frukost tips, haha

shosan! träningen ikväll gick väl bra. vi har ju faktiskt väldigt roligt tillsammans, eller vad säger ni brudar? (om ni nu läser det här, haha) speciellt för den här träningen var att jag, linnea, denice och johanna totalt utklassade alla andra på små matcherna. värt att nämnas, höhö. jag hatar att säga vad vare jag sa? eller hur var det? .. i bilen påväg hem berättade också lisa om när hon var inne i tobaksaffären i örby och såg (med egna ögon, woow) en busschafför vinna 10 miljoner. fatta vilken känsla. hon typ hoppade och skrek och ringde alla på sin kontaktlista, och där stod lisa med sina två trisslotter och hade inte vunnit ett skit. tänk om hon valt den lotten istället? haha.  stackars lilla söta lisa. nej men seriöst, att liksom gå från typ 10kr/h till 10 miljoner. är så sjukt avis på den människan. men jag kan ju drömma vidare =) mår bara dåligt av att tänka på det, så nog om det.

men nu ska jag komma till saken. tänkte ge ett litet tips till er som hatar att äta frukost, för jag kan verkligen intre förstå det. det är ju lätt dagens bästa måltid, eller vad säger du nicu? haha. här har vi iallafall de tre olika flingorna som vi kör på här hemma, och som typ ger mig beslutsångest på mornarna. (illa? nej inte alls)


image145image147   image146

först har vi start & chruncy som man ska äta till fil. egentligen ska man inte ha chruncy naturell för det är godare med hallon och youghurtbitar, menmen. sen har vi kellog's red berries, och då ska man ha mjölk till. värsta delikatessen säger jag bara! =) .. okej, jag vill hellre ha gröt på mornarna, men jag är alltid för seg så jag hinner inte ens ägna tre minuter åt att koka det, tyvärr. och när det gäller latte så tar jag det bara efter skolan, det tar nämligen också för lång tid. men aja det var det. tycker iallafall det är värt att testa någon av dessa alla ni som aldrig äter frukost. det är verkligen ren njutning, haha. så köp er ett paket, och ja, enjooooy!



Kommentarer
Postat av: kristin

svar: ja, visst är halsbanden söta :)

Kellog´s special red berries är god :D

2008-05-06 @ 21:00:35
URL: http://fkj.blogg.se
Postat av: Anonym

haha nej. Vi har typ inga affärer alls att hurra för här uppe i norr. H&M gina och VILA, är ungefär de affärerna man kan hitta något i ;) Sen har vi några fler mindre affärer, MQ såklart osv. Men inte topshop, mango, Monki, eller något roligt ;) så, blir lite sotis :p hare fint.

2008-05-06 @ 21:10:14
URL: http://jossan1.blogg.se
Postat av: emma

Sv: visst var den jätte söt.
Ha en bra kväll :)

2008-05-06 @ 21:13:02
URL: http://emmadowntown.blogg.se
Postat av: Clara

Ja, det är hon verkligen :)
Bra tips, gillar start :)

2008-05-06 @ 21:17:39
URL: http://Strawberrytree.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

ja äter k special :D

2008-05-06 @ 21:17:46
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: jenna

sv: ja fy faan :/

hehe, jag käkar aldrig frukost ^^

2008-05-07 @ 00:12:11
URL: http://gucciime.blogg.se
Postat av: Melina

äter aldrig frukost :P

2008-05-07 @ 16:11:35
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: Denice

Jag håller med dig helt klart alltså :D

2008-05-07 @ 16:55:29
URL: http://denicethunberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0