nyårsafton!

äntligen nyårsafton, som vi väntat ;) helt galet vad tiden går fort, minns det som igår när jag firade nyår i milano för exakt ett år sen. galet! nu ska jag dricka upp mitt te, ladda kameran och duscha. sen taggar jag till lina. taggggaaaaaaaaaaaaaAAaaaAAa.




avkopplande


sweetie


sp@

hejje. storshoppingen på willys gick bra, så nu är all mat till imorn handlad. vi gjorde även precis klart efterrätten, dvs. chokladmoussen (det blev bra, dont worry mrs. kontrollbehov! *host host* guess who) .. men nu blir det bastu och spa för hela slanten. so long!


jag vågade ;)

hello people. nu är det gjort! här har vi resultatet..



next - willys!


the big day

god morgon sweeties. sitter och dricker te och ska alldeles strax fixa mig lite för att åka in till stan med l & j. efter det blir det frisören. the big day isn't tomorrow, it's today.


rip


twilight kan slänga sig i väggen

tjabbaaah! kom precis hem från bion, FAN VA GRYM DEN VAAAAAAAAAR! haha vi har nog aldrig varit så inne i en film måste jag säga. linas "julia kolla jag får rysningar" säger väl en del inte sant? ;) vi var typ helt skakis efteråt, jävla freaks men seriously! X) rekomenderas starkt iallafall! äh, nu ska jag väl chilla galet ett tag och sen sova.
sleep tight and don't let the bed bugs bite


biotime

hejsan. dagen har väl spenderats i högdalen då jag och lina först gymmade och sen solade, nicenice. vi var hemma här runt halv 4 och åt den gamla vanliga kycklingsalladen, yummie. nu har vi efter många om och men köpt biljetter till avatar, så ikväll blir det bio. hoppas den är lika bra som alla säger att den är ;) nu - duschen. cíao biatches




tisdag

kom upp ur sängen nångång runt 11, congratz to me. nu blir det träning med lina! so long


idag är idag / felix

hello alla glada, kom hem för ett tag sen efter att ha tillbringat kvällen på koh pahngang. mötte upp folket, dvs. typ 20 pers, runt 9 och tanken var att vi skulle bowla, spela biljard och umgås, men icke. stället va asboring så vi drog till koh pangan där vi satt i ungefär 3,4 timmar då vakten kom och bad om leg. eftersom alla (linda hosthosthost) inte va tillräckligt stora begav sig alla till donken för att avsluta kvällen lite fint. nu sitter jag hemma och ska strax ta och sova. nattttiiinattt sötisar


kvällens bästa bild eller?


tjululu

tjenixen! dagen har spenderats i farsta med lina. det blev lite shopping och klippning för hennes del. själv blir det på onsdag. nu har jag precis ätit och fixat mig och ska strax iväg till mariatorget och möta upp lite folk. blir nog trevligt;) pusshej!


lalala

hola amigos! det där med att gå upp i tid gick ju sådär, vaknade halv 1. ajaaa det är trots allt lov. idag blir det farsta med lina och ska eventuellt klippa mig. herrrrreeeeguud rip my hair. men nu ska jag städa och vänta på att nöten är klar. c-yaaa





söndag

godkvällers! tränade lite smått imorse sen drog jag till stan med lina jenny hanna och sara för shopping och lunch, mycket trevligt! fick med mig två snygga tröjor hem ;) kom hem runt 5 och chillade bara. efter middagen hade jag inget för mig så drog till manne och kollade hockey. senare kom danne och gea och vi drog på fest i skanstull, herreeegud vilken kväll alltså, helt galet! aldrig haft roligare, verkligen inte!!!!! känn ironin. nej men fick sällskap hem av kevin och andreas sen, nice. nu bör jag väl snart ta och sova om jag ska komma upp i hyfsad tid imorn! godnattt




take a chillpill

tjabba tjena people. shiat vilken äventyrlig dag jag haft (i min säng som jag i stort sett inte lämnat) jag och lina vaknade typ 2, låg i sängen till 3, spelade tv-spel ett tag, satte en pizza i ugnen, spelade lite till, åt pizzan, kollade sweet home alabama. efter det var klockan halv 6 och då drog lina hem och jag käkade middag. nu ska jag strax packa väskan och bege mig till linda där det blir bastu & jacuzzi! lite mys sådär va. sen får vi se vad som händer ;)


precis såå


lördag

god"morgon" sunshines! var tänkt att vi skulle gå upp i tid och åka till stan men tja, blev inte riktigt så. vi ligger för tillfället i min säng och lyssnar på musik, inte sådär jättetaggade på att resa oss härifrån. menmen vi får väl ta oss i kragen snart ;)




Kejkej

Tjaaaa, Lina här. Idag har julia varit hemma och haft gäster, dte var ett helvete att få ut henne ur huset men tillslut kom till vår käre vän Linda :) Vi satt tittade på Hey baberiba och hade dte allmänt trevligt! I morgon är det tänkt att vi ska åka in till stan och checka in mellandagsrean, fast man hittar aldrig något på rea iof. Men sen är det kanske lite party i Lindas Jacuzzi, wihooo!
Nu ska vi sussa sött bredvid varann :)
natti natti<3


25 december

hej alla glada! hoppas ni hade en bra julafton, det hade iallafall jag. fick en massa fina julklappar, men den bästa var nog tvn! hehe känns som att min älskling fått konkurrens nu..



btw ringde lisa bebi mig för ett tag sen! är så stört avundsjuk och saknar dig som faaaaaaaaaaan, men snart är du hemma igen! sen eftersom det blir lite för dyrt för henne att ringa runt till alla så skulle jag hälsa så hjärtligt ;)


x-mas time

shululu! gick upp runt 12 idag, istället för 9 som det var tänkt, haha. städade mitt rum och gick sedan till kyrkogården med min käre bror där vi tände ljus för farfar, mormor och morfar. nu har jag precis fixat mig och ska hjälpa mamma med det sista innan alla kommer. eftersom jag inte kommer befinna mig vid datan förens sent ikväll/natt passar jag på att säga god jul igen! ha en riktigt bra dag nu och få fina julklappar :) haa




julafton!

GOOOD JUUUL SWEEETIES! haha pappa kom ner för ett tag sen och meddelade att jag tydligen ska upp kl 9 imorn. jag säger bara: det - lär - inte - hända! men nattinatt på er :)


årsresumé för 2009!

Början:
firade nyår i Milano så år 2009 startade där för min del. I början av året fyllde jag även år och hade en oförglömlig maskerad. var visserligen värsta dräggtiderna, haha så galna minnen (a)



Pojkvänner
japp my first one! men vi alla vet att man kan dela på ordet kärlek ;)

Vänskap:
tror inte direkt jag förlorat några vänner, men har skaffat massa nya och framför allt kommit personer närmare än innan! :)

Livsförändringar:
oj, svååårt! kan inte komma på något direkt såhär. men det har garanterat hänt saker som gjort mig starkare som person, och som fått mig att lära mig en läxa osv..

Skola:
fortsatt på sjödalsgymnasiet och självklart utvecklats där lalala osv.. sen kommit folk där närmare och så!

Resor:
Började som sagt året i Milano, Italien. trevlig storstad ;) I juli åkte jag till Kreta med familjen en veckan, och i augusti bar det av till holland med fotbollslaget (i och med att vi åkte buss fick jag även besöka tyskland haha). på höstlovet var det dags för nästa storsdag - Barcelona! har alltså fått besöka en hel del länder detta år, närmare bestämt 5! :) sen har jag även gjort en del resor inom sverige (skidor på påsklovet, varit i hälsingland, småland
med brudsen osv) treeevligt värre.

   

Låtar som alltid kommer att ge mig flashbacks till 2009:
oj det är så jääävla många, men här är några!
- Guru Josh Project - infinity
- rihanna - disturbia
- lady gaga - pokerface
- michael jackson - they don't care about us
- laid back - sunshine reagge
- cat stevens - peace train
- nirvana - rape me
- lisa nilsson - långsamt farväl
- starship - we bult this city (hahahahahahahaha)
- kings of leon - sex on fire
- robyn - cobrastyle
- justin nozuka - after tonight
- mardin - bel arabi del turki
- ode to LRC
- nobody's gonna love you
- the funeral


Årets bästa händelse:
oooj också sjukt många! men jag säger nog min födelsedag, kreta resan, holland med fotbollslaget, lisas land med girlsen, min kräftskiva, höstlovet.. och slår jag vad om att nyår blir rätt bra också :) sen får man inte glömma alla sommarkvällar och alla stunder då man varit riktigt lycklig med personer!

Årets sämsta händelse:
det vet nog alla som känner mig ;)

Julafton:
ÄR IMORGON! en vit jul för en gångs skull! tror den blir jättebra :)

Slutet:
året är inte helt slut så det återstår att se! men jag hoppas på ett lyckat nyårsfirande med brudsen! :) och känner på mig att nästa år blir GRYMT bra! god jul och gott nytt år på eeeer :D

ps! fan va känslig jag är för sånt här med minnen alltså, sitter med gråten i halsen fan, hahaha. men tänk alla fina och roliga stunder detta år man aldrig mer kmr uppleva liksom, scaaary! men jag klarade det iaf :D wiie!

tidsfördriv kopierat av nicu

första bilden som dyker upp när du öppnar dina bilder


en gammal bild


en ny bild


en bild när du gör något du gillar


en bild på en person du känt väldigt länge


en bild på en person med fina ögon


en bild på en person som gjort stor inverkan i ditt liv



en bild på din(a) bästavän(ner)


en bild från i somras


en bild på någon/några du saknar

dan före dopparedan

hejsan svejsan. dagen har bestått av en jävla massa åkande fram och tillbaka. började med att jag försov mig men hann ändå till um. träffade lina där och när båda var klara där var det tänkt att jag skulle träna men eftersom linda hemskt gärna ville att jag skulle träffa henne så åkte jag in till stan och tog en chailatte istället, värt. när vi var klara på wayne´s drog vi hem till mig en snabbis innan vi tog oss 20 min på hawaii ;) söt metafor ha. efter det åkte jag bara hem och åt osv. ska typ göra julgodis med mamma om ett tag tror jag, och efter det lär det väl bara bli chill här hemma. (ledsen att göra dig besviken hanna, ditt förslag lät grymt. vi får ta det efter jul!! hihi) btw - JULAFTON IMORN! helt sinnes måste jag säga men najs som fan! sen ska man ju inte hoppas för mycket med det finns ett visst paket under granen som ser VÄLDIGT lovande ut (a) mihihi


tisdag

shubresh. idag blev det en heldag i stan med lina och jenny. åkte in vid halv 2 och handlade klart alla julklappar, sedan käkade vi middag på fåtöljen. me like ;) vid 6 bar det av mot rönninge för julfika med mina bästa bruds, riktigt mysigt :) nu har jag precis slagit in alla paket och ska ta och sova. imorn blir det um, träna och sola. sen vetefan.. nattinattt

 
mobilkamera sisi


tisdag

tjohejs. vaknade runt halv 12 och nu blir det stan med lina och jenny. bjuder på en grym låt ;)




typ rysningar


säger bara 28 februari!


wuhuhu

godkvällers people. kom precis hem från gondolen, mätt och belåten. skönt att vi var där redan halv 4 så man kom hem hyfsat tidigt ;) fick även de flesta julklapparna köpta så tummen upp på det. nu ska jag ta en dusch och se över kvällens planer. pyssss

 

måndag

goodmorning sunshines! ska strax iväg till stan och shoppa med min käre bror, lär bli intressant. efter detta blir det julbord på gondolen, och sen ikväll vet jag inte vad som händer. ni får ha en bra dag ;)


ha


söndag

shululu! sitter här och stirrar i väggen, nej men manne danne och andreas gick för ett tag sen. den här kvällen har ju bara varit extremt flumm. jag och lina beslutade oss för att dra till gubbis och åka skridskor klockan halv 10, men manne och co. hanna var även också på och drog med sig marcus, men vi hann inte direkt åka något utan fick istället skjuts hem till mig av jespers pappa, mycket snällt. hos mig tänder vi vattenpipan eftersom vi tänker att "nej det luktar nog inte SÅ mycket" ha - ha. det hinner gå 5 min innan mamma kommer ner och bara "VAD FAN GÖR NI? NI KAN INTE RÖKA INOMHUS? DET LUKTAR SOM FAN, VI TRODDE DET BRANN!" haha fail eller vad, så vi tog vårat pick och pack och satte oss på tomten där vi satt ett bra tag eftersom det konstigt nog inte var speciellt kallt. senare kom grabsen och vi avslutade kvällen med att chilla i mitt rum. myselimys. nej nu ska jag sova i min nybäddade säng, godnattttt


yepp


söndag

tjenixen. kom hem runt 3 igår, efter att ha gjort vadå? fikat på café 60 med lina och anton, haha sköna vi är ;) satt iallafall där och snackade massa skit ett bra tag, mycket trevligt ! nu håller jag på och städa mitt rum, sen blir det träning. ikväll får vi gäster men efter det blir det förhoppningsvis utgång. hej sålängeee


saturday night

tjabba! har precis kommit upp från ett varmt skönt bad, behövligt. tidigare idag tränade jag med stintu bree, ännu mer behövligt. ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på. kan ju inte påstå att man blir speciellt taggad i detta hejvileverpånordpolenklimat? aja har iallafall en del alternativ så får se vad det blir. hörs senareeee


mys vaaaa


hej snö

tjenis penis. jag och lina dissade bad santa@metro igår för en chillkväll med linda sweetie. var nog ett bra val med tanke på att det var 14 minus ute, plus att jag inte hade kunnat öppna mina ögon på hela dagen, så jääävla trött!vi kollade iallafall på nån rysare som för en gångs skull var bra - det händer inte ofta, och snackade massa skit. idag sov jag ut till kl. 12 typ, och nu ska jag städa mitt rum och lyssna på gay-julmusik, haha underbart ;) sedan blir det träning med stina, känns sjukt att inte ha något plugg att tänka på :P ikväll får jag se va som händer. so long babes


snyggsnygg bild från förra året, vill åka skidoooor! får väl bli örby dreampark, HAHA


äntligen lov




If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day


en månad

vad fan är oddsen?


matteplugg

godkvällers. imorgon har vi matte prov och försökte plugga, men eftersom det gick åt helvete kommer min käre vän manfred hit om ett tag och hjälper mig :) lina kommer också hit sen och sover här. haha oboy & grädde nästaaaa! right babyyy ;) puss på er


grattis älskling

äntligen 17! bara ett år kvar stumpan. och f u för att du är bortrest på min 18års dag! <333




ha det bäst honey

shululu. kort dag i skolan idag då vi endast hade bokdiskussion, lämnade in våra rapporter och åt julbord. efter detta åkte jag hem till lisa och hjälpte henne lite med packningen, eftersom hon åker till indien imorn! vi fikade även med hennes mamma, och senare kom fellepelle. käkade middag där också och sen åkte jag hem. imorn åker du och jag kommer döööö av saknad! ha en grym resa nu bebi så ses vi DIREKT när du kommer hem. love yaaaa <3




LYCKA!

tjohejee. vet inte vad jag gör uppe för håller på att däcka när som helst men blev iallafall klar med min rapport ikväll så är SJUKT GLAD! vet inte om den är bra men bryr mig helt ärligt inte, bara jag har den gjord :P 17 fina sidor blev den höhö. nej nu ska jag fanimej sova. imorn är det inlämning och bokdiskussion som gäller. nattinatt




tuesday

hola amigos! efter plugget idag åkte jag hem till lisa för att hämta träningskläder. vi sket dock i gymmet och åkte istället hem till mig och chillade. vid 6 åkte jag till älvsjö ip och hade fotbollsmöte. what to say, what to say.. efter detta tog jag en sväng till willys med pappa och sedan hem igen! nu sitter jag i sängen och tänkte försöka skriva lite på min rapport men pallanteeeeeeee. ska sova snart också eftersom jag ska upp typ halv 7. ge mig lov

 
dagens projekt!


fast tror fredrik och felix tog oss ändå, fandååå
(synd att vi failade med vår sista. den hade vart grym)



tredje advent

har väntat med det här inlägget hela dagen, dno why. gårkvällen var iallafall väldigt rolig. det började med att jag drog till stan där jag och lina käkade på tacobar. efter det åkte vi hem till hanna där hela gänget befann sig, mycket trevligt. stannade där ganska länge innan jag och lisa till sist begav oss till millans maskerad i hagsätra, så fint utklädda till agenter ;) träffade en hel del roligt folk jag inte sett på länge så det var väldigt kul! vi tog även en tripp till nån snubbe i närheten för att träffa andreas och viktor, innan vi slutligen drog hem till mig och somnade sött. idag hade jag bestämt mig för att plugga, men så blev det inte riktigt. istället åkte jag till farsta med mamma där jag handlade lite småsaker samt två klänningar, en till jul och en till nyår. SKITNSYGGA :D kom hem vid 6 och åt en god trerätters middag! nu ikväll har jag inte gjort mycket. kollade precis klart på skicka vidare, grym film! satt och grät för mig själv så sorglig den var. menn nej nu börjar det bli dags att sova. nattinatt

  
maskeradpicsen kommer senare, får nöja er med dessa ;)


grym utekväll med brudarna

tjabba tjena. kvällen igår började hos mig och blev sedan hur rolig som helst :D men jag lyckades ändå ta mig hem rätt tidigt, runt 2 nångång. lika bra, man ska ju orka ikväll också (a) idag gick jag upp halv 11 och ska nu fixa lite saker innan jag drar till stan! där blir det shopping och käk, innan jag beger mig vidare till hanna! nu taggar vi om ;)




lucia

ääääääntligen fredag! miraklet som aldrig skett förut skedde imorse - jag var pigg när jag vaknade kl 6!!!!! var i skolan vid halv 8 och kollade luciatåget, sen hade vi prov och sen slutade jag i princip. efter skolan åkte jag nikita och lisa hem till lisa och bakade pepparkakor till julmusik, mycket mysigt haha. lina kom även sen också :) nu sitter jag och taggar för fullt inför kvällen. om planerna går som det ska kommer det bli G-R-Y-M-T! c-ya

  
förjävla risiga bilder men whaevaahh


underbar känsla eller vad

hi guys. sitter och pluggar, sista spurten nuuu. har precis skickat in min hälsopedagogik och spanska, fyfan va skönt! nu har jag bara rapporten kvar :) har skrivit på den sen när jag kom hem från skolan och det går helt okej så lär ju hinna tills på onsdag iallafall. imorgon är det lucia och eftersom lisa langström ska vara med i luciatåget hoppas jag att så många som möjligt går upp med tuppen och kommer och kollar ;) haha I know u love me bebi. nej men jag och lina känner att vi har fet brist på julkänslor så vi tänkte faktiskt pallra oss upp i tid och kolla. det betyder väl att jag måste gå och lägga mig om ungefär en timme. yeaah




vi är kända

.. för att vara dåliga på matte! haha kollade rapport och såg att sjödalsgymnasiet var med (2.00). syndipynd säger jag bara ;) haha konstigt att de inte filmade vår klass med tanke på att 50% har ig. inte för att det berör mig men, höhö


samhällsrapport in my <3

tjabba. pluggandet på castello gick väl helt okej, jag varken orkar eller hinner lägga mycket mer energi på historian nu. vid halv 5 drog jag och lisa iallafall hem till mig och lagade tacos som vi åt tillsammans med min käre bror och kusin, jag är nämligen "barnvakt". när vi käkat klart tog vi datorerna och installerade oss i soffan där vi nu sitter och skriver på våra samhällsrapporter, boring som fan men vad gör man inte. ska fortsätta skriva nu, kanske bloggar lite senare. chingeling


onsdag

shululu! jag och lisa var duktiga imorse vid 10 och drog till gymmet. skönt ;) nu har vi precis käkat och duschat och ska snart bege oss till huddinge för plugg och fika på castello med lina tessan och nikita. historiaprov nästa!


sugahhh


tisdag, och ledig imorn!

hejjee gott folk! sitter i min säng och har precis läst klart engelskaboken samt lite om autism medan lisa skrivit på sin rapport. dagen har tillbringats i skolan fram till kl 2, sedan på ikea med tove och hanna där vi åt :) hehe.. efter detta åkte vi hem till tove där vi intervjuade hennes mamma om funktionshinder/autism/asperger. vi åt även middag och efter det chillade vi bara och snackade massa skit. stannade där tills 11 då pappa fick lov att komma och hämta mig. mycket snällt! nej nu går ögonen i kors på oss så time to sleep. ny dag imorn liksom ;) nattinatt


toves granne har ett ballt hus ;)


7 december


It's down to this
I've got to make this life make sense
Can anyone tell what I've done
I miss the life
I miss the colors of the world
Can anyone tell where I am


<3

godkvälllers folket. whats up? själv sitter jag och snackar med freddieboy och lyssnar på john mayers nya platta. me like! haha nej men med andra ord gör jag det jag alltid gör när jag är ledig dagen efter - sitter uppe hela natten for no reason ;) imorn har vi resursdag vilket innebär plugg för min del. men nej nu äre time to sleep. c-ya




schliiiiten

tjoho :) kvällen igår var riktigt lyckad måste jag säga, och det tackar vi hanna för! kom hem kl 6 imorse så har dock varit död hela dagen. lisa kom hit runt 2 och då började vi plugga smått men sen somnade vi och sov i typ 2 timmar tills mamma kom ner vid 6 och väckte oss. har seriöst aldrig varit så skönt att sova :P då käkade vi iallafall middag. nu har lisa precis gått och jag vet inte vad jag ska göra. är för trött för att pallra mig ur sängen ens, så lär väl bli plugg eller nått. fan va jag inte orkaaaaaaar. aja, life is a fucking bitch. men snart är helvetet över, för ett tag iallafall! *längtar*


lisa och viking in da bar ;D


taggaaaa

tjoheej. idag har jag solat och varit på dansuppvisning med lisa och FELIX!!!!!!! haha, nikita hanna och sara var mycket duktiga :) nu sitter jag och taggar för fullt inför kvällen som jag hoppas blir lyckad. ska snart möta andreas och co. för att bege mig till stuvsta. ching!


ska jaaaaag?

hej hopp. lektionen som vi hade idag gick bara bra. alla tyckte det var as jobbigt och jag kommer förmodligen aldrig komma upp ur sängen imorgon. man är liksom van vid ett 60 minuters pass där man kör ben armar och mage, men idag körde jag 45 minuter endast ben, lisa endast armar och lina endast mage. det är inte så svårt att gissa vem som kommer ha träningsvärk vart med andra ord :P efter lektionen var det iallafall tänkt att jag och lisa skulle dra till gymmet men vi kände oss inte sådär jättetaggade efter detta så vi segade hemma hos mig istället. dog på golvet, förflyttade oss till soffan, åt middag, dog lite till, åt hajkbanan och chillade galet. hon drog vid halv 8 och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. ska försöka komma i säng tidigt eftersom jag börjar äckel 8 imorn. men först en fråga till er läsare, för jag vet att ni är några stycken iallafall. många tjatar på att jag ska klippa kort. 
ska jag eller inte, vad tycker ni?

  
lite halvfuckade bilder men ni kanske ser på ett ungefär


sovmorgon

goodmorning sunshines! gick upp för ungefär en kvart sen, ändå helt okej med tanke på att jag ska hinna plugga lite hade jag tänkt. skriver på mitt hälsopedagogiks-åtgärdspogram till pappa just nu (han har problem med knäna) och sen ska jag läsa lite i engelskaboken. efter det blir det lunch och sedan bär det av till school där jag som sagt ska ha bodypump lektion för klassen tillsammans med lina och lisa, wish us luck :D




me <3 stand up

tjohoho! whats up? (skulle iofs tippa på att ni ligger och sover men) själv gör jag precis allt jag absolut inte behöver göra. bara för att jag börjar sent imorgon sitter jag uppe hela natten utan anledning. haha thats so me in a fucking nötskal :P nej men nu har jag faktiskt lyckats säga godnatt till folket och ska lägga mig och läsa the lovely bones.
gud vad lovely den är... not.


onsdag

shubresh! idag slutade jag skolan vid 3 men stannade kvar och pluggade historia 1,5 timme. hur duktigt? vet inte vad som hänt med mig haha.. kom iallafall hem runt 5 och åt en sjukt god middag. tack papi för att du är bra på att laga mat ;) efter middagen har jag kollat playa del sol samt massa gamla semesterbilder med kusin och bror. mys! nu ska jag chilla galet och duscha sen planera b-pump lektionen jag lina och lisa ska ha för klassen imorn. blir min enda lektion så jag börjar halv 3, sjukt nice. so long sweeties!

  
   
memories never die säger jag bara
fan va alla ser annorlunda ut ;P


hat åt jordgubbsmössorna

måste bara avreagera mig lite över mattanterna i våran skola. för det första springer dom runt där med sina jordgubbsmössor (ni vet såna man hade när man var liten) och tror att dom är så hysteriskt gulliga. sedan har vi ju matsedeln. jag ser liksom framför mig hur dom sitter där vid ett runt bord och bara "den här veckan tycker jag att vi försöker samla de absolut äckligaste maträtterna vi någonsin kan komma på en och samma vecka"..

seriöst börjar man ju undra om dom gör såhär bara för att det är kul att jävlas med oss elever, eller om det är för att dom har allvarliga problem med smaklökarna. å andra sidan verkar ju maten godare när man döper om den till söta saker som t.ex. pasta a la mona lisa ELLER VAD FAN DET NU VAR. jiseeeeeeeesss!!! aja ner i vikt lär man ju gå iaf ;)


okej när man precis fyllt 1 liksom, men seriously..


1 december

hello people. kul att jag skrev värsta inlägget och råkade trycka ner sidan, yeeeeah! idag hade jag iallafall bara en lektion i skolan, men störd som jag är stannar jag självklart kvar i skolan i 3 timmar tills klockan blev 4 så jag kunde gå till um, haha. satt och snackade skit med lisa och nikita och var även med på deras kör, haa. efter um åkte jag och lisa hem till mig och bytte om, sedan bar det av till gymmet. när vi var klara där åkte vi hem till mig, trötta som fan, och gjorde maaat (a) nu sitter jag och ångestar mig över hur mycket plugg jag har. ändå gör jag inget åt saken för. jag. pallar. inte.

btw så är det första december idag vilket betyder att man ska ha julkänslor *undrar vart mina är* .. men tänkte iallafall försöka skapa lite julstämning genom att ta denna bild av hanna, från lilljulen förra året.



RSS 2.0