maskerad!

halloooj. bodypumpen gick bra och kmr förmodligen inte kunna gå imorn as usual haha. efter den åkte vi iallafall hem till lisa och åt en grymt god sallad samt pluggade lite psykologi. Å to the N to the G to the E to the S to the T eller vad. jag åkte hem ungefär halv 3 och nu har jag precis fixat mig lite och packat min bag helt proppfull med kläder och stuff. ikväll blir det maskerad för min lisas och linas del, vi ska vara pirater haha (a) haha blir nog stört kul för jag har sjukaste outfiten. ska försöka få med kameran ;) nu måste jag rusa. ha en trevlig kväll för det ska iallafall vi ha!


yeah


bodypump nästa

goodmorning sunshines! igår blev det fredagsmys at my place med lisa. hon sov här och nu är vi uppe i hyfsat god tid tycker jag, vi ska iallafall köra bodypump om ungefär en timme, naajs! måste tagga nu, skriver sen c-ya!




fredag

hejsan hoppsan. sitter och stirrar i  mitt rum, måste verkligen städa innan jag drar in till stan med lisa och linda. sov hos johan igår och gick upp sjukt tidigt för att han skulle iväg på cup. var bajstrött men värt vare för fick iallafall träffa honom! nej nu måste jag fixa mig och som sagt, städa! c-ya people



whatcha say!


hemma från barcelona

tjabba tjena mittbena! blev väldigt stressigt i söndags så jag hann inte ens skriva hejdå i bloggen men nu är jag iallafall hemma igen efter att ha spenderat 5 dagar i underbara Barcelona! när vi var där förra året betade vi av de viktigaste sevärdheterna så den här gången kollade vi bara på några saker och var på två museum, annars kollade vi affärer och åt god mat (a) chillade galet med andra ord! temperaturen där låg på 25 grader. hur najs? känns lite jobbigt att klä på sig vinderkläderna nu igen efter att ha gått i bara tröja/t-shirt i 5 dagar. usch och fy, fick fan frostskador när jag kom ut från arlanda. menmen, nu sitter jag i mitt andra världskrig till rum och gör ingenting. senare ska jag förmodligen träffa min pojkvän som jag saknat galet mycket. hörs imorn pyyysss!

   
   
lite pics. mer eller mindre snygga ;)



nu kör vi!


lördag

tjenixen. vet inte vad vi jag och lisa höll på med igår haha ;) vi letade fest som helt desperata men allt sket sig och när vi tillslut fick komma på en i gullmars hade vi redan installerat oss på café 60, så icke. kvällen slutade iallafall hemma hos johan för min del, efter många om och men. idag var jag på shoppingtur i högis med lina och linda, sajjk. kom hem runt 4 och sen dess har jag bara fixat mig samt försökt börja packa inför imorn, åker nämligen till Barcelona då! men nu ska jag gå upp och hjälpa lisa med maten, undra vad mästerkocken hittat på! lina kommer även hit och senare bär det av till rebecka som har födelsedagsfest. hoppas på en rolig kväll ;)


grattis toplessrebecka! :D




fredag

heje! äntligen fredag och äntligen lov, YEEES! drog till liljeholmen med mamma efter skolan och checkade in nya köpcentrumet, rätt bra faktiskt fast stört mkt folk ;) köpte en del saker och därifrån åkte jag sen till lisa där vi käkade tacos, gottgott! nu sitter vi i mitt rum och har precis fixat klart oss för utgååång! haha vetefan vart denna kväll bär men det blir säkert bra. ska taggish nu skriver imorn, c-ya!




pepp slash depp

tjohej. filmen var as skön och rolig, rekomenderas starkt ;) kom hem runt kvart över 8 och då satte jag mig med kukfitthormatten. blir fan galen för nu kan jag ännu mindre än vad jag kunde igår, fråga mig inte hur det kommer sig.. har jag iallafall prov och en jävligt lång fredag framför mig imorn men sen är det LOV LOV LOOV!!!!!!!!!  helt jävla underbart att slippa helvetet en vecka!


ehm, ingen vet..


biodags

slutade rätt sent idag och skulle verkligen behöva plugga matte nu, men seriously vem pallar? ska på bio istället och se UPP ;D matten får jag väl ta någon annan gång, dvs typ inatt. cíaoo!


haha den verkar fett skön juuu



exakt 4 månader tills jag fyller 18

shosan! insåg precis att jag fyller 18 om exakt 4 månader, huuur naaaajs? får dock lite ångest kring om jag ska ha fest eller inte osv, dont wanna talk about it hehe. en annan sak jag konstaterat är att jag förmodligen inte kommer komma upp ur sängen imorn, haha. eller jo kanske imorn, men inte på fredag. men ska iallafall ta och sova nu. och jag hälsar träningsvärken varmt välkommen! natti

   
  
hehe kollade även på bilder från gamla klassen precis, ibland saknar man det bra mycket ;'d


body pump, tagga!

tjabba tjena. dagen har tillbringats i skolan och sedan hemma hos mig med lina lisa och matteboken. johan kom även förbi ett tag :) nu sitter jag och väntar på mat, fajitas yummie! sen ska jag iväg och träna med lisa. gillar egentligen inte att träna såhär sent för man hinner alltid bli trött innan då, men ääsch dunkar man musik håller man sig nog vaken (a)


yeah



tisdag

tjenixen. idag var en sån dag när jag för en gångs skull fått något gjort. kom hem runt 3 och då pluggade jag matte ända till middagen, det kallar jag duktigt! känner att jag har koll på det mesta nu men ska plugga in det sista imorn. skrev även klart min krönika så nu är den ur världen (: wuhu! efter middagen åkte jag med pappa och storhandlade. blir liksom bäst när man följer med ;) nej nu ska jag dricka te och kolla på nån ny serie stina tipsade om. imorn börjar jag 10.30 så får sovmorgon, asnajs. sen blir det plugg och träning med lisa. b-pump, det kallar jag back on track. är fett taggad! tjoheejjj


dom här reklamerna är ju typ fett kränkande egentligen, men ändå stört kul hahah:P


bra skit


tjena soffpotatis

tjabba! imorse vaknade jag upp hemma hos stina med johan och felix som kom dit igårkväll. vi chillade där ett bra tag, bakade bakade bl.a. en fjantig highschool musical tårta, mycket överskattad haha ;) sedan drog grabsen och jag skulle också hem men glömde min jacka så fick gå tillbaka vilket resulterade i att jag fastnade i soffan med stina ett jävla tag. käkade även och sen drog jag hem till mig och träffade lisa. vi snackade skit och kollade tv. jajses va jag sett serier idag alltså, samanlagt despan, grey's, oth, gossip girl och playa del sol. inte likt mig! segt eller vad, men det gör inget för imorn äre fucking back on track eller hur lisaaa? ;) äntligen äntligeeeen kan jag träna igen. helt amazing verkligen. nej men ha en fortsatt bra kväll, ska sova eller nått


öhm yummieeeeeeee


heldag med laget

gooodkvälleeers people! kom precis hem från att ha spenderat hela dagen med mitt kära fotbollslag. började dagen på sätra ip där vi kollade på damlagsmatch, och sedan begav vi oss till råsunda där vi såg aik - gefle. fan vad jag börjat hänga där nuförtiden känner jag ;) drack för övrigt skitäckligt kaffe med pulvermjölk. det var första och sista gången kan jag meddela. efter matchen åkte vi iallafall till en grekisk kolgrill i stan och käkade middag, mycket trevligt :) nu sitter jag hemma hos stina och chillar. sara och fiffi kom även hit precis, kul att träffa dom för det var riktigt längesen :D nej nu ska jag vara lite social. c-ya bitches!




manligt yeah

tjohej! kom precis hem från hanna där jag haft transformerskväll med hanna lisa sara jenny hanna och elin. mina kära vänner stönade högt och ljudligt, och observera att detta inte var pågrund av några grabbar utan megan fox. men nej nu ska jag faktiskt ta och sova, trots att klockan bara är kvart över 12. bra jobbat julia ;) imorn är planen att jag ska bli helt frisk!


fredagsmys

shubresh! imorse vaknade jag hos johan som hade studiedag hela dagen. ni kan ju gissa hur taggad jag var på att gå från honom och en varm säng till en äckligt lång historialektion med lars. fan va det tog emot, men jag lyckades! hehe. slutade även bajs sent men nu sitter jag iallafall här hemma med lisa och väntar på middagen! ikväll blir det filmkväll med brudarna, wiee!


fina flickor


torsdag

hejee! slutade skolan 2 idag och då vare hem till lisa för att hitta hennes fucking pin-kod som smartasset tappat bort. vi chillade där ett tag innan vi drog hem till mig och gjorde en idrottsläxa, gulligt. nu har jag precis käkat middag och gör inte alls mycket. ska läsa ut det sista i min svenskabok och tvinga mami att skjutsa mig till johan sen. lisa får åka med oss då eftersom hon ska till felix. "vadå bor han också där? gud vad fjantigt" hahah :P

 
mupparnas muppar javeet


sverige - albanien

halloj. har varit och sett sverige - albanien så kom precis hem från råsunda. sverige vann så det var najs, men fuck vad kallt det vaaaar! nej nu ska jag ta och skruva upp värmen i mitt rum och krypa ner i min förhoppningsvis varma säng, imorn är det ju skola som gäller! börjar 11 och slutar 2 så det blir dock en kort dag med endast 2 lektioner, yeah! godnatt på er gott folk




glädje

shohejsan. dagen har bestått av chill/plugg med lina och lisa. lite senare drog lina hem och då gick jag och lisa och hyrde mamma mia (kostar ju bara 19 spänn, hehe) fan vad glad man blir av den filmen alltså. favoritscenen är den här.. väcker även en del minnen ;) haha jag tror att de flesta som har mig på fejjan fattar vad jag menar :P .. nej nu - fotboll!

 
jadu lina vad ska man säga? (a) dansa-med-simfötter-i-min-säng, haha..


resursdag!

tjabba tjena! gårkvällen spenderades efter många om och men med lina. vi såg halva wallander-cellisten och snackade om allt mellan himmel och jord. runt 12 var vi så trötta att vi dog i min säng, och idag låg vi i sängen lääänge, grymt skönt! nu sitter vi och väntar på seglisa och sen är det grammatikplugg som gälller. men tills dess, glosor!




love ya broooe

hola amigos! mitt internet fuckade upp sig igårkväll så jag kunde inte skriva då menmen nu funkar det iallafall på övervåningen, alltid något. det jag tänkte säga var bara hur jävla skön min lillebror är. han kan få mig att garva så stört jävla mycket så det finns inte, för vi har exakt samma humor! hahah he's so klockren (y) nu vet ni det också! aja, idag då. var en riktig pissdag i skolan. mådde otroligt jävla dåligt, helt sick. men som tur var slutade jag 2 och sen kom johan hem till mig när han slutade så då blev jag glad! :) <3 nu sitter jag och chillar här och funderar på vad jag ska göra ikväll eftersom jag är ledig imorn men ingen kan ses. det suger! aja jag får väl se. puss på er




måndag

tjabba! då var det en ny skolvecka att se fram emot nu då, härligt ;) fan vad det tog emot att gå upp ur sängen imorse. om det inte varit för att mina måndagar är väldigt korta hade jag nog legat kvar kan jag ju säga. menmen slutade 13.15 och kom hem för ett tag sen. nu ska jag dricka te och plugga arslet av mig ett tag. här har ni lite bra musik. me lajjjk




godkvällers!

jag skulle nog verkligen inte ha spelat match idag, känner det nu :P för det första känns det typ som jag har svalt en get eller något, så tjockt är det att andas. inte speciellt najs. menmen jag hoppas skiten ger sig snart så jag blir helt frisk. hur som helst tänkte jag bara lägga in det här klippet, hahaha sköning säger jag bara!




söndagsmys breee

tjabba tjena. kvällen hos sara igår var riktigt lyckad. 19 brudar, god mat och bra musik. tummen upp för det (y) senare knasade det väl lite men kvällen slutade iallafall hemma hos mig med johan lisa och mathias, där vi kollade på mulan. haha (a) johan sov hos mig och idag vaknade vi väl vid 11 eftersom jag hade slutspelsmatch, kvartsfinal. har inte så mycket att säga om matchen, mer än att den inte slutade lika bra som den började. aja det var skönt att detta var vår sista match, för ett fett break från fotbollen är precis vad jag behöver. det är inte det att jag inte gillar att spela, och får se hur det blir med nästa säsong, men just nu känner jag mig inte alls taggad så det ska bli skönt att vila lite från det. ikväll då. det blir playa del sol och sen film eller nått. puss på nosen


mina små älsklingar. fan va snygga dom äääär


saturday night feeeever

tjohej, kom nyss ur duschen och ska precis fixa mig. vaknade runt halv 1 idag och åkte in till stan med lisa lina och linda. blev en fika på wayne's och sedan att köpa present till sara som har middag ikväll :) egentligen mår jag inte alls speciellt bra utan skulle helst behöva vara hemma och vila hela kvällen så jag är helt frisk imorgon när jag har slutspel. fast näe, istället ska jag höja volymen och taaaaaaggggaaaaaaa! hoppas på en grym kväll ;)

 
 
haha dom otroligt vackra bilderna som togs igår

 


hej frostskador

shululu. kom precis hem från anton, herre vilken kväll :P egentligen gjorde vi inte speciellt mycket mer än att chilla, snacka skit och steka pannkakor :D vet inte hur det kom sig att vi stannade så länge, men det var längesen man träffade honom så det var roligt. sedan hade man ju även lukas och kevin där, sköna grabbar det där. slutet på kvällen var dock inte alls lika roligt.. vad ska man säga :/ var dessutom riktigt riktigt längesen jag frös såhär mycket. menmen nu ska jag äntligen få sova, nattinatt

ps! jag saknar johan jag saknar johan jaaaag saaaaaknar jooooohan <3


zuppppppppp

kvällen bestod av träning och sen middag med lina, blev sallad från helgesta yeeey! nu är linda här också och vi har precis fixat till oss lite och ska snart pallra oss iväg till anton. vet inte riktigt vad vi ska göra men kvällen är ung aight? ;) ha en bra kväll sweeties


godkvällers folket!

.. sitter och pluggar historia för fullt, fan vad duktig jag är. efter skolan idag åkte jag hem till lina där vi även där pluggade samt chillade galet och snackade skit. blev även en prommis med sigge i det vackra höstvädret :) haha. imorn är det fredag igen, woho vad tiden går fort. slutar 4 och har träning vid halv 6 men hinner förmodligen med ett inlägg därimellan ;) nej nu är det time to sleep, puss på er





tja

hoppas ni haft en bra dag. hade tänkt skriva lite om min men har inte riktigt lust med det längre så det får bli bilder istället...... jag hatar mig själv ibland hehe

 


bara 3 dagar kvar

hej gott folk. tänkte hinna med ett inlägg innan jag totaldäckar i min säng, är så sjukt jävla trött så det finns inte. dagen har tillbringats i skolan och sedan hemma med johan, trevlans. imorgon ska vi typ bara se på film i skolan vilket är rätt chill, och sen blir det att råplugga historia med lisa, tessan och frida. yeah. nej nu måste jag fanimej sova. natti


dagens pics. hanna goes muslim, jag tessan och jossan posar, johan..ja, ni vill nog inte veta vad han gör ;)


like a hot revolver

yoooobrooes! jag och lisa lyckades faktiskt plugga en del ikväll, amazing. nu känns det iallafall som man har lite mer koll, och vi har hela veckan på oss att banka in skiten i skallen så det är ju kanoners meloners! älskade uttryck.. nej nu ska jag plugga in några engelska glosor så dom är ur världen, sen blir det att försöka sova!! pussssssshej




mvg i pannan

shosan! deppig dag i skolan måste jag säga. kändes inte bra på varken matten eller svenskan, och spanskan hade tydligen gått riktigt dåligt, big fail med andra ord! inte kul inte, tur att min söta pojkvän kom och muntrade upp mig igen tihi (a) nu har jag precis spelat en fifa match med min lillebror, tror han vann med 7-0 eller något, yeah! ikväll blir det plugg med lisa efter middagen, men nu duschen! yihooOo


hehe im so funny


det gillar vi




och så var den här helgen också slut..

tjabba folket, har inte orkat skriva tidigare men helgen har iallafall varit najs. har inte direkt ansträngt mig för att bli helt frisk men då hade jag väl ruttnat av tristess så lika bra det ;) nu har jag precis sett playa del sol. än sålänge är det inte alls lika bra som första säsongen men I love it anyway! .. imorn då, måndag och en ny underbar vecka att se fram emot. känn ironin. nej men jag har två prov och kan nada så det känns väl sådär, men har man varken böcker eller lusten att plugga så man får väl ta det med en klackspark ;) nej nu ska jag läsa en tråkig svenskabok som också ska vara klar snart. åh jag kan verkligen inte sluta le!!!!!! tjohej

    
  
lite pics från gårdagen. trevligt vare :)


fredag!

shululu, äntligen fredag! vaknade imorse redo att gå till skolan men insåg sen hur otroligt yr jag var, så sket i det. blev en till dag hemma i sängen tills min fantastiska vän linda kom och gjorde mig sällskap. fika hade hon med sig också (: lite senare tröttnade vi på att sitta inne så vi tog en tripp till farsta. vadå, är man sjuk behöver man komma ut, åka och dricka te någon annanstans än hemma samt shoppa lite, right? ;) det var iaf precis det vi gjorde. köpte en t-shirt, en tröja och en klänning, så nu mår jag genast bättre. sved lite i plånkan dock, men who cares. ikväll då.. har inte ont i halsen längre så ska träffa johan senare efter hans match :D men tills dess vet jag icke vad jag ska göra. pappa har whiskeyprovning här hemma så ska väl gå upp och ta en stänkare eller nått. höhö. nej men väntar på att dom ska hämta maten vi beställt, hungrar fan ihjäl..


22 spänn för en brännskada, men that's lifeeeee haha


snart helg

god kvällers! klockan är halv 9 vilket innebär att jag har ungefär 20 timmar på mig att bli frisk. det ser inte direkt ljust ut.. dagen har bestått av lite plugg och storshopping i högdalen, annars bara te. halstabletter. te. halstabletter. te med halstabletter. seriously, vad är grejen med att jag ska bli sjuk just till helgen? det förstör mina planer som fan, men jag hoppas verkligen jag mår bättre imorn. antar att det bästa är att gå och lägga sig tidigt vilket jag hade tänkt.. frågan är hur jag ska kunna sova bra med den här jävla halsen. och utan johan:( 
jag hatar det här, gör mig frisk nu.


(a) <3


I knew it!

god morgon på er. sitter och lyssnar på musik nerbäddad i min säng med värmegolvet på max, mysigt värre! igår efter träningen kände jag på mig att jag började bli sjuk, och guess what? i natt vaknade jag av hemskt jävla halsont. kunde sovit till 9 men gick istället upp 6 för det var fan omöjligt att sova. har druckit två koppar te och sett nyheterna minst 4 gånger, asboring. är inte jättesjuk men mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag. haha det kändes helt fel. jag? hemma? har inte varit hemma och varit sjuk från skolan en enda gång sen jag började gymnasiet, men idag får det bli så. fan vad skööönt! lär bli te, halstabletter, plugg och tv tittande hela dagen lång! ska bara tare lugnt och vila så jag är pigg i helgen för då köööör vi. dessutom slipper jag den äckliga skollunchen, yes! hare så kul i plugget biatches! ;)


denna bild får representera min dag


RSS 2.0