallanderfilmerna så längtar jag ihjäl mig =) hihih. nu är det duschen som kallar.. ha en förjävla bra dag imorn, för det ska jag ha!




ärtsoppa & pannkaksdagen

sho bresch! slutade vid 4 idag, och då åkte jag självklart hem och såg one tree hill as usual! nu sitter jag här och försöker hitta något kuligt att träna med linda. vi får se hur det blir med det. imorgon är det fredag, vilket jag är väldigt happy över. känns som att det blir en bra helg det här! pusshej so long


en kär vän =)

shosan! kom nyss in efter en långpromenad tillsammans med linda. träna kunde vi inte göra för det fanns inget passande just ikväll, så det får vi ta imorn istället. promenaden var iallafall skön trots att det var stört kallt! var också otroligt kul när linda dampade på en viss person, det löd ungefär såhär "alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen, det känns som att ha någon irriterande jävel som sitter och kliar en i armhålan. man vill bara klappa till personen"
 HAHA, inte bara jenny & cassandra som lägger roliga kommentarer idag. hela dagen har varit full av skratt tycker jag allt, härligt värre! .. men nu ska jag ta och hoppa in i en varm dusch, sen blir det nog en kopp te. have a good night!


haha grekland 05. så mycket minnen enda sedan 6års. och det blir mer, visst?


back to school

hejsan hoppsan. första skolan efter lovet avklarad. najs att träffa alla igen, har saknat mina bruds som sjutton! vi snackade om grekiska gudar hela dagen och sedan kollade vi på på Troja till klockan tre, sen slutade vi. när jag kom hem satte jag mig vid vår nya tv och såg one tree hill (dvs. världens bästa serie) .. på tal om tvn så skiljer det bara 8 tum mellan den här och den gamla, men den här känns betydligt större. och det bästa är att jag ska få den gamla i mitt rum, I'm so fucking happy! .. senare ikväll ska jag förmodligen iväg och träna med linda, men det lär bli efter middagen. nu ska jag bara chilla galet. ha en bra kväll! =)


klockrenaste trion ever, inte en dag utan att man får sig ett gott skratt med er!

dagens kommentar säger jag bara:

Cassandra (helt plötsligt, när vi är påväg till pendeln idag) :
- haha, man kan se vad som händer bara genom att kolla på jennys näsa! när hon är på fest har hon foundation på den, när det är vinter är den röd!
 (jenny hade röd näsa just då)

alla börjar garva

jenny (till cassen):
-och när det är halloween sätter jag på mig din!

HAHAH ni är så jävla klockrena brudar

(detta kanske var lite internt, men saken är den att när någon frågade jenny för längesen om hon använder foundation svarade hon: nej, eller asså det händer att jag tar lite på näsan när man ska festa till det! och det är något vi skämtar om typ hela tiden, därför var det kul)


kryssning

hej alla glada! själv är jag inte så jätteglad, längre. har försökt komma in på internet i ungefär en timme men skiten laggar ju som in i helvete hela jävla tiden (ursäkta språket) så det var inte det lättaste. nu är klockan halv 1 och jag har skola imorgon så måste egentligen sova. men hinner dra lite kort hur min dag har varit.

var ju som sagt på kryssning, så vaknade upp runt 11 av att farmor knackade på hytten. varken jag eller min käre bror var taggade på att gå upp så vi sket i frukosten och somnade om till ungefär halv 1. när vi vaknade då gick vi och tog en drink, haha blev champagne då för min del *snackar som på lidingö* .. najs frukost liksom, med tom mage =) senare åt vi lunchbuffé och efter det gjorde vi allt-vad-man-nu-gör-på-en-kryssning. jag köpte en parfym, men förutom det spelade jag väl bort en jävla massa pengar samt köptelite godis. jag har kommit fram till att det är typ det enda dessa båtar går ut på (så länge man inte är 18) - alltså viktökning och att man blir pank. menmen, vid 6 kom vi tillbaka till sthlm och åkte hem igen. drog nästan direkt till högdalen och solade med linda så nu ser jag ut som en soltorkad tomat (eller kanske bara tomat, vettefään) aa och efter det åt jag lite och kollade på gone baby gone med familjen. imorn är det som sagt skola vilket kan ta sig men ska som sagt bli kul att träffa alla. nu är det sovdags för min del. hoppas ni haft en bra dag/kväll, pusshej


såhär kul kan man ha med självlysande drinkpinnar

PS! LILLEBROR FYLLER 13 IDAG (eller ja, igår) och det var därför vi var på kryssning btw. grattis aggieboy!



tidsfördriv

goodmorning sunshines! gick upp för ett tag sen och sitter bara och chillar. fick ett sms av linda som ville träna och sola och jag hade hemskt gärna hänkat på henne. men jag har lovat mamma att fixa i mitt rum och sen ska jag ju på den där kryssningen (suck). iallafall, hittade en liten lista hos nicu som jag självklart tänkte kopiera..


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

 japp


2. Höll du några av dina nyårslöften?

hade typ inga löften haha


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

nepp


4. Dog någon som stod dig nära?

nej, tack och lov för det
 

5.Vilka länder besökte du?

Spanien, Italien 2 gånger, och snart Finland dåra (får Åbo ligger väl där?)


 6. Mest efterlängtade möte?

Italien antar jag. var helt underbart


 7. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

ja det finns saker

8. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
26/1 & 21/2, sen en jävla massa  dagar som jag inte vet exakt vilket datum. bl.a. skolavslutningen, alla dagar i Umeå, Italien och Visby. helt ärligt tror jag att jag kommer minnas hela det här året!


9. Bästa minnerna ifrån sommaren 08?

oj, aallllt... nej men Italien, Umeå, Visby och alla nya vänner, alla fester.


10. Vad var din största framgång 2008?

att gå helt själv till en skola och få det så sjukt bra


11. Största misslyckandet?

säger som denice, fotbollen. jag har inte gjort det bästa ifrån mig helt enkelt, åtminstone inte på höstterminen.


12. Största misstaget?

det vet jag inte. allt som inte dödar en gör en bara starkare så


13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

inte allvarligt, inte vart sjuk på ungefär ett år heller så =)


 14. Bästa köpet?

no idea, finns mycket


 15. Träffat/Sätt någon kändis?

det har jag nog, men inget "big moment"


16. Vad spenderade du mest pengar på?

Nöjen och mat, haha


17. Gjorde någonting dig riktigt glad?

finns så mycket


18. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
homecoming, no air, bag in da box, infinity 2008 och en jävla massa andra låtar


19. Har någon du känner tagit körkort?

vet inte haha, säkert =)


20. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

gladare tror jag, eller jag vet inte. har väl vart upp och ner

21. Vad önskar du att du gjort mer?

tagit vara på exakt ALLA stunder.


22. Vad önskar du att du gjort mindre?

vet inte :P


23. Hur tillbringade du julen?

Med familj och lite släkt


24. Blev du kär i år?

inte direkt
 

25. Favoritprogram på TV?

ONE TREE HILL


26. Bästa boken du läste i år?

Å andra sidan


27. Största musikaliska upptäckten?

haha vad menas med det? nya artister jag börjat lyssna på? massor!


28.  Något du önskade dig och fick?

ja, nästan allt faktiskt.


29. Något du önskade dig men inte fick?

ja, men det ska jag köpa själv =)


30. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

skola (är nästan säker) och tog emot gratulationer, var med familjen.


31. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

ja såklart, men ingenting kan vara perfekt


 32. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?

beror väl på. har väl följt modet till viss del, men den har väl inte vart så "speciell"


 33. Vad fick dig att må bra?

alla glada och positiva människor


 34. Läskigaste upplevelse?

det finns en del


 35. Äckligaste upplevelse?

beror på vilket sätt. en del saker i italien haha


36. Årets fest?

alla som behöver veta vet redan vilken!


37. Vad är du mest stolt över från 2008?

oj, svår fråga. men bl.a. mitt val av skola

38. När var du mest nervös?

haha tänker jag inte skriva här :P


39. Där du tillbringat flest helger?

Fotbollsplan, örby (hemma hos mig haha) och ja, lite överallt 


40. Vad fick dig att må dåligt?

Inga konkreta svar där.. men självklart har man upp och nergångar i sitt liv


41. Vem saknar du?

Lina! kom hem från thaaaaaaaaai
 

42. De bästa nya människorna du träffade år 2008?

Alla underbara människor i min nya skola, plus att jag blivit tightare men folk jag knappt kände förut

43. Ditt mål för 2009?

att orka skolan med vårt nya schema, samt äta nyttigare + mer träning haha


44. Vad längtar du till år 2009?

inget förklarar min längtan efter sommaren :P



 


söndag

helluish! kvällen har spenderats med nicen millan manne jesper och marcus, mycket trevligt. back in the days liksom. vi gjorde inget speciellt, drog till donken ett tag och bara allmänt chillade. imorgon åker jag på kryssning vid 5 tiden, innan dess ska jag fixa i mitt rum och "installera" lite nya prylar där, najs! kommer hem från kryssningen den 6e och den 7e börjar skolan. jag är så jävla otaggad så det finns inte! enda bra är att träffa alla, miss my girls! aja nu ska jag duscha pusshej

 
köpte ett par chinos och en tröja/tunika


sen blev det lite småsaker så som strumbyxor, överstrykspennor (till plugget jao), nagellack, brun-utan-sol-bodylotion och deodorant. nödvändigt stuff


sen lite underkläder på köpet, alltid najs

vi tog även en fika på wayne's, det var ju ett tag sen. yummie!


lalalala

tjabba. inte uppdaterat så mycket på senaste men orkar inte, man måste ju ta vara på de sista dagarna av himmelriket! blir som vanligt igen sen när skolan börjar. igår var jag iallafall på st cupen med nicen och några hela dagen, det var trevligt värre! idag har vi vart i farsta och shoppat galet, och nu gör vi inte mycket. åker på kryssning imorgon och kommer hem dagen innan skolan börjar så vill hemskt gärna ut och göra något nu! frågan är vad? aja får väl se. ha det bra pusshej! =)

pics

   
   

orkar inte lägga upp fler, somnar snart haha. pusshej

 

2008

hello! åt nyss och ska alldeles strax iväg så lägger in bilderna senare =) .. men kom på att jag glömt resonera år 2008 här i bloggen, det måste ju göras! hehe. kommer säkert glömma jättemycket, men här är lite av alla saker som hänt under året:

- fyllt 16!
- vart i barcelona med familjen
- åkt skidor i hälsingland
- träningsläger i norrköping
- klassresa på gotland, oförglömligt
- lämnat 9D och sturebyskolan (mycket tårar)
- tillbringat 2 underbara veckor i Italien med stina
- Umeå cup med laget, 5 dagar jag sent glömmer
- varit i visby med nicen, roliga och störda minnen som fan
- börjat ny skola och fått en massa nya underbara vänner
- vart med om många spårade, men samtidigt roliga, fester
- fått en underbart söt bebis i familjen - Elton (kusins son)
- skaffat ett landställe på värmdö + en liten båt. många härliga dagar som spenderats där, både under sommaren och julen. julafton var en bruten tradition, vi brukar alltid fira hemma.
- varit i Milano över nyår. verkligen en bruten tradition, men najs.

det var ett stört bra år måste jag säga, men jag känner på mig att 2009 blir ännu bättre! gör inte ni? =)


back on track

hemma igen! resan gick bra och var hemma här igen typ 01.15. var som sagt en trevlig resa, men jag säger bara en sak: there is no place like home! slänger in lite pics senare ikväll, nu måste jag rusa. puss heeej!




RSS 2.0